Control al comisarilor ANPC la Taverna Racilor din Timișoara! Mai multe nereguli constatate (GALERIE FOTO)

Galerie foto: ANPCComisarii ANPC au efectuat un control operatic la SC NEDSEA SRL - Restaurant Taverna Racilor, punctul de lucru din Iulius Mall Timisoara. 

Potrivit ANPC s-a stabilit că operatorul economic funcționează autorizat ONRC si DSVSA pentru obiectul de activitate Restaurant, fără a avea autorizație din partea Primăriei Municipiului Timișoara, fiind prezentat un document înregistrat de solicitare obținere acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale. 

Echipa de control a constatat că materiile prime (pește, fructe de mare) 271 kg depistate in spațiile de depozitare sunt păstrate  în spații frigorifice și congelator lipsite de elemente de identificare-caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv 13.09.2023, 15.09.2023 cantitate 136 kg.

„Parte din acestea erau păstrate la decongelat în cutii din plastic cu capac, in lichid scurs rezultat din decongelare. Pentru mijlocul de transport al materiei prime s-a prezentat Autorizatia sanitar-veterinara și pentru siguranta alimentelor in condițiile de temperatură de refrigerare(toate produsele fiind congelate). Nu se respectă vecinătățile în spațiile de depozitare, ouăle nu erau curățate și dezinfectare corespunzător, prezentand urme biologice. Întreg spațiul de preparare, servire si depozitare era igienizat necorespunzător(insalubru). Tavanul depozitului prezenta infiltrații de umezeală și porțiuni lipsă. Nu se respecta condițiile de păstrare-depozitare recomandate de producător.  Au fost identificate preparate cu modificări organoleptice și impurități în conținut“ - au mai precizta reprezentanții ANPC.

Au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale:
  • 1Avertisment
  • 1 amendă contravențională în cuantum de15.000 lei
Măsuri dispuse:
 -Oprire temporară a serviciilor pană la remediere 
- Oprire definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme. 

Citește și: 

Control ANPC la Taverna Racilor din București. Ce au descoperit autoritățile (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu violent la Restaurantul Taverna Racilor din Snagov. Intervin mai multe echipaje de pompieri (FOTO+VIDEO)

16 Dec 2023 1061

Nedsea SRL, firma pe care funcționează Taverna Racilor Timișoara, modernizează Vila Minerva din Techirghiol

29 Oct 2023 2712

Protecția Consumatorului a închis Taverna Racilor din București. Reacția patronului (VIDEO)

20 Sep 2023 1673

Control ANPC la Taverna Racilor din București. Ce au descoperit autoritățile (FOTO)

19 Sep 2023 6386

Investiție masivă! Paul Nicolau (Pescobar) de la Taverna Racilor reabilitează Vila Minerva din Techirghiol. De la cine a cumpărat? (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 May 2023 14443