Crimă la Mangalia Banca sub care i-a fost abandonat trupul Alinei de către cea care a ucis-o, plină de flori și lumânări (FOTO)



Crima din Mangalia a îngrozit o ţară întreagă. Alina a fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat în parc. 

Aceasta a fost condusă ieri, 11 august pe ultimul drum. 

La șapte zile de la moartea fetei de 18 ani, banca sub care i-a fost abandonat trupul de către cea care a ucis-o este plină de flori și lumânări.

O fotografie a Alinei, o candelă și o jerba de flori, puse de apropiații fetei, ies în evidență. 

Turiști și localnici din Mangalia deopotrivă au pus flori și lumânări în memoria tinerei care și a pierdut viața în mod tragic, ucisă chiar de prietena ei cea mai bună.

Avocatul Ion Cristian a preluat cazul fetei care și-ar fi ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din sudul litoralului și apoi i-ar fi aruncat cadavrul sub o bancă din parcul public din Mangalia. Acesta spune că este necesară o expertiză psihologică pentru inculpată, care este în stare de șoc și regretă cele petrecute. Mai mult, avocatul spune că tânăra de 18 ani provine dintr-un mediu unde a fost supusă abuzurilor în familie.

Starea este nu este una ok. Începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor, ăsta este motivul și pentru care nu a conestat decizia măsurii preventive. Și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că este un pericol.
 

Asta în ciuda faptului că tot ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație și datorită faptului că este un copil care de curând a fost, într-o oarecare măsură, abuzată. Urmează să solicităm a se administra probe, inclusiv să se efectueze o anchetă socială cu privire la persoana ei și din ce mediu provine, iar pe de altă parte, să se efectueze o expertiză psihiatrică care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei.
 
Provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri în care să i se pară mai mult sau mai puțin normal ce s-a întâmplat.



Citește și:

Crima de la Mangalia. Avocatul inculpatei - „Numai la asta se gândește, și-a omorât cea mai bună prietenă” (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă într-un hotel din Mangalia! Cazul a ajuns azi la Curtea de Apel Constanța

30 Apr 2024 528

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 515

Editorial Părinții cu copii în rame!

12 Apr 2024 607

„Sânge rece“ Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc

11 Apr 2024 699

Justiție Constanța Crimă la Mangalia! Prima condamnare - 15 ani şi 3 luni

10 Apr 2024 875

Crimă în Mangalia! Tânără ucisă şi băgată într-un geamantan. Azi, pronunțarea la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 705

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 729

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 1082

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1278

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1804

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procesul începe la finele lunii

10 Mar 2024 789

Crimă într-un hotel din Mangalia! Începe procesul!

03 Feb 2024 1440

Crimă într-un hotel din Mangalia! Tribunalul Constanța a stabilit primul termen. Ședința va fi secretă

07 Dec 2023 1591

Ședință secretă la Tribunalul Constanța după crima dintr-un hotel din Mangalia!

19 Nov 2023 2180

Oficial! Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana a fost trimisă în judecată

09 Nov 2023 1398