Familii, în armonie cu natura Solid House lansează Solid Residence Dezrobirii - cel mai nou concept imobiliar pe piața din Constanța!

  • Solid Residence Dezrobirii este un loc destinat familiilor, acolo unde generații la rând pot crește în siguranță în comunitatea Solid Residence, în armonie cu natura!
  • Compus din 48 de apartamente cu două sau trei camere, dar și studiouri spațioase dispuse pe patru niveluri, ansamblul va beneficia de parcare subterană și, foarte important, spații verzi, pentru că un mediu verde este un mediu unde cei mici pot crește sănătos, în contact cu mediul înconjurător.
  • În contextul accentului pus pe mediu, pe natură, dar și pe sustenabilitate, locuințele Solid Residence Dezrobirii vor fi spațioase, bucurându-se din plin de lumina naturală.
  • Date complete privind cel mai nou concept dezvoltat de Solid House pot fi aflate inclusiv la numărul de telefon 0736 888 999.
 
Dezvoltatorul imobiliar Solid House, nume recunoscut pe piața de profil din Constanța - unde se traduce prin înalte standarde de calitate și seriozitate, lansează un nou concept imobiliar în oraș!
 
Solid Residence Dezrobirii este un loc destinat familiilor, acolo unde generații la rând pot crește în siguranță în comunitatea Solid Residence, în armonie cu natura!
 
Compus din 48 de apartamente cu două sau trei camere, dar și studiouri spațioase dispuse pe patru niveluri, ansamblul va beneficia de parcare subterană și, foarte important, spații verzi, pentru că un mediu verde este un mediu unde cei mici pot crește sănătos, în contact cu mediul înconjurător.
 
Tocmai de aceea, în contextul accentului pus pe mediu, pe natură, dar și pe sustenabilitate, locuințele Solid Residence Dezrobirii vor fi spațioase, bucurându-se din plin de lumina naturală.
 
Eleganța, designul contemporan și finisajele de înaltă calitate, aspecte care – toate – reprezintă amprenta recunoscută Solid House, vor „îmbrăca“ fiecare locuință din noul ansamblu Solid Residence Dezrobirii, asigurându-se că noul apartament este pregătit în orice moment să se transforme în „acasă“ pentru viitorii clienți.
 
Un aspect deosebit de important este legat de poziționarea ansamblului, gândită cu atenție de dezvoltatorul imobiliar, așa încât, poziția centrală strategică a complexului oferă accesibilitate rapidă către toate punctele importante de interes ale orașului Constanța.
 
Astfel, se creează un mediu echilibrat pentru o viață liniștită și frumoasă pentru familiile ce aleg să intre în comunittea Solid Residence.
 
Date complete privind cel mai nou concept dezvoltat de Solid House pot fi aflate inclusiv la numărul de telefon 0736 888 999.

 
Consultanții de vânzări Solid House vă stau la dispoziție pentru a vă sprijini în a alege cel mai potrivit imobil menit să devină „acasă“!
 

Citește și
Solid Residence Faleză Nord - cel mai spectaculos proiect Solid House, dedicat celor care visează o locuință de poveste, pe malul Mării Negre!
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

5000 de motive…

30 Jun 2022 670

Toată luna aprilie Solid House oferă un discount de 3.000 de euro pentru apartamentele la cheie, în Solid Residence!

18 Apr 2022 1143

SOLID HOUSE și MOBEXPERT Constanța transformă viitoarea casă în cămin, printr-un gift card de 12.000 de lei

07 Dec 2021 2608

Solid Residence Faleză Nord - cel mai spectaculos proiect Solid House, dedicat celor care visează o locuință de poveste, pe malul Mării Negre!

08 Jul 2021 6132

Cea mai frumoasă poveste de iarnă din oraș Solid House, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie!“, din Constanța (video)

05 Jan 2021 4864

Parcul Tomis 2 din Constanța, împodobit ca în povești de către Solid House

19 Dec 2020 3293

„Confortul clienților, mai presus de orice“ Solid House are o ofertă imbatabilă în luna noiembrie, concepută special pentru clienții săi

02 Nov 2020 4324

„Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește!“ Ofertă irezistibilă la Solid House, în luna IUNIE, pentru cei ce își găsesc apartamentul de vis în Solid Residence zona Intim

05 Jun 2020 2003

Trofeu de excelenţă acordat de CCINA Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL, locul I în „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018“ (galerie foto)

01 Nov 2019 4553

Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa, reabilitată de Solid House (galerie foto)

10 Sep 2019 3234

Birou de vânzări deschis de Solid House în staţiunea Mamaia, zona Butoaie (galerie foto)

12 Aug 2019 2202

Promoţia lunii iulie Solid House oferă un voucher de cumpărături, de 1.500 de euro, la achiziţia unui apartament în zona Intim din Constanţa

17 Jul 2019 2026

De 1 Iunie, Solid House a oferit copiilor din Constanța o petrecere de neuitat (galerie foto)

03 Jun 2019 1453

Baloane colorate, desene pe asfalt şi zeci de surprize De 1 Iunie, Solid House invită copiii din Constanţa la o mega-petrecere

30 May 2019 2527

Bucuria unei fapte bune Acţiune socială, orgranizată de dezvoltatorul imobiliar Solid House

27 Apr 2019 2262