Constanța, promovată la Târgul Internaţional de Turism ITB Berlin



Sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța


 
  • Primăria Municipiului Constanța participă la ITB Berlin, unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume, care se desfășoară între 5 și 7 martie.
 
La infodesk-ul de promovare a turismului de litoral, cei interesați pot descoperi cele mai importante atracții turistice din oraș și experiențele aferente acestora.
 

„Misiunea reprezentanților Primăriei Constanța este să prezinte istoria, cultura, diversitatea gastronomică și savoarea locală, astfel încât destinația Constanța să se facă remarcată între tour-operatorii din Germania și din restul lumii”, transmite Primăria Constanța, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 
Potrivit sursei, pavilionul României găzduiește 38 de co-expozanți din rândul tour-operatorilor, agențiilor și asociațiilor de turism, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale și regionale, care promovează o ofertă turistică diversificată: de la circuite culturale, drumeții și călătorii în orașe, până la sejururi relaxante pe litoral și explorări în Delta Dunării.
 

„Toți co-expozanții țării noastre beneficiază și de un spațiu propriu pe platforma digitală a evenimentului, de un profil online individual și o agendă de întâlniri dedicată. Vizitatorii sunt invitați să inițieze discuții B2B și, în funcție de punctele de interes comune, sunt încurajați să încheie colaborări durabile, bazate pe încredere reciprocă, și proiecte de success”, mai arată primăria.

 
Citește și
Pregătiri pentru Târgul Internaţional de Turism ITB Berlin
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 386

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

26 Apr 2024 385

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 438

Primăria Constanța Șase clădiri emblematice din municipiu vor fi iluminate arhitectural timp de o lună (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 417

Primăria Constanța Sâmbătă se restricționează traficul pe bulevardul Mamaia! Lucrări de asfaltare!

26 Apr 2024 424

Primăria Constanța Prânz festiv de Paște, pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 305

CNAIR SA prin Direcția de Drumuri și Poduri cheamă în judecată UAT municipiul Constanța

26 Apr 2024 399

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 584

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 434

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 356

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 736

Primăria Constanța Linia 100M își reia activitatea

26 Apr 2024 367

Undă verde de la Municipalitate Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

25 Apr 2024 436

Ședința CLM Negocierile s-au încheiat. Cât va plăti în următorii trei ani Primăria Constanța pentru spațiile utilizate în City Park Mall? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 441

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 378