Curtea de Apel Constanța Documentele pot fi scanate și trimise către arhive pentru evitarea aglomerării

  • Au fost instalate două multifuncționale pentru scanarea documentelor în incinta Palatului de Justiție.

În vederea evitării aglomerării arhivelor și a optimizării activității, atât a avocaților cât și a tuturor justițiabilior interesați să depună înscrisuri la dosarul cauzei au fost instalate două multifuncționale în incinta Palatului de Justiție, în spațiul de așteptare a publicului (Sala Pașilor Pierduți) de la parterul clădirii și în încăperea pusă la dispoziție avocaților.

Cele două multifuncționale oferă posibilitatea de scanare a documentelor în format A4 și transmiterea acestora prin poștă electronică (e-mail), ca atașament, către arhivele Curții de Apel Constanța.

Astfel, personalul din cadrul compartimentului arhivă va tipări și va depune documente la dosare le cauzelor, atațșându-le în același timp la dosarul electronic al respectivelor cauze, ușurând operațiunea de scanare și oferind posibilitatea de vizualizare de la distanță, prin intermediul aplicațiilor TDS și Info -Dosar.

Cele două aparate sunt însoțite de instrucțiuni explicite privind modul de funcționare a acestora, asigurând o utilizare facilă care include și tipărirea unui raport de expediție, similar unei transmisiuni de tip fax.

Demersul acțiunii Curții de Apel Constanța are caracter de noutate, iar în funcție de evaluarea rezultatelor concrete vor fi luate măsuri de îmbunătățire sau dezvoltare.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Ce avere are Reveicuța Gurgu, secretar general al comunei Crucea (DOCUMENTE)

27 Apr 2024 249

Legături cu fostul cuplu Petcu-Dospinescu Modificări în acționariatul Sterani Lounge SRL, firmă expropriată de municipalitate pentru amenajarea spațiului verde de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 645

În județul Constanța Amendat pentru transport de material lemnos fără documente legale

26 Apr 2024 446

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 709

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 377

Ședință CLM Aleșii locali, chemați să adopte un PUZ care va permite construcția de blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord, investiție cu care riveranii nu sunt de acord (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 2196

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 388

Cumpărări directe Constanța Primăria Siliștea organizează activități de Ziua Copilului, în valoare de 5.000 de euro (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 418

Vergil Chițac a emis dispoziția privind stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral. Unde vor fi amplasate (documente)

25 Apr 2024 389

Corina Andreea Buzilă, noul președinte al Judecătoriei Măcin! Avere și interese (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 363

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 391

Licitații Constanța Primăria Medgidia, achiziție de energie electrică (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 426

Cazul fostului primar Cătălin Cherecheș menționat într-un raport al Departamentului de Stat al SUA! (DOCUMENT)

25 Apr 2024 568

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 374

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 449