Actualitate

Dezinsecția, dezinfecția și deratizarea Porturilor Constanța, Midia și Mangalia golesc conturile CN APM cu 200.000 de lei (document)

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC) caută o firmă care să se ocupe de dezinsecția, dezinfecția și deratizarea Porturilor Constanța, Midia și Mangalia. În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Porturile Constanța, Midia și Mangalia“, în valoare estimată de 198.900 de lei fără TVA.
 
CN APM SA Constanta are obligația să asigure în incintele portuare serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare asupra bunurilor pe care le are în administrare. Prestarea acestor servicii este necesară, dat fiind contextul situației epidemiologice internaționale, în vederea aplicării prevederilor Programului național de măsuri antiepizootice pe platforma portuară. Ofertele de participare la această licitație vor fi depuse până pe data de 4.01.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise pe data de 29.01.2018, ora 18.00. Cuantumul garanției de participare este de 1.900 de lei.
 
Operatorul economic participant trebuie să facă dovada prestării, în cel mult ultimii 3 ani, de servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puțin 190.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de prestare servicii, finalizate sau aflate în curs de derulare.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, responsabilă de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Nicolae Dan Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Șerban, director tehnic - Ion Tomescu, șef Departament Achiziții Publice - Otilia Ifimov, șef Serviciu Juridic și Contencios - Tănase Iulian Pepi, șef Serviciu Patrimoniu - Constantin Brandi.
 
Activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare se vor aplica la suprafețele din aria administrativ-teritorială a CN APM SA Constanța. Astfel, activitatea de dezinsecție se va efectua în: clădiri; părți comune ale clădirilor, inclusiv subsolurile; canalele în care sunt amplasare rețelele de alimentare cu apă, canalizare, termoficare; parcuri, spații verzi, ape stagnate/bălți; subsoluri uscate, umede sau inundate; rampe de gunoi; platforme de gunoi special amenajate; navele administrației. Activitatea de dezinfecție se va efectua în: ghene de gunoi la clădiri, platforme de gunoi special amenajate; rampe de gunoi; locuri în care există focare declarate care pun în pericol sănătatea oamenilor; podurile clădirilor. De asemenea, activitatea de deratizare se va efectua în: clădiri ale CN APM SA; părți comune ale clădirilor, inclusiv subsolurile; canalele în care sunt amplasate rețelele de alimentare cu apă, canalizare, termoficare; subsoluri uscate, umede sau inundate; rampe de gunoi; platforme de gunoi special amenajate; navele administrației.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN APM Constanţa va achiziţiona un baraj antipoluare pentru Porturile Constanţa şi Midia

12 Apr 2019 512

CN APM Constanţa cumpără echipament de copiere şi imprimare de la o firmă din Bucureşti (document)

30 Mar 2019 587

O firmă din Chitila s-a îndreptat împotriva CN APM Constanţa SA. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a luat o decizie. Detalii

14 Feb 2019 774

CN APM Constanţa reabilitează instalaţiile de evacuare a fumului ale mai multor hale din port (document)

19 Dec 2018 432

CN APM Constanța face reparații capitale. Se va interveni și la Terminalul de Pasageri (document)

01 Dec 2018 514

CN APM construieşte o parcare în Poarta 7! Ce alte proiecte sunt conturate (document)

13 Nov 2018 873

CN APM Constanţa cumpără două nave pentru depoluarea portului. Iată la ce sumă se ridică achiziţia! (document)

03 Oct 2018 1224

CN APM Constanţa organizează licitaţie pentru servicii de inspecţii subacvatice (document)

28 Sep 2018 655

CN APM Constanța cumpără contoare electronice de energie electrică. Ce firme au câștigat contractul și ce valoare are acesta (document)

08 Sep 2018 1117

Maşinile din curtea CN APM Constanţa, asigurate de firma Asirom Vienna Insurance (document)

13 Jul 2018 902

CN APM Constanța SA cumpără o dronă. Va scoate din conturi peste 8.000 de lei

08 May 2018 1225

Cât scoate din conturi CN APM Constanţa pentru reţeaua de iluminat exterior stradal (document)

27 Apr 2018 647

CN APM Constanţa SA anunţă licitaţie Zidul de gardă al digului de larg de la Poarta I va fi reabilitat şi modernizat (galerie foto+document)

28 Mar 2018 1163

O nouă procedură publică la CN APMC. Sunt vizate modernizarea infrastructurii și protecția mediului în Portul Constanța (document)

01 Mar 2018 835

Atenţie, şoferi! Începe haosul! Drumul dintre Poarta 7 şi Poarta 9 din Portul Constanţa va fi reabilitat (document)

21 Feb 2018 3756