Gigi Becali a fost eliberat

Gigi Becali a iesit din arestul Directiei de Cercetari Penale, el fiind asteptat de zeci de sustinatori. Alti 'fani' il asteapta pe patronul stelist la casa sa din Pipera

Gigi Becali a fost eliberat dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a admis astazi recursul impotriva respingerii cererii de eliberare judecata, cu o zi inainte, de Judecatoria Sectorului 1. Potrivit unor surse judiciare, un judecator dintre cei trei care au judecat astazi recursul a avut o opinie diferita, acesta fiind Dorin Matei, presedintele completului.

Alexandru Chiciu, unul dintre avocati, a declarat ca decizia Tribunalului Bucuresti este un prim pas spre o justitie corecta. "Instanta de fond a nesocotit motivele noastre, iar instanta de recurs a admis toate exceptiile ridicate de avocati", a spus acesta.

Becali s spus ca nu poate da prea multe declaratii, pentru ca s-a impartasit

La iesirea din arest, Gigi Becali a multumit presei pentru sprijinul acordat, afirmand ca nu poate da prea multe declaratii, pentru ca s-a impartasit. Finantatorul Stelei le-a vorbit sustinatorilor si presei despre increderea in Dumnezeu.

"In primul si primul rand as vrea sa va spun ca azi dimineata a venit duhovnicul meu si m-am impartasit. Prea multe nu pot spune, doar un singur lucru, vreau sa mulţumesc tuturor trusturilor de presa. Nu doresc nimanui sa ajunga aici, nici celui mai mare dusman", a afirmat el.

"Mi-a dat Dumnezeu o palma, ca sa ma pot spovedi!", a mai declarat Becali, dupa care a urcat intr-o masina.

Tribunalul a decis punerea de indata in libertate si a lui Dumitru Beciu. Acestuia, ca si lui Becali, i s-au fixat mai multe interdictii, precum cea de a nu parasi judetul Ilfov si Bucurestiul fara incuviintarea instantei. Cei doi nu au voie sa ia legatura intr-un fel sau altul cu celelalte parti din dosar. De asemenea, ei nu au voie sa isi schimbe domiciliul fara incuviintarea instantei.

Gigi Becali le-a spus, vineri, judecatorilor, la inceputul procesului de la Tribunalul Bucuresti, ca vrea sa fie eliberat neaparat, pentru a-si petrece Pastele cu familia.


"Onorata instanta, domnule presedinte, nu vreau sa va zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele, numai ca sa fac Pastele alaturi de familie si sa iau lumina de la copiii mei", a spus finantatorul Stelei, care si-a cerut scuze de la preşedintele completului de judecata, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus in sedinta in care Tribunalul a respins recursul sau impotriva deciziei de arestare.

Judecatoria Sectorului 1 a decis sa respinga, joi, cererea de eliberare sub control judiciar facuta de patronul stelist, insa decizia a fost atacata cu recurs.


Gigi Becali a fost retinut de procurori, pe 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu alte patru persoane.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, pe 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1.

Sursa: http://www.9am.ro/


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 449

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 477

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 907

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 811

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 630

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 777

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1033

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1412

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1658

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1048

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 827

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 640

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 859

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 730

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 605