Întâlnire pe teme de educaţie, organizată de candidatul Zanfir Iorguş

Mâine, la Complex President din Mangalia va avea loc o întâlnire pe teme de educaţie, organizată de candidatul pentru funcţia de deputat în Colegiul 5, Zanfir Iorguş. Invitatul de onoare al acestei întâlniri este dr. Daniel Funeriu, vicepreşedintele Comisiei Prezidenţiale pentru Educaţie. La dezbateri vor participa Paloma Petrescu, candidat pentru Camera Deputaţilor, din Colegiul nr. 8, cadre didactice, părinţi, elevi, studenţi şi membri ai sindicatelor din învăţământ.

„Foarte curând, comunitatea în care trăim va fi chemată să-şi aleagă reprezentantul în Parlamentul României. Nu este un secret pentru nimeni faptul că actuala clasa politică are o foarte proastă reputaţie printre cetăţenii ţării, iar această stare de fapt nu se poate schimba fără intervenţia populaţiei. Pe tot parcursul campaniei voi organiza întâlniri tematice cu specialişti din toate domeniile de activitate. Una dintre priorităţile mele este educaţia, motiv pentru care am invitat oamenii şcolii, împreună cu părinţii elevilor, la  prezentarea/dezbaterea programului de guvernare PD-L în acest domeniu“, ne-a declarat Zanfir Iorguş.

La manifestare vor fi dezbătute teme precum calitatea educaţională, modul în care pot fi repuse în valoare profesiile didactice, astfel încât dascălii să redevină modele sociale atât pentru elevi, cât şi pentru comunităţile în care trăiesc, autonomia directorilor de şcoli şi grădiniţe, pentru a-i scăpa de constrângerile birocratice, felul în care părinţii pot să se ocupe de copii în timpul liber, oportunităţi de formare, pe tot parcursul vieţii, a adulţilor, pentru a-şi îmbunătăţi pregătirea profesonală etc.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 250

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 749

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 617

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 763

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1009

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1367

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1616

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1018

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 801

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 636

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 839

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 708

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 600

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1043

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 633