Fotoreportaj Constanța Black Sea Air Show, un spectacol cu 20.000 de participanți și un tablou pe cer

  • Mai multe imagini de la Constanța Black Sea Air Show se pot vizualiza în Galeria foto


Constanța Black Sea Air Show a fost evenimentul aviatic al anului pe litoral, fiind programat sâmbătă, 5 august, pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” din judeţul Constanţa. 20.000 de peroane au participat la eveniment, chiar dacă temperraturile în termometre a făcut să fie o zi perfectă de plajă.


Oamenii au venit din mai multe părți ale României pentru a vedea tabloul de pe cerul Constanței pictat de piloții Forțelor Aeriene Române și ale Aeroclubului României. Un spectacol plin de culoare și acrobații, plin de surprize pentru public, presărat cu salturi cu parașută, explozii și o expoziție statică la sol, unde vizitatorii puteau urca într-o aeronava Spartan pentru a intra în piela militarilor români. Nu sunt de neglijat nici aeroplanele mici, care pot transporta 1-4 persoane, unde își făceau reclamă școlile de pilotaj.



Și vorbind de școli de pilotaj, tinerii pot lua manșa în primire încă de la 16 ani pentru a prinde gustul dulce al pasiunii pentru aviație. Așa a făcut și Andreea Bănesaru, pilot în cadrul Aeroclubului României. La 16 ani a început să piloteze, iar acum, la 23 de ani, conduce cea mai puternică aeronavă pentru acrobații și reprezintă România pe cele mai „curate” și importante bucăți de cer în competiții. 



Zona gastro a evenimentului a avut variații de mâncare pentru mici și mari, iar oamenii au venit pregătiți pentru show-ul ce a durat toată ziua - cu umbrele, scaune, păturici să stea pe jos, ochelari, pălării sau binocluri. Zeci, chiar sute de fotografi s-au întrecut în a prinde cele mai bune cadre cu avioanele de deasupra lor, cu parașutiștii care au colorat cerul sau cu modelele desenate de piloții acrobați - inimi sau cheia sol. 



Așteptăm cu nerăbdare anunțul ediției cu numărul 3 a Constanța Black Sea Air Show, care va avea loc în vara anului 2024.



Mai multe imagini în Galeria foto

Citește și:

LIVE VIDEO-TEXTConstanța Black Sea Air Show, ediția 2023. Spectacol aviatic de excepție și evoluții spectaculoase (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cifră record de vizitatori la Constanța Black Sea Air Show! Peste 20.000 de spectatori au participat la spectacolul aviatic de la Mihail Kogălniceanu(GALERIE FOTO)

06 Aug 2023 1140

LIVE VIDEO-TEXT Constanța Black Sea Air Show, ediția 2023. Spectacol aviatic de excepție și evoluții spectaculoase (FOTO+VIDEO)

05 Aug 2023 4578

Premieră la Constanța Black Sea Air Show. Pilotul Andreea Bănesaru „Va fi o experiență foarte frumoasă” (VIDEO)

04 Aug 2023 3075

Jandarmii din Constanța sunt alături de cetățeni într-un weekend plin de evenimente

04 Aug 2023 993

LIVE VIDEO+TEXT Constanța Black Sea Air Show, editia 2023. Conferința de presă de inaugurare (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Aug 2023 2578

Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a. Programul evoluțiilor din cadrul evenimentului

01 Aug 2023 1814

Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a Detalii despre parcarea autovehiculelor în ziua evenimentului și regulament de participare

28 Jul 2023 1160

Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a. Noutăți despre evoluțiile pe cer

24 Jul 2023 1603

Conferință cu prilejul lansării „Black Sea Air Show“ ediția a-II-a, evenimentul aviatic al anului pe litoral, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu (FOTO)

26 Jun 2023 1768

„Black Sea Air Show” Eveniment aviatic pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”

28 Jun 2019 5685