Elevii în prim-plan! Polițiștii din Constanța discută cu ei despre siguranță și responsabilitate


În cadrul programului Școala Altfel, desfășurat la Școala Gimnazială Grigore Moisil din Năvodari, polițiștii au avut o prezență activă și informativă în rândul elevilor.

Discuțiile au vizat subiecte esențiale pentru siguranța acestora, precum prevenirea infracțiunilor de furt și tâlhărie, combaterea delincvenței juvenile și reducerea accidentelor rutiere. De asemenea, s-a acordat o atenție deosebită riscurilor asociate consumului de substanțe interzise, alcoolului și tutunului.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au organizat o acțiune similară la Liceul Tehnologic I.N. Roman, Colegiul Tehnologic Pontica și Școala Gimnazială Ioan Borcea, din municipiul Constanța și comuna Agigea.


Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Năvodari au participat la activitățile derulate în cadrul programului Școala Altfel, la Școala Gimnazială Grigore Moisil.

Polițiștii au purtat cu elevii discuții referitoare la modalitățile de prevenire a infracțiunilor de furt și tâlhărie, a delincvenței juvenile și a accidentelor rutiere.

Totodată, le-au vorbit elevilor despre riscurile asociate consumului de substanțe interzise, alcool și tutun.


 
La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de substanțe interzise, a violenței în mediul școlar și a delincvenței juvenile, la Liceul Tehnologic I.N. Roman, Colegiul Tehnologic Pontica din municipiul Constanța și Școala Gimnazială Ioan Borcea din comuna Agigea.  
Citește și:

Autobuz plin cu elevi, cuprins de flăcări în Moldova Nouă! (FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța își promovează oferta educațională la Ploiești (FOTO)

24 May 2024 440

Afaceri Constanța Ce firmă va asigura transportul elevilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Istratoiu” Deleni în excursie la București (DOCUMENT)

23 May 2024 604

Știri Constanța Activități de prevenire şi informare a elevilor constanţeni cu privire la riscurile consumului de droguri (FOTO)

23 May 2024 316

70 de elevi din Constanța s-au întrecut pentru trofeul „Prietenii Pompierilor” (FOTO)

23 May 2024 624

În premieră națională Ambasadorii SAVE au început formarea la Constanța (GALERIE FOTO)

22 May 2024 451

Șapte elevi din județul Constanța susțin sesiunea specială a bacalaureatului

22 May 2024 599

UPDATE Fum la un tablou electric din școala de la Poarta Albă, județul Constanța!

22 May 2024 627

A XVII-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației – ESTIC, la Universitatea Ovidius din Constanța

20 May 2024 399

Elevii din județul Tulcea s-au întrecut în cadrul concursului „Prietenii pompierilor“! Lista câștigătorilor (GALERIE FOTO)

19 May 2024 386

Elevii din Constanța sunt așteptați la Târgul Ofertelor Educaționale 2024

17 May 2024 884

Inspectoratul Școlar Județean Constanța Elevii constănțeni au participat la prima ediție a Concursului județean de chimie „Sorin Roșca”

17 May 2024 485

IPJ BuzăuSăptămâna Școala în Siguranță la Școala Gimnazială Pleși, din comuna Bisoca

17 May 2024 298

LIVE TEXT Elevii pot semnala cazurile de bullying, completând o fișă în format electronic. Evenimentul, găzduit de Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 716

Elevi de la Școala Gimnazială “Ferdinand“ din Constanța au participat la Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorită în grădina Palatului Elisabeta

16 May 2024 586

Săptămâna Școala în Siguranță Poliția Tulcea informează și previne în rândul elevilor (FOTO)

15 May 2024 400