"Implant pentru refuz" sau hardcore romanesc la Constanta

Concert rock

Trupa va sustine un concert si pe litoral * "Implant pentru refuz" este considerata prima trupa ce abordeaza genul hardcore la noi in tara, totodata ei fiind primii care au adoptat stilul cu doi solisti vocali * Ultimul album contine zece piese, dintre care una este interpretata alaturi de Adi Despot, solist vocal "Vita de Vie" si una este cu Dj Hefe, de la "Coma" * ""Oameni fara fete" nu se dezminte in a fi un album de impact, care se remarca prin nonconformism, lipsa de prejudecati si sabloane lingvistice si conceptuale", au afirmat cei de la Media Pro Music

In curand, fanii muzicii rock vor avea parte de un eveniment deosebit. Este vorba de un concert sustinut de trupa timisoreana "Implant pentru refuz". Trupa prezinta pana la ora actuala o discografie ce contine patru albume ("Implant pentru refuz", "Permis Portsinucidere", "Culori" si "Oameni fara fete", ultimul album bucurandu-se de un mare succes in randul fanilor genului). Cu privire la acest ultim produs, presa a afirmat: ""Implant pentru refuz", la cel de-al patrulea album, "puteste, urca sau coboara" (...in interior), dar o face cu convingerea celui care lupta pentru o cauza dreapta. Asta in ciuda faptului ca oferta muzicala autohtona este extrem de generoasa in... falsuri. Un grup a carui expresie muzicala poate fi cuprinsa in doua cuvinte: "simplu si greu" (acesta fiind si titlul piesei in care se constata ca "totul in natura este analogic / nu poti sa simti digital") nu tinteste succesul asa cum este acesta inteles in centrul orientalismului romanesc, care prefera totul "simplu si facil". Cu o muzica directa, nepretentioasa, insa bine ascutita si chiar iritanta". Cei cinci membri ai trupei sunt: Octavian Horvath (solist vocal), Ovidiu Takacs (al doilea solist vocal), Valentin Popescu (chitara), Gabriel Papay (bass) si Adrian Iacob (baterie). Trupa a luat fiinta in urma cu mai bine de cinci ani, iar in 2001, membrii formatiei reusesc sa realizeze un contract cu Media Pro Music si debuteaza in scurt timp cu albumul "Implant pentru refuz". Despre ultimul produs presa a mai afirmat ca este un album care da semne ca se mai poate produce si muzica rock in Romania, ceva mai tare. "Implant pentru refuz" este considerata prima trupa ce abordeaza genul hardcore la noi in tara, totodata ei fiind primii care au adoptat stilul cu doi solisti vocali. Ultimul album contine zece piese, dintre care una este interpretata alaturi de Adi Despot, solist vocal "Vita de Vie", si una este cu Dj Hefe, de la "Coma". Cei de la IPR afirma ca albumul este unul foarte dur, dar in nici un caz vulgar. Important de retinut e ca nu se adreseaza segmentului de public de sezon. ""Oameni fara fete" nu se dezminte in a fi un album de impact, care se remarca prin nonconformism, lipsa de prejudecati si sabloane lingvistice si conceptuale", au afirmat cei de la Media Pro Music.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proces între Primarul Municipiului Mangalia și Dia Litoral SRL. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

19 May 2024 290

Farul Constanța, plan pentru sezonul viitor Hagi - „Trebuie să construim. Sper să fiu inspirat și să fac o echipă frumoasă“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 919

Handbal CSM Constanța, medalie de argint în Cupa României. „Și-a respectat blazonul și a dat totul pe teren“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 443

CJC cere acord de mediu pentru proiectul „Conservare, protejare și punere în valoare a biodiversității în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”

19 May 2024 472

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 606

Lotul de skandenberg al Constanței, rezultate deosebite la Campionatul de Armwrestling IFA 2024

18 May 2024 511

LIVE TEXT. Sărbătoare pe litoral Fotbalistele de la Farul Constanța au primit trofeul de campioane (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 834

Superliga 2023/2024. CFR Cluj - Farul Constanța Hagi - „Mergem cu convingere și curaj, pentru a încerca să câștigăm“ (VIDEO)

17 May 2024 2483

„Împreună scriem istorie!“ Ce performanță! Carol Popa, de la CSM Constanța, pe primul loc în clasamentul european (GALERIE FOTO)

16 May 2024 789

Tomis Spartan Division Constanța, 12 medalii la competiția internațională de la Varna (GALERIE FOTO)

14 May 2024 452

Farul Constanța Gheorghe Hagi - „Nu merge așa. E prea mult! Și-au bătut joc de club! Bătaie de joc!“

14 May 2024 1543

Alegeri locale 2024 Horia Constantinescu- „Trebuie să scoatem Mamaia din adormire cât mai repede, până nu va fi prea târziu“

12 May 2024 729

Statul ia în calcul să investească într-un parc tematic major pe litoral

12 May 2024 799

Imobiliare Constanța Plajă amenajată și beach bar! Autorizație de construire pentru firmele familiei Carabaș

12 May 2024 1368

​Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Universitatea Craiova Hagi - „Meci decisiv. Avem nevoie de victorie, care ne ține în joc“ (VIDEO)

12 May 2024 3460