Constanța Primăria face demersuri pentru a construi pasarela pietonală peste liniile de cale ferată în zona Liceului Lucian Blaga (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: Primăria ConstantaVești bune pentru locuitorii din Poarta 6 și Km 4-5 Constanța. Primăria Municipiului Constanța a făcut demersurile pentru construirea pasarelei pietonale peste liniile de cale ferată în zona Liceului Lucian Blaga.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, prin proiectul ”Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între Cartierul Km 4-5 și Cartierul Faleza Sud – Poarta 6, în zona Liceului Lucian Blaga” autoritatea locală urmărește realizarea unei circulații pietonale facile și sigure între cartierul Faleza Sud-Poarta 6 și Cartierul Km 4-5.

„Realizarea acestuia include amenajarea de zone dedicate pietonilor și bicicliștilor, zone ce permit traversarea unor zone abrupte, precum și facilități pe traseele propuse pentru persoanele cu dizabilități.
Documentația pentru realizarea acestui obiectiv a fost începută anul trecut. A fost aprobat studiul de fezabilitate și principalii indicatori tehnico-economici, iar în momentul de față se pregătesc documentele pentru achiziția serviciului de proiectare și de execuție a lucrărilor. Imediat ce va fi semnat contractul vor fi demarate lucrările“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Bazarul de pe strada Eliberării din Constanța va fi demolat! Ce se va face în locul său?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăr din Slatina, în vârstă de 16 ani, căzut de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată

03 Oct 2023 963

Terra Solution Services SRL a câștigat contractul. Va realiza studiul de fezabilitate pentru pasarela pietonală care va lega cartierul km 4-5 și Poarta 6

09 Dec 2021 2893

Banii pentru studiu de fezabilitate, alocați de CLM. Pasarela pietonală care va lega cartierele Km 4-5 şi Faleză Sud – Poarta 6 din Constanța, în consultare

07 Sep 2020 2230

Zeci de sesizări, sute de semnături. CLM a aprobat construirea pasarelei peste calea ferată între Km 4-5 și Poarta 6! (galerie foto)

04 Jun 2020 3115

Accident grav la Constanţa, în zona Doraly Mall. O maşină a căzut într-un şanţ! (galerie foto)

20 Apr 2017 7439