Intervenție de urgență pentru a se acoperi breșa din digul de protecție a incintei Carasuhat - Mahmudia

Sursa foto: ISU Delta TulceaInspectoratul pentru Situații de Urgență Delta Tulcea a transmis în această dimineață care este situația breșei din digul de protecție a incintei Carasuhat - Mahmudia. 

Potrivit ISU Delta Tulcea, în continuare se intervine cu mijloace navale specifice cu gabarit mărit (2 gabare și o macara plutitoare de mare tonaj), pentru astuparea breșei creată în urmă cu câteva zile în digul de protecție a zonei renaturate Carasuhat - Mahmudia. 

„În zona afectată sunt duse pietre de mare tonaj, acestea fiind necesare pentru a crea o baza solidă lucrărilor de sigilare a spărturi din digul de protecție. 

Reamintim că în cursul zilei de ieri au fost pregătite aproximativ 1000 de tone de piatră care, în acest moment sunt transportate cu mijloacele navale amintite anterior“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Citește și: 

Alertă în comuna Mahmudia, județul Tulcea! Zeci de hectare de teren agricol, inundate după ruperea unui baraj (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apele Române, despre digul de la Mahmudia! „Populația nu este în pericol de a fi inundată!“ (GALERIE FOTO)

09 Jun 2023 740

Alertă în comuna Mahmudia, județul Tulcea! Zeci de hectare de teren agricol, inundate după ruperea unui baraj (GALERIE FOTO)

09 Jun 2023 1023

Autoturism căzut de pe dig, la Mahmudia. Șoferul, preluat cu elicopterul SMURD

03 Sep 2020 1160