Licitație organizată de CN APM Constanța pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare în Portul Constanța (DOCUMENT)


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind modernizarea și extinderea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare în Portul Constanța.

Descriere succintă:

- Elaborarea Proiectului Tehnic, a tuturor documentațiilor de avize și autorizații (dupa caz); - Elaborarea Documentației Detalii de Execuție; - Executie lucrări. Proiectul “MODERNIZARE ȘI EXTINDERE INFRASTRUCTURĂ DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE ÎN PORTUL CONSTANȚA” este inclus în Master Planul Portului Constanța - Plan de dezvoltare pe termen scurt - Codul de referință al proiectului S14 și în Master Planul General de Transport al României. Obiectivul general al lucrării este de a contribui la dezvoltarea Portului Constanța, principalul port al României, ce deservește regiunea Europei Centrale și de Est. În vederea alinierii la strategiile Comisiei Europene pentru porturi verzi și creșterea eficienției tehnice și economice obiectivele generale urmărite prin implementarea acestei investiții sunt: Ø Alinierea la strategiile pentru porturi verzi ale Comisiei Europene a rețelelor de utilități ale Portului Constanța; Ø Utilizarea mai eficientă din punct de vedere tehnic și economic a rețelelor de utilități; Compania Naţională - Administraţia Porturilor Maritime S.A intenţionează să modernizeze și sa extinda infrastructura de alimentare cu apa și canalizare în Portul Constanţa pentru a îndeplini următoarele obiective:

• Asigurarea necesarului din punct de vedere al consumului de apă;

• Asigurarea alimentarii cu apă al consumatorilor existenți în port, precum și a noilor investiții propuse pentru realizare în anii următori;

• Implementarea de soluții tehnice pentru eficientizarea consumului de apă;

• Asigurarea condițiilor optime în vederea realizării rețelei de canalizare și evacuare a apelor uzate;

• Indeplinirea cerințelor minime de securitate la incendiu prin asigurarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor;


• Implementarea tuturor măsurilor specifice pentru protecția mediului și respectarea acestora;

• Continuitatea din punct de vedere cantitativ și calitativ a serviciilor;

• Adaptabilitatea la cerinţele utilizatorilor. Valoarea totală estimată: 124.065.930,00 lei, fără TVA, din care: - Proiectare: 4.182.720,00 lei, fără TVA - Execuție: 119.883.210,00 lei, fără TVA Valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit nu cuprinde valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute. Valoarea Cheltuielilor diverse și neprevăzute este de 10.386.390,00 lei, fără TVA. Durata contractului: 32 luni, din care 8 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrarilor minim obligatorie este de 36 luni.

Valoarea totală estimată este de 124.065.930 lei.

Persoanele ce dețin funcții de decizie in cadrul entității contractante precum și persoane din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:

• Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel GAVRUTA, Suryan-Omar DEDE, Catalin DIACONU, Constantin CHIRILA, Mihnea - Claudiu DRUMEA, Elena VLAD, Dan Alexandru CATANĂ;
• Director General – Florin VIZAN, Director General Adjunct – Costin Valeriu AVĂTAVULUI, Director Executiv – Mihai TEODORESCU, Director Financiar - Daniela ȘERBAN, Director Juridic – Tănase Iulian PEPI, Director Strategie Dezvoltare – Eugen CARUNTU, Șef Serviciu Dezvoltare - Mihaela Alina STĂETU, Șef Serviciu Achiziții Publice – Hermina BECTEMIR, Șef Birou Accesare Proiecte Europene Otilia IFIMOV; Manager de proiect - Radu FLORESCU
• Alți semnatari: Șef Birou Control Financiar Preventiv – Adrian STĂNCIUC, Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achiziții Publice – Elena ȘINCAN.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11.03.2024, ora 15:00. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:


Licitații publiceCN APM Constanța, contract de revizuire documentații pentru realizarea cheului din dana 8 (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reuniune în Portul Constanța a grupului de lucru româno-turkmen în domeniul transporturilor (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 449

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 493

Drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate

26 Mar 2024 495

Oportunități de afaceri în portul Constanța Intensificarea parteneriatelor comerciale între România și Austria

13 Mar 2024 675

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 754

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 632

Compania Administrației Porturilor Maritime Constanța a dat în judecată Primăria Năvodari și compania din „sfera sa de interese" a liderului PSD, Ion Dumitrache

23 Feb 2024 916

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru lucrări de instalații electrice pe digul de sud (DOCUMENT)

21 Feb 2024 780

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 654

Justiție Constanța Dosarul dintre CN APM Constanța vs. Envirotech SRL, pe masa magistraților. Soluția instanței

09 Feb 2024 745

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 909

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru achiziția unui sistem de baraj antipoluare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 917

CN APM Constanța, la judecată cu două firme. Iată despre ce e vorba

28 Jan 2024 946

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța închiriază parcele de teren!

12 Jan 2024 679

Licitații publice CN APM Constanța, contract de revizuire documentații pentru realizarea cheului din dana 8 (DOCUMENT)

10 Jan 2024 820