LIVE TEXT Zboruri săptămânale către Turcia, de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța (GALERIE FOTO)

O conferință de presă organizată de Agenția de Turism Paralela45 în incinta Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, este susținută astăzi, de la ora 11.00 de Alin Burcea, proprietarul agenției de turism. 

Pe lista subiectelor analizate se află zborurile săptămanale spre Antalya, în premiera pentru sezonul 2023, care vor avea loc între 31 mai și 13 septembrie.

Se vor mai analiza și alte teme, Alin Burcea fiind și prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.  

UPDATE: 

În debutul conferinței ia cuvântul Bogdan Artagea. 

„Vă mulțumesc pentru prezență. Mai multe detalii despre noua destinație o sa ne dea domnul Alin Burcea. Pana atunci, o să avem din mai cursa către Antalya, care va opera miercurea“ - a declarat Bogdan Artagea.


Ia cuvântul Mihai Lupu, președintele CJ Constanța. 

„Un element esențial este transportul. Cel mai facil este cel aerian, vedem aglomerările din zona de trafic. Infrastructura noastră nu face fata pentru transportul rutier. Noi, Constanta, și zona nu este pusa în valoare suficient. Vara, acest transport este eficient, iar apoi dispare. Multe companii nu au putut sa rămână suficient și nu avem o predictibilitate in acest domeniu. Vreau să le mulțumesc operatorilor care dau substanța și ajuta transportul de la Constanța. Vă urez mult succes și mult noroc“ - a precizat președintele CJ Constanța, Mihai Lupu.


În continuare a luat cuvântul Ruxandra Serescu de la CCINA. 

„Poate ca prin implicarea factorilor de decizie și a mediului de afaceri sa reușim sa creionam o strategie si sa dezvoltam aceasta latura. Este păcat ca noi  cei din Constanta sa fim nevoiți sa facem un drum pana la București  eu în 2018 am plecat pe aceasta ruta din București.  Este păcat sa nu putem sa dezvoltam aceasta zona. Pentru constănțeni Este benefic acest aspect“ - a precizat Ruxandra Serescu. 

Ia cuvântul Alin Burcea, CEO Agenția Paralela 45. 

„Sunt constănțean trei luni de vara, am buletin de Năvodari. Deci vin din București aici. Ca sa fim sinceri  exista aici o singura cursa de incoming. Este vorba de Israel, se zboară cu HiSky. Când eram student acum 40 de ani, erau multe avioane de peste tot. Asta trebuie sa facem. Numărul turiștilor este constant. De 1,3 milioane de persoane. Eu nu am alta viziune decât sa aducem străini. Anul trecut, litoralul a mers prost prima data  în 32 de ani. Nu s-a mai întâmplat sa meargă prost stațiunea Mamaia. Sunt multe de făcut. Din păcate, am încercat sa găsim soluții cu Ministerul IMM și Turism. Dar anul acesta veștile sunt mai bune și treaba se misca. Putem sa rezolvam ca lumea povestea cu plaja. Este un fel de Miorița a Romaniei. Dumneavoastră sa aveți grija ca Apele Romane sa curețe. Plaja ca s-a mărit este un lucru pozitiv. Turism înseamnă aeroport.  Paralela45 are 45 de filiale în România. Cursa charter din Constanța este cu plecare la 16.45 miercurea. Se va pleca cu compania Corendon Airlines. Firma asta a avut în 2022 o întârziere de 30 minute. 31 mai primul zbor, pana pe 13 septembrie 2023. Orar informativ de zbor - Constanta 16.45-Antalya 18.20; Antalya 14.00-Constanta 15.45. Preturile sunt de la 398 euro/persoana/seju“ - a precizat Alin Burcea. 

Ioana Burcea este și ea prezenta. Este fiica lui Alin Burcea și director de marketing al companiei Paralela45. 

Alin Burcea crede ca în vara numărul de turiști va ajunge la nivelul din 2019, deci o creste de 25% cel puțin fata de anul trecut. 

FlySky va avea zboruri către Israel de pe Aeroport. Ar urma sa fie lunea și urmează sa anunțe detalii. Aceste curse vor fi doar pe lunile de vară, pâna în luna august. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O singură ofertă depusă Iată ce firme doresc să construiască noul terminal de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța

04 May 2023 2672

Hangar parcare și mentenanță la Aeroportul Mihail Kogălniceanu! Ce a decis APM Constanța

27 Apr 2023 691

Decizie publicată în Monitorul Oficial Care sunt indicatorii tehnico-economici pentru construirea terminalului la Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța?

25 Apr 2023 1273

Ce firmă a mai bifat un contract cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța? (DOCUMENT)

17 Apr 2023 1116

O ofertă depusă pentru viitorul terminal de la SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța!

03 Apr 2023 1406

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără două autoutilitare. Iată care este valoarea contractului! (DOCUMENT)

23 Mar 2023 1223

Undă verde de la Mediu pentru noul terminal de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

25 Feb 2023 1047

Prelungiri de mandate pentru administratorii provizorii de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA

17 Feb 2023 1201

Licitație de 7 milioane de euro Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu caută firmă pentru lucrările de upgradare balizaj luminos (DOCUMENT)

16 Jan 2023 3647

Compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara

06 Dec 2022 2903

Județul Constanța Avarie RAJA pe conducta de alimentare cu apă de pe DN2A din localitatea Mihail Kogălniceanu. A fost oprită furnizarea apei

05 Dec 2022 2217

Omniasig Vienna Insurance Group și Allianz - Țiriac Asigurări au încheiat contracte de asigurare cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

28 Nov 2022 1264

Firma controlată de afaceristul Șerban Romică-Cezar a bifat un contract nou cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

19 Oct 2022 2430

Aeroportul International Mihail Kogălniceanu cumpără echipament aeroportuar! Iată de la cine (DOCUMENT)

10 Sep 2022 1311

Investiții realizate la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Ce spune directorul Bogdan Artagea (VIDEO)

24 Aug 2022 1551