DIICOT Cultură de cannabis pe un teren. Trei tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri (FOTO)

droguri
Trei tineri din municipiul Piatra-Neamţ au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Neamţ, sub acuzaţiile de trafic şi deţinere de droguri de risc.

Oficial de la DIICOT 

La data de 28.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Piatra Neamț într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în cursul anului 2022, trei inculpați au înființat și întreținut, pe un teren viran din Piatra Neamț, o cultură de canabis „outdoor”. În cursul lunii octombrie, cei trei inculpați au recoltat cultura și au depozitat-o într-un imobil din localitatea Dobreni, în vederea comercializării drogurilor de risc consumatorilor din județele Neamț și Cluj.

În urma perchezițiilor efectuate în cauză au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, cantitatea de aproximativ 8 kilograme de canabis și dispozitivele și obiectele folosite la înființarea și întreținerea culturii de canabis.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor trei inculpați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.


Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procurorii Bodean Andrei și Conortos Constantin părăsesc de azi DNA Constanța! Iată unde își vor continua activitatea cei doi magistrați

06 May 2024 509

Constanța Bărbat, prins cu droguri în flagrant delict la un festival din Mamaia

06 May 2024 357

Oficial de la DIICOT Constanța Droguri la un festival de muzică din Mamaia! Două persoane reținute

06 May 2024 367

Un tânăr din Satu Mare și o educatoare din Marea Britanie, condamnați la Constanța, pentru droguri!

04 May 2024 739

Justiție Constanța Închisoare cu suspendare pentru un tânăr din Constanța prins cu zeci de grame de Cannabis pregătit pentru vânzare

03 May 2024 532

DIICOT, surpriză la percheziții în București! Canabis în borcane de murături (FOTO)

03 May 2024 362

DIICOT a făcut mai multe rețineri! Droguri în zona Centrului Vechi din București. Oficial de la procurori

02 May 2024 487

DIICOT, acțiune fulger la Constanța! Ce s-a descoperit la percheziții (FOTO)

25 Apr 2024 659

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 527

Oana Andreea Schmidt Hăineală a fost delegată șef în DIICOT, pe combaterea traficului transfrontalier de droguri

23 Apr 2024 448

Constanța. Polițist trimis în judecată de DIICOT Constanța

23 Apr 2024 806

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 728

Procurorul Cotoară Valentin, delegat șef al Serviciului informații clasificate din DIICOT! Averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 550

Ministrul Energiei a depus la DIICOT o plângere penală în legătură cu un videoclip deepfake şi un articol de tip fake news

11 Apr 2024 534

Minoră de 16 ani, forțată să se prostitueze în Germania. Se fac cercetări pentru infracțiunea de trafic de minori

10 Apr 2024 436