Funcția de director general al Administrației Porturilor Constanța, scoasă oficial la concurs


 
  • În prezent, funcția este asigurată de Costel Stanca.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial privind organizarea concursului pentru postul de director general al CN APM Constanța SA.

Compania Națională Administrația Porturilor Constanța SA a anunțat organizarea concursului pentru funcția de director general al companiei.

În prezent, funcția este asigurată de Costel Stanca.

Consiliul de Administrație al CN APM Constanța SA a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea postului de director general al societății.

Conform anunțului, obiectivele urmărite în cadrul procedurii de evaluare și selecție a candidaților sunt îmbunătățirea performanțelor întreprinderii prin angajarea celei mai competente persoane capabile să îndeplinească atribuțiile funcției în condiții de eficiență, eficacitate și economicitate.

Potrivit condițiilor specifice, candidații pentru funcție trebuie să aibă „competenţe profesionale dovedite prin minimum 5 ani de experienţă în administrarea/managementul unor entităţi, persoane juridice ce desfăşoară activităţi specifice sectorului transport naval, logistic, operare portuară, administrarea infrastructurii de transport naval sau în cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale sau locale ori instituţiilor publice, îndeplinind atribuţii de conducere în domeniul naval sau competențe profesionale dovedite prin minimum 5 ani de experiență în cadrul autorităților administrației publice centrale sau locale ori instituțiilor publice, îndeplinind atribuții de conducere, reglementare sau control in domeniul naval“.

De asemenea, se cer abilităţi de management, bune competenţe interpersonale (abilităţi de comunicare, organizare, negociere, lucru în echipă), cunoaşterea legislaţiei societăţilor comerciale şi a ordonanţei privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cunoştinţe de afaceri/legislative specifice domeniului de activitate al societăţii.

Selecția și evaluarea candidaților se va face în patru etape succesive.

Prima etapă este reprezentată de evaluarea conformității administrative a dosarelor și a eligibilității (finalizată cu Admis / Respins), urmată de publicarea scrisorii de așteptări și a listei scurte a candidaților pe pagina de internet a companiei, iar apoi, depunerea, în termen de cinci zile de la publicarea listei scurte și a scrisorii de așteptări, de către candidații admiși pe lista scurtă a unei declarații intenții.

Ultima etapă constă în susținerea interviului.


Rezultatul final al procedurii va fi publicat pe pagina de internet a CN APM Constanța SA.

Dosarele de candidatură se pot depune în termen de 30 de zile de la publicarea anunțului privind concursul, la sediul CN APM Constanța.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial privind organizarea concursului pentru postul de director general al CN APM Constanța SA.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Porturilor Constanța dă 230.000 de euro pentru consultanță privind lucrările la infrastructura de acostare a navelor tehnice

03 Dec 2020 519

Pilotajul maritim din porturile Constanţa Mangalia şi Tomis, în atenția judecătorilor. Ce s-a anulat în instanță

01 Dec 2020 1260

Constanța. Șase nave avizate pentru sosire în porturile maritime românești

27 Nov 2020 443

Mandatul lui Costel Stanca, director al CN APM Constanța, prelungit

27 Nov 2020 532

Administrația Porturilor Constanța, studiu privind costurile și beneficiile transportului pe apele interioare în regiunea Dunării

26 Nov 2020 1657

Se caută un nou membru în Consiliul de Administrație la Portul Constanța

11 Nov 2020 541

Peste 800.000 de euro pentru dragajul de întreținere în porturile maritime din Constanța. Cine primește banii

06 Nov 2020 2940

CN APM Constanța cumpără tractor cu freză pentru zăpadă

24 Oct 2020 2380

Mai multe linii de cale ferată din Portul Constanța intră în reparații

20 Oct 2020 895

Pasajul Vasile Pistolea din Portul Constanța va fi reparat

17 Oct 2020 861

Lucrări de 200.000 de lei la posturile de transformare din Portul Constanța

15 Oct 2020 2081

Administrația Porturilor Maritime Constanța începe renovarea pasajelor din port

14 Oct 2020 2080

Administrația Porturilor Maritime, demersuri pentru elaborarea Proiectului de urmărire a digurilor din porturile constănțene

14 Oct 2020 2019

Utilnavorep se ocupă de întreținerea geamandurilor

13 Oct 2020 1945

Constanţa Lista navelor aşteptate la încărcare/descărcare în porturile maritime româneşti

11 Oct 2020 898