Doi tineri din Constanța, participanți la summitul tinerilor de la Istanbul. „Voi sunteți liderii de mâine”

Doi tineri din Constanța, foto: PMC
Akan Mert Memet și Robert-Cristian Florea au reprezentat orașul nostru la Summitul Tinerilor Reprezentanți care a avut loc la sfârșitul lunii august în Istanbul și au participat la patru zile de întâlniri, conferințe, discursuri, activități și ateliere interesante.

Akan și Robert au beneficiat de susținerea Primăriei Constanța pentru a se putea înscrie la acest summit, organizat sub deviza  „Tineretul împreună pentru un viitor mai bun”. Cei doi au fost selectați, după o analiză riguroasă, de Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret, structură consultativă pe probleme de tineret ce funcţionează pe lângă Consiliul Local și Primăria Municipiului Constanța, iar organizațiile studențești din care fac parte tinerii sunt membre., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comnicat oficial. 


Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța, s-a întâlnit cu cei doi și au discutat despre această experiență deosebită.
 

 „Voi sunteți liderii de mâine, cei care puteți crește calitatea vieții în Constanța prin utilizarea științei, tehnologiei și inovației. Aveți un cuvânt esențial de spus în planificarea unui viitor mai bun. Vă asigur, încă o dată, de toată susținerea noastră și de faptul că tinerii din Constanța vor găsi mereu un sprijin în Primăria Constanța.”, a precizat domnul Ionuț Rusu.


Cei doi, care sunt studenți la Universitatea Ovidius și la Universitatea Maritimă din Constanța, au dorit să-și dezvolte experiența internațională și să cunoască tineri din alte orașe balcanice participante la summit, precum Karnobat, Dimitrovgrad și Kardzhali (Bulgaria), Lefkada (Grecia), Podgorița și Kotor (Muntenegru), Canakkale și Kirklareli (Turcia), Sarajevo și Laktasi (Bosnia), Priștina (Kosovo)., a mai precizat sursa citată. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă generație de salvatori se alătură echipei ISU Constanța (FOTO)

09 May 2024 417

Nou val de nemulțumiri la Judecătoria Mangalia Părinții victimelor decedate în 2 Mai - „Ne-au răstălmăcit cuvintele. Una se declara și alta se consemna” (VIDEO)

09 May 2024 887

UPDATE Judecătoria Mangalia Nou termen în dosarul 2 Mai! Au început audierile (FOTO+VIDEO)

09 May 2024 1140

Pascu Matei Vlad, din București, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, proces cu Penitenciarul Poarta Albă

08 May 2024 1465

Maramureș Echipă de salvamontişti şi poliţişti de frontieră în căutarea a doi tineri ucraineni

06 May 2024 360

Violență nestăvilită Scandalagiii din Vama Veche, căutați de polițiștii constănțeni

03 May 2024 453

„Cu 2MAI puțini“ Acțiune în amintirea celor doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul rutier de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1516

Știri Constanța Scene șocante în Vama Veche - Tineri, căutați de poliție, după ce ar fi lovit mai multe persoane (VIDEO)

02 May 2024 3576

Mohammad Murad, candidatul AUR pentru președinția CJC, scrisoare deschisă către toți tinerii constănțeni (VIDEO)

02 May 2024 650

„Cu 2MAI puțini“, acțiune în memoria tinerilor pieriți în tragedia de la 2 Mai, în Vama Veche

02 May 2024 559

Polițiștii, alături de tineri la festivalurile de pe litoral

30 Apr 2024 520

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 808

IPJ Constanța Doi tineri, arestați preventiv pentru înșelăciune și șantaj - au câștigat 40.000 de dolari

26 Apr 2024 848

Ministerul Justiției despre dosarul 2 Mai „Nu poţi să te faci că nu există controverse şi semne de întrebare cu privire la procedura care s-a desfăşurat în acest dosar“

25 Apr 2024 443

Tinerii din Mangalia, susținuți de Primărie în plan socio-profesional (FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 740