Atenție, șoferi! Circulația pe strada Panait Cerna din Constanța, reconfigurată (GALERIE FOTO)

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • De astăzi, 31 iulie 2023, se vor institui restricții de circulație pe strada Panait Cerna din zona Stadionului Farul, „Gheorghe Hagi“.
 
Primăria Municipiului Constanța a anuțat noi reguli de circulație pe strada Panait Cerna din zona Vechiului Stadion Farul, „Gheorghe Hagi“.
 
Începând de astăzi, 31 iulie 2023, circulația autovehiculelor se realizează în ambele sensuri pe strada Panait Cerna. Instituirea acestei măsuri are caracter temporar și este corelată cu lucrările de demolare a stadionului „Gheorghe Hagi“.
 
Decizia a fost luată cu scopul fluidizării traficului rutier, întrucât circulația autovehiculelor de mare tonaj se desfășoară pe străzile adiacente stadionului, și are ca scop principal reducerea pe cât posibil a disconfortului creat celor ce locuiesc sau tranzitează zona.
 
Implementarea acestei măsuri se realizează cu aprobarea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier și având avizul Comisiei de Circulație, a mai precizat sursa citată.
 
Lucrările de montare a indicatoarelor rutiere și de aplicare a noilor marcaje rutiere sunt executate de angajații Confort Urban.
 
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, a adăugat sursa precizată.

Citește și:

Știri Constanța. Decizii luate de Consiliul Local Municipal ce vizează mai multe școli din Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Demolare stadion „Gheorghe Hagi“ „Proiectoarele istorice“. Nocturna s-a stins, dar „amintirile vor rămâne vii în inimile noastre“​

27 Jul 2023 3323

LIVE VIDEO-TEXT Constanța. „Arena de 10“, evenimentul care a dat startul demolării stadionului „Gheorghe Hagi“ (FOTO+VIDEO)

10 Jul 2023 3174

Constanța. „Arena de 10“ Invitați de seamă la momentul demarării lucrărilor de demolare a stadionului „Gheorghe Hagi“

04 Jul 2023 2519

UPDATE. Imagini de la eveniment Demolarea spălătoriei auto „La Stadion“ din Constanţa a continuat astăzi. Ce spun SSC Farul şi Giani Nedelcu (galerie foto+video)

01 Nov 2017 5102

Se caută o firmă specializată. Primăria Constanţa demolează spălătoria auto „La stadion“!

15 Sep 2017 10965

UPDATE Demolarea spălătoriei auto de la stadionul „Farul“ a fost amânată

02 May 2017 6839