Firmă nouă în Constanța! Cine este fondatorul și cu ce se va ocupa



O nouă firmă a fost înființată în Constanța! Potrivit Monitorului Oficial al României, denumirea companiei nou-înființate este APT Transfer SRL și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor.
 
Potrivit sursei citate, SC APT Transfer SRL se va ocupa de „alte transporturi terestre de călători“ fondatorul și administratorul fiind Cristian Gheorghe Bărhălescu, din Constanța, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, membru în Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și președinte al Asociaţiei pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării.
 
Decizia privind înființarea firmei APT Transfer SRL a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3254 din data de 02 august 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 04 august 2022, Cristian Gheorghe Bărhălescu figurează în mai multe societăți comerciale, acesta fiind: Transfer Direct Aeroport SRL, Water Benefits SRL, Icar Tours Constanţa SRL, Ctblinkerz SRL, Relax Bicaz SRL (reprezentant asociat persoană juridică), Icar Evenimente SRL și Ecom Dominion SRL.
 
Bărhălescu a mai figurat în Direct Turism SRL și în Coltrane Consulting SRL, ambele radiate.            
 
Amitim că în perioada 2007-2017, președintele Asociaţiei pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării a fost Corina Martin.
 
Din aprilie 2017, locul Corinei Martin a fost preluat de Cristian Gheorghe Bărhălescu.
 

În prezent, Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării se află în faliment, noul termen fiind stabilit pentru data de 17 octombrie 2022.

Cristian Gheorghe Bărhălescu a fost asociat, cu KLD Services SRL – firmă controlată de omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky - și în SC Direct Turism SRL, firmă ce presta serviciul de transport Direct Aeroport.

 
În luna iunie 2022, după închiderea procedurii insolvenţei, Tribunalul Constanța a dispus radierea Direct Turism SRL din registrul comerţului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Direct Turism SRL, firmă ce presta serviciul de transport Direct Aeroport, radiată de la RECOM (DOCUMENT)
 
Peste 11 milioane de lei de la CJC
Falimentul bate la ușa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, prezidată timp de zece ani de Corina Martin

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 479

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 539

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în localitatea Agigea. Iată cine o conduce

22 Apr 2024 522

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 404

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 495

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 570

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 681

Achiziții Constanța Iată de unde cumpără Primăria Cumpăna echipamente digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1494

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 563

Un imobil de pe strada Avram Iancu va fi reabilitat Firma lui Răzvan-Ionuț Florea, act de urbanism de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 726

Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența LGV Invest Quality SRL, din Limanu! Firma a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia

19 Apr 2024 429

O nouă firmă de servicii anexe transportului pe apă își începe activitatea în Constanța

19 Apr 2024 468

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 368

Decizie a Curții de Apel Constanța în procesul dintre UAT Isaccea și JT Grup SRL

18 Apr 2024 543

Societatea Yano & Edi SRL, înființată recent la Constanța

18 Apr 2024 484