"Exista o legatura intre toate lucrurile"

Continua seria premierelor de Oscar pe ecranele din oras. Saptamana aceasta isi face debutul "Syriana", filmul pentru care George Clooney a castigat premiul Academiei Americane de Film si un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar. Stephen Gaghan, castigator al unui Oscar pentru scenariul productiei "Traffic", este cel ce semneaza regia si scenariul acestui thriller politic despre intrigile din industria globala petrolului. Pelicula, promovata de sintagma "Everything is connected" ("Exista o legatura intre toate lucrurile"), are mai multe planuri narative, ce se intind de la magnatii din Statele Unite pana la muncitorii din exploatatiile de petrol din zona Golfului. Firele actiunii se intersecteaza pentru a demonstra consecintele goanei asidue dupa bani si putere. "Frumosul" George Clooney, care pentru acest rol s-a ingrasat mai mult de 20 de kilograme, joaca rolul un agent CIA care este confruntat cu adevaruri socante despre meseria careia isi dedicase viata. Un broker aflat in ascensiune (Matt Damon) se confrunta cu o tragedie familiala, gasindu-si salvarea intr-un parteneriat cu un "print al petrolului" idealist (Alexander Siddig). Avocatul unei corporatii (Jeffrey Wright) se confrunta cu o dilema morala cand este implicat in fuzionarea a doua companii petroliere de prim rang din America, in timp ce, in cealalta parte a lumii, un adolescent pakistanez (Mazhar Munir) este sedus de mesajul unui misionar carismatic. Fiecare dintre personaje este o rotita din complexul sistem al puterii, fara sa isi dea seama de impactul major pe care actiunile lor le au asupra lumii.X-Men incearca din nou sa salveze lumeaDe asemenea, poate fi urmarita si premiera celui de-al treilea film din seria "X-Men", "X-Men: The Last Stand". Echipa mutantilor Wolverine, Storm si Rogue, condusa de profesorul Xavier (Patrick Stewart) se confrunta de data aceasta cu insasi evolutia, sub forma fostei coechipiere, Jean Grey. Renascuta ca Dark Phoenix, ea este o amenintare nu doar pentru ea insasi, ci pentru intreaga umanitate. Pe langa aceasta, un leac miraculos care promite sa "vindece" puterile mutantilor declanseaza o noua lupta cu vechiul inamic Magneto (Ian McKellen) si acolitii sai.De urmarit este si "Domino", in care tanara Keira Knightley o interpreteaza pe rebela Domino Harvey. Povestea plina de actiune si suspans, condimentata cu mult umor negru, are ca personaj central pe fiica respectatului actor Lawrence Harvey, care isi alege o cariera insolita, de vanator de capete. Impreuna cu o gasca colorata de outsideri, interpretata de Mickey Rourke, Edgar Ramirez si Rizwan Abbasi, ea reuseste sa devina unul dintre cei mai de succes vanatori de capete din Los Angeles. Faima ii aduce in atentia televiziunii, care le ofera rolul de protagonisti intr-un reality show. Fara sa stie nimeni din echipa, cei patru sunt pe cale sa accepte cel mai important caz al lor...

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunțul de ultimă oră al Poștei Române, referitor la pensii

03 May 2024 518

Cazul City Insurance SA - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Tribunalul București anunță noul termen

01 May 2024 414

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 592

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 875

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 610

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 666

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 495

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 373

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 618

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 555

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 788

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 778

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 262

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 448

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 584