Grădinița din Negru Vodă, județul Constanța se modernizează. Licitație pentru creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

foto: freepick.com
Primăria Negru Vodă, județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind  roiectarea, asistența tehnică și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice imobil Grădinița orasul Negru Vodă, județ Constanța", finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, C10/I.3.

Valoarea estimată este 1.136.744.73 lei.

Potrivit anunțului, este vorba despre servicii de proiectare faza DTAC/PT/DE/CS, asistență tehnică din partea proiectantului și executie lucrări în cadrul proiectului: ”Creșterea eficienței energetice imobil Grădiniță orașul Negru Vodă, județ Constanța”, finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local , I.3 - Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, conform documentației tehnice atașate.

Notă: Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile. Termenul limită în care autoritatea contractantă va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări/ informații suplimentare, în măsura în care solicitările de clarificări sau informațiile suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare simplificat, este a 7-a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor, conf.art.160 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare).


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante implicat în procedura de atribuire sunt: Petre Urziceanu- primar, Casuneanu Marian–Viceprimar, Marin Nicoleta–Sef Serviciu economic, Bujor Cosmin–secretar, Carauleanu Eugen–consilier local, Corbu Elena–consilier local, Ganescu Daniela–consilier local, Stoienciu Alexandru–consilier local, Mihai Lenuta – consilier local, Mucenic Simona–consilier local, Nicolin Ion–consilier local, Nita Mihai Cosmin–consilier local, Penea Adrian–consilier local, Petcu Iane–consilier local, Stefan Petre–consilier local, Spiridon Eduard Vasile-consilier local, Ganescu Nicoleta Daniela–consilier local.

- comisia de evaluare: Ana Sencu, Șerban Oana Elena, Alina-Mariana Chihaia, Cristea Paul, Necula Cristian, membri de rezerva in comisia de evaluare: Tudorașcu Claudia Mirela, Drăniceanu Mihaela Cornelia.


Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 09.04.2024, ora 15:00.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.






În secțiunea Documente puteți consulta anunțul integral. 




Citește și:

Primăria Negru Vodă, județul Constanța lansează licitație pentru renovarea energetică a clădirii primăriei (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Năvodari a semnat contractul de finanțare Grădinița nr. 3 „Lumea Florilor“ din Năvodari va fi renovată energetic

25 Apr 2024 366

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 511

Investiția s-a ridicat la 1,5 milioane de euro Grădinița Zig-Zag din Ovidiu, județul Constanța, modernizată prin programul România Eficientă (GALERIE + VIDEO)

22 Apr 2024 661

Primăria Techirghiol a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Ce va presta?

22 Apr 2024 424

Proiectul de hotărâre privind administrarea Creșei nr. 2, pe agenda ședinței CL Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 509

Polaris M Holding Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8, Constanța au explorat ecologia și tehnologia în Săptămâna Verde

19 Apr 2024 345

Copii de grădiniță au participat la un atelier de pictură, la Muzeul de Artă Populară Constanța (FOTO)

17 Apr 2024 476

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 345

Investiții la Grădinița cu Program Prelungit „2 Pitici" din Constanța. Vor fi montate o rampă de acces și un foișor

14 Apr 2024 464

Grădiniță sancționată de polițiști după ce doi copii de 3 ani au plecat fără să fie observați de educatoare

14 Apr 2024 493

Primul transport de mobilier Dotări pentru unitățile de învățământ din Cumpăna, județul Constanța. Un pas important în educație (FOTO)

13 Apr 2024 859

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța la școli și grădinițe din Constanța

11 Apr 2024 472

Concurs de angajare la Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța de turtă dulce” Constanța

09 Apr 2024 781

Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă de extinderea imobilului Grădiniței Nistorești, comuna Pantelimon (DOCUMENT)

09 Apr 2024 568

Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța de turtă dulce” Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

09 Apr 2024 689