Încălțăminte de iarnă colorată - Pe care să le alegi?


Un nou sezon echivalează cu un refresh în garderoba fiecărei doamne, atât când vine vorba de îmbrăcăminte, cât și de încălțăminte și accesorii. După cum este arhicunoscut, moda este schimbătoare. Mereu apare un must have, pe care trebuie neapărat să îl incluzi în propriul dressing.

Care sunt piesele care se poartă în acest sezon?

 Dacă piesele în culori neutre sau închise, negre sau maro au devenit deja clasice, datorită facilității în asortarea cu alte articole vestimentare, este bine să știți că moda dictează în prezent către alte direcții, mult mai îndrăznețe. Deși piesele clasice nu se vor demoda niciodată și sunt mereu o opțiune la îndemână, ar trebui să luați în calcul achiziționarea unei perechi de încălțăminte colorată. 

 Puteți alege dintr-o gamă extrem de variantă de nuanțe. Pentru a fi mai ușor, este bine să te raportezi la piesele care fac deja parte din garderoba ta, astfel încât să le poți asorta cu încălțămintea. Nuanțele care pot fi asortate cel mai ușor sunt roșu, bleumarin sau kaki, dar nici nuanțele mai îndrăznețe precum rozul sau portocaliul nu sunt o idee rea, dacă considerați că acest stil vă caracterizează.

 Pentru că în anotimpul rece, majoritatea persoanelor aleg nuanțe închise, o pereche de ghete sau botine colorate vă vor scoate cu siguranță din anonimat și te vor face remarcată oriunde ai merge.

 În funcție de locația în care mergi, poți opta atât pentru încălțăminte cu toc, cât și cu talpă plană. În prezent, tocurile cui, extrem de incomode, au fost înlocuite de tocuri mai stabile, care influențează în mod pozitiv confortul de care te poți bucura pe întreaga perioadă a zilei, bucurându-te inclusiv de un look fantastic. Pentru astfel de exemple sau un strop de inspirație în materie de modă, poți consulta site-ul CCC sau chiar să arunci o privire în magazine.

Cum alegi piese colorate la modă, versatile, care să se potrivească și în sezoanele următoare?

 Deși este evident că piesele unice, colorate, atrag instant, una dintre cele mai comune probleme este că se demodează extrem de repede și nu mai pot fi purtate și sezonul următor. Pentru a evita această situație neplăcută, este indicat ca modelul ales să fie unul clasic, fără prea multe detalii sau aplicații, dar culoarea spre care te orientezi să spargă tiparele.

 Modelele clasice sunt ușor de recunoscut și surprind întotdeauna în mod plăcut. De aceea, sunt un must în garderoba fiecărei femei.

Unde puteți găsi încălțămintea perfectă care să va completeze cu succes ținutele?

 Pentru a găsi perechea de încălțăminte pentru iarnă în culori vibrante ideală pentru tine este indicat să consulți oferta unui magazin cu o gamă bogată de produse, precum CCC. Acesta îți pune la dispoziție atât un magazin online, pe care îl poți consulta oricând, cât și magazine fizice în care poate fi mai ușor să îți faci o părere despre produse.

 La CCC vei găsi întotdeauna piese de încălțăminte la modă, de calitatea, care se pot încadra cu succes în orice buget!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Preotul Claudiu Banu de la biserica Sfântul Mare Mucenic Mina ar vrea să construiască și un spital de Pediatrie, pentru că „niciun copil nu trebuie să sufere”!

15 Oct 2021 3430

ZIUA LIVE Preotul de la biserica de lemn din Parcul Tăbăcărie a lansat în mediul online campania „Încalţă un copil sărman”

14 Oct 2021 4202

ZIUA LIVE. Iarna sosește și mulți copii din județ nu au încălțări de iarnă. Campania "Încalță un copil sărman"!

13 Oct 2021 2574

Ediţie de iarnă a TINIMTEX, organizată de CCINA Constanţa

19 Nov 2014 2877