Cum îşi racolau victimele controversații frați Tate


Frații Tate reușeau să racoleze tinere prin metoda loverboy. Potrivit motivării arestării, Andrew și Tristan le mințeau pe femei că vor începe o relație ori chiar că se vor căsători cu ele, după care le duceau într-o locuință unde se aflau și alte victime.

Ele erau obligate ulterior să facă videoclipuri pe site-uri destinate adulților.

„Judecătorul remarcă aptitudinea inculpaţilor de a identifica persoanele vulnerabile şi de a exploata nevoile de afecţiune, încredere, stabilitate ale acestora, creându-le impresia unei relaţii apropiate şi înlăturând astfel orice suspiciune pe care ar fi putut-o avea victimele, nevoia de atenţie şi de afecţiune din partea inculpaţilor fiind apoi exploatată în vederea determinării acestora la prestarea activităţilor mai sus expuse”, arată motivarea Tribunalul Bucureşti., scrie realitatea.net. 

Citește și: Controversații frați Tate, „mari influenceri de lux”, reținuți pentru 24 de ore! Ce acuzații li se aduc

„Faptul că persoana vătămată a fost recrutată de către inculpatul (...) prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a pune bazele unei relaţii de căsătorie sau concubinaj şi existenţa unor false sentimente ale inculpatului faţă de persoana vătămată rezultă şi din conversaţiile purtate prin intermediul aplicaţiei de comunicare la distanţă, de către persoana vătămată cu inculpatul, redate în procesele-verbale din dosarul de urmărire penală. (...)

Cu privire la mutarea sa în România, persoana vătămată (...) a declarat că inculpatul (...) i-a spus iniţial că vor locui împreună, însă ulterior i-a spus că în casa în care locuieşte acesta stau mai mulţi bărbaţi care lucrează cu el şi cu fratele său, aşa că este mai bine să ia un alt apartament, doar pentru ei doi. La momentul în care persoana vătămată a ajuns în România, inculpatul  nu se afla în ţară şi i-a spus persoanei vătămate că nu va putea locui în apartament, aceasta trebuind să locuiască cu (...), care i-a cumpărat biletul de avion, a preluat-o de la aeroport şi a condus-o în imobilul unde urma să locuiască. Aceste aspect sunt confirmate de conversaţiile dintre persoana vătămată şi inculpat purtate prin intermediul aplicaţiei de comunicare la distanţă. Persoana vătămată a arătat că atunci când inculpata ... ... a luat-o de la aeroport, i-a spus că va locui cu nişte fete care lucrează pentru inculpatul ... şi fratele său, acestea având conturi pe ... şi împărţind câştigurile cu cei doi. A menţionat persoana vătămată că i s-a părut ciudat ceea ce îi spunea inculpata ..., dar era deja în România şi nu mai avea ce face, gândindu-se că în momentul în care inculpatul ... va reveni în România, vor locui împreună, aşa cum îi promisese”, se mai arată în motivare.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Servicii complexe și complete la Heka Hospital!

31 Mar 2023 748

Inspectorii ITM Constanța încep campania de verificare a securității în muncă în construcții

31 Mar 2023 445

Horoscop Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie

31 Mar 2023 656

„Cred că familia mea provine dintr-o localitate din județul Constanța” O femeie născută în Tulcea, adoptată de la o casă de copii din Cernavodă, își caută rudele biologice

29 Mar 2023 4125

#citeșteDobrogea Căile ferate în Dobrogea

29 Mar 2023 1073

#ConstanțaEsteBine 26.03.2023 Bine v-am regasit intr-o zi frumoasa de duminica, catre finalul lunii martie

27 Mar 2023 541

Cine o evaluează pe dr. Claudia Cambrea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța unde au murit pacienții aflați în ATI pe 1 octombrie 2021! (DOCUMENT)

27 Mar 2023 985

Elevii constănțeni, la Concursul național “Educație pentru sănătate”- etapa județeană

25 Mar 2023 789

Tradiţii pentru spor şi sănătate de Bunavestire! Cine mănâncă azi pește va fi sprinten şi sănătos

25 Mar 2023 876

Ordinul care completează Normele de igienă și sănătate publică, publicat în Monitorul Oficial! Se introduc capitole noi, ce vizează inclusiv dezinfecția prin nebulizare (DOCUMENT)

24 Mar 2023 690

Gimnastele Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, pe podium la Palma de Mallorca. Alexandra Florea, medalie la Stuttgart (GALERIE FOTO)

22 Mar 2023 1766

INSP 92 de cazuri cu varianta Omicron a SARS-CoV-2, confirmate în ultima săptămână

21 Mar 2023 696

Mangalia Cupa „Shaolin Callatis”, primul concurs organizat la Kung-Fu după un an şi jumătate

21 Mar 2023 557

Incendiu de amploare în apropierea municipiului Tulcea. Două anexe gospodărești, în pericol (GALERIE FOTO)

21 Mar 2023 518

Alte 30 de proiecte incluse în Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat. Vizată și Tulcea (DOCUMENTE)

20 Mar 2023 612