Constanța Șofer surprins de camerele de supraveghere în timp ce efectua derapaje și întoarceri bruște în parcarea din apropierea plajei Modern (VIDEO)

Sursa foto: Primăria ConstanțaPolițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere un autovehicul al cărui conducător efectua cu intenție manevre de derapare, întoarceri bruște, în parcare amenajată în apropierea plajei Modern. 

Potrivit DGPL, această faptă reprezenta un pericol pentru conducătorul de autovehicul dar și pentru celelalte persoane aflate în zonă fiind necesară direcționarea unui echipaj în zonă pentru verificări și măsuri, conform competențelor.

„Această intervenție a fost posibilă ca urmare a monitorizării camerelor video în dispeceratul poliției locale precum și a intervenției unui echipaj de poliție locală în zonă.

În consecință, a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de de 1000 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77/2021.

Este important să subliniem că polițiștii locali monitorizează în permanență întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Constanța și iau măsuri împotriva celor care încalcă legislația în vigoare“ - au precixta reprezentanții DGPL Constanța.


În contextul prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională și penală, sprijinul comunității este esențial.

„Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

În situația în care cetățenii dețin date ori alte informații ce pot conduce la identificarea unor persoane ce afectează bunurile publice, acestea pot fi puse la dispoziția polițiștilor locali pe căile de comunicare specificate, urmând a fi întreprinse măsurile ce se impun.

Programul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală este permanent. Totodată, vă rugăm să respectați normele rutiere și de conviețuire socială“ - au mai precizat reprezentanții DGPL Constanța.Citește și: 

ConstanțaBeton împrăștiat pe carosabil la intersectia străzilor Teodor Burada cu 1 Mai. Ce măsuri au luat polițiștii locali

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța JT Grup Oil SA se judecă cu Consiliul Local Năvodari. Stadiul dosarului

24 May 2024 587

Cumpărari directe Constanța Primăria Grădina modernizează străzile din comună (DOCUMENT)

24 May 2024 403

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 440

Nu au fost constatate indicii privind fapte de natură penală care să afecteze interesele financiare ale UE în România DLAF a finalizat cercetările de la Primăria Constanța!

24 May 2024 1078

LIVE VIDEO-TEXT. Alegeri Locale Constanța Construirea unei noi grădinițe, a unei școli și reabilitarea trotuarelor din cartierul Compozitori, în atenția candidatului ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion (FOTO)

24 May 2024 571

Primăria Constanța Se aplică tratamente fitosanitare în zonele verzi de pe raza municipiului

24 May 2024 294

Un teren situat în zona unui hotel din Mamaia a intrat în patrimoniul UAT Constanța. Vezi detalii

24 May 2024 403

Afaceri Constanța Două terenuri din Murfatlar sunt scoase la vânzare. Ce suprafețe au

24 May 2024 323

Atlantida Grama SRL, care deține hotelul Zodiac, asigură servicii de cazare și masă pentru reprezentanții Animal Society (DOCUMENT)

23 May 2024 457

Un teren din zona Cora Brătianu, Constanța, a trecut din domeniul privat în cel public

23 May 2024 551

Autorizație emisă Euro Vial Residence SRL se poate apuca de construirea aparthotelului de 7 etaje de pe bulevardul Mamaia, din Constanța

23 May 2024 479

Acțiunile de deratizare, reluate în municipiul Constanța

23 May 2024 373

ZIUA Electorală Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța, despre o altfel de viziune la cârma unui județ (VIDEO)

23 May 2024 762

Știri Constanța ​Lucrările se extind pe străzile din cartierul Tomis Plus

23 May 2024 521

Anunț important al Primăriei Constanța despre iluminatul public de pe bulevardul 1 Mai și șoseaua Mangaliei

23 May 2024 917