Actualitate

De anul viitor, un charter Constanţa-Antalya Mihai Daraban, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României - „Zona noastră este importantă din punct de vedere turistic“ (galerie foto)


De anul viitor, Paralela 45 va opera un charter din Constanţa cu destinaţia Antalya. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unui eveniment organizat de CCINA Constanţa.


Pentru prima dată după 1990, anul viitor, Paralela 45 va opera un charter din Constanţa cu destinaţia Antalya. Celelalte zboruri spre Antalya sunt programate din Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Iaşi, Bacău şi sunt realizate cu avioanele companiilor Corendon şi SunExpress.


Ieri, în cadrul unui eveniment organizat la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, tur-operatorul general şi cel mai mare producător de circuite, Paralela 45, şi Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu au anunţat noul charter Constanţa-Antalya.


La eveniment au participat Mihai Daraban - preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Ion Dănuţ Jugănaru - director general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Alin Burcea - CEO Paralela 45 şi Bogdan Artagea - director general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.
Alin Burcea, CEO Paralela 45, a anunţat lansarea primei curse charter pentru vara 2020 spre Antalya cu plecare de pe aeroportul din Constanţa. „Aveţi la Constanţa un aeroport mare şi ne dorim ca peste 3-4 ani să devină un aeroport modern, european. Zborurile vor fi operate în perioada 14 iulie - 6 septembrie 2020. De la Constanţa se va pleca la ora 10.45. Se va zbura cu compania Corendon, iar zborurile vor fi săptămânale. Pachetele de vacanţă încep de la 471 de euro/persoane, cu toate taxele incluse“, a spus Alin Burcea.


„Zona noastră este importantă din punct de vedere turistic şi Paralela 45 va pune pe picioare această linie charter Constanţa – Antalya. Camera de Comerţ şi Industrie a României încearcă să promoveze Aeroportul Mihail Kogălniceanu şi Țărilor din Golf, mai ales că celebre firme din Qatar sunt interesate de piaţa din Est, de zborurile peste Oceanul Atlantic. Iată că au creat zone în Europa fără să deranjeze marile hub-uri, creând, spre exemplu, zboruri Dubai-Milano-New York sau Dubai-Atena-New York. Adică au reuşit să intre în zone de unde să prea pasageri. Nu cred că vom avea parte de aşa ceva în Bucureşti, dar Constanţa se pretează pentru astfel de zboruri. În acest caz, bucureşteni vor veni la Constanţa pentru a putea zbura peste ocean. Mă bucur că sunt alături de Paralela 45, care este cea mai vizibilă agenţie turistică românească. Este o prezenţă permanentă la târgurile de turism ale României“, a declarat Mihai Daraban - preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.


Peste 25.000 de români au mers în vara anului 2019 în vacanţă în Turcia, cu zboruri charter sau cu transport individual, numărul curselor charter săptămânale ajungând vara aceasta la 19. Pentru 2020 se estimează o creştere cu 15% a numărului de turişti. Zborul de la Constanţa, o premieră pe plata românească, este unul dintre cele 11 zboruri spre Antalya organizate de tur-operatorul Paralela 45 în sezonul următor din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Targu Mureş, Suceava, Iaşi, Bacău.


Pachetele pentru Antalya din Constanţa au fost lansate încă din luna septembrie, odată cu apariţia ofertei Early Booking pentru vacanţa de vară 2020. În aproape două luni, 10% dintre acestea au fost deja rezervate. „Antalya se prefigurează a fi, din nou, vedeta sezonului estival, pentru al treilea an consecutiv. Cele mai mari reduceri de preţ în perioada de Early Booking, de 40%, vin de la partenerii noştri hotelieri turci şi primele vânzări de vacanţe pentru vara 2020 au fost făcute deja. Turiştii români ştiu produsul all inclusive turcesc şi profită de lansarea Early Booking încă din 2019", a mai spus Alin Burcea, CEO Paralela 45. Turiştii au ales hoteluri de cinci stele cu multe facilităţi pentru copii, dar şi pentru adulţi.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA Constanţa deschide sezonul cumpărăturilor din această primăvară. Târgul Naţional TINIMTEX, la o nouă ediţie

18 Feb 2020 2005

Delegaţie din Voivodina în vizită la CCINA Constanţa. A fost semnat un acord de cooperare

13 Feb 2020 746

CCINA Constanţa anunţă consultarea mediului de afaceri din judeţ

22 Jan 2020 1893

Organizat de CCINA Constanța Târgul național TINIMTEX, ediție de oferte speciale

20 Jan 2020 794

Ziua Porţilor Deschise, la Centul Enterprise Europe Network Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa - „Nu avem destule firme deschise către inovaţie, care să-şi internaţionalizeze afacerile“

11 Dec 2019 770

Premiere Sterk Plast SRL, câştigătoarea Trofeului Creativităţii, oferit de CCINA şi OSIM Bucureşti (galerie foto)

28 Nov 2019 2244

UPDATE CCINA Constanța a anunțat câștigătorii „Trofeului creativității” din acest an (galerie foto)

27 Nov 2019 961

Festivitatea „Trofeul creativităţii”, organizată de CCINA şi Centrul Enterprise Europe Network, la o nouă ediţie

27 Nov 2019 1685

Consilierul economic şi comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze ȋn România, vizită de lucru la CCINA Constanța

26 Nov 2019 448

Vizita Asociației Exportatorilor din Anatolia de Est (DAIB) la CCINA Constanţa

18 Nov 2019 1392

Nunta perfectă începe cu o organizare perfectă CCINA Constanța anunță deschiderea Târgului „Nunta de vis“

08 Nov 2019 1081

Topul firmelor din județul Constanța 2018 Rompetrol Rafinare, două premii speciale pentru cea mai mare cifră de afaceri și cel mai mare profit brut (galerie foto)

02 Nov 2019 2317

Seară specială pentru oamenii de afaceri, program artistic și tombolă „Topul firmelor din județul Constanța 2018“, organizat de CCINA, o nouă ediție memorabilă (galerie foto)

02 Nov 2019 2368

Trofeu de excelenţă acordat de CCINA Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL, locul I în „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018“ (galerie foto)

01 Nov 2019 2247

Organizat de CCINA, în această seară „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018”, eveniment exclusivist, dedicat oamenilor de afaceri (galerie foto)

31 Oct 2019 2428