LIVE TEXT Zboruri săptămânale către Turcia, de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța (GALERIE FOTO)

O conferință de presă organizată de Agenția de Turism Paralela45 în incinta Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, este susținută astăzi, de la ora 11.00 de Alin Burcea, proprietarul agenției de turism. 

Pe lista subiectelor analizate se află zborurile săptămanale spre Antalya, în premiera pentru sezonul 2023, care vor avea loc între 31 mai și 13 septembrie.

Se vor mai analiza și alte teme, Alin Burcea fiind și prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.  

UPDATE: 

În debutul conferinței ia cuvântul Bogdan Artagea. 

„Vă mulțumesc pentru prezență. Mai multe detalii despre noua destinație o sa ne dea domnul Alin Burcea. Pana atunci, o să avem din mai cursa către Antalya, care va opera miercurea“ - a declarat Bogdan Artagea.


Ia cuvântul Mihai Lupu, președintele CJ Constanța. 

„Un element esențial este transportul. Cel mai facil este cel aerian, vedem aglomerările din zona de trafic. Infrastructura noastră nu face fata pentru transportul rutier. Noi, Constanta, și zona nu este pusa în valoare suficient. Vara, acest transport este eficient, iar apoi dispare. Multe companii nu au putut sa rămână suficient și nu avem o predictibilitate in acest domeniu. Vreau să le mulțumesc operatorilor care dau substanța și ajuta transportul de la Constanța. Vă urez mult succes și mult noroc“ - a precizat președintele CJ Constanța, Mihai Lupu.


În continuare a luat cuvântul Ruxandra Serescu de la CCINA. 

„Poate ca prin implicarea factorilor de decizie și a mediului de afaceri sa reușim sa creionam o strategie si sa dezvoltam aceasta latura. Este păcat ca noi  cei din Constanta sa fim nevoiți sa facem un drum pana la București  eu în 2018 am plecat pe aceasta ruta din București.  Este păcat sa nu putem sa dezvoltam aceasta zona. Pentru constănțeni Este benefic acest aspect“ - a precizat Ruxandra Serescu. 

Ia cuvântul Alin Burcea, CEO Agenția Paralela 45. 

„Sunt constănțean trei luni de vara, am buletin de Năvodari. Deci vin din București aici. Ca sa fim sinceri  exista aici o singura cursa de incoming. Este vorba de Israel, se zboară cu HiSky. Când eram student acum 40 de ani, erau multe avioane de peste tot. Asta trebuie sa facem. Numărul turiștilor este constant. De 1,3 milioane de persoane. Eu nu am alta viziune decât sa aducem străini. Anul trecut, litoralul a mers prost prima data  în 32 de ani. Nu s-a mai întâmplat sa meargă prost stațiunea Mamaia. Sunt multe de făcut. Din păcate, am încercat sa găsim soluții cu Ministerul IMM și Turism. Dar anul acesta veștile sunt mai bune și treaba se misca. Putem sa rezolvam ca lumea povestea cu plaja. Este un fel de Miorița a Romaniei. Dumneavoastră sa aveți grija ca Apele Romane sa curețe. Plaja ca s-a mărit este un lucru pozitiv. Turism înseamnă aeroport.  Paralela45 are 45 de filiale în România. Cursa charter din Constanța este cu plecare la 16.45 miercurea. Se va pleca cu compania Corendon Airlines. Firma asta a avut în 2022 o întârziere de 30 minute. 31 mai primul zbor, pana pe 13 septembrie 2023. Orar informativ de zbor - Constanta 16.45-Antalya 18.20; Antalya 14.00-Constanta 15.45. Preturile sunt de la 398 euro/persoana/seju“ - a precizat Alin Burcea. 

Ioana Burcea este și ea prezenta. Este fiica lui Alin Burcea și director de marketing al companiei Paralela45. 

Alin Burcea crede ca în vara numărul de turiști va ajunge la nivelul din 2019, deci o creste de 25% cel puțin fata de anul trecut. 

FlySky va avea zboruri către Israel de pe Aeroport. Ar urma sa fie lunea și urmează sa anunțe detalii. Aceste curse vor fi doar pe lunile de vară, pâna în luna august. 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, din Constanța, cumpără energie electrică de la Termo Ploiesti SRL, controlată de Consiliul Local Ploiești

30 Apr 2024 572

Județul Constanța Dosar penal pentru un bărbat care transporta persoane în regim de taxi – avea permisul suspendat

24 Apr 2024 772

Noi decizii au fost adoptate de Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA

03 Apr 2024 1577

Cumpărări directe Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără bilet de avion și transfer aeroport Viena-hotel de la Paris Rostar SRL (DOCUMENT)

30 Mar 2024 899

Protest la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1718

Investiție de peste 200 milioane lei Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța prinde contur! (FOTO)

02 Feb 2024 8101

Bilanțul activității Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa pentru anul 2023

09 Jan 2024 973

Directorul economic provizoriu al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, mandat prelungit până pe 8 decembrie

28 Nov 2023 1067

După ce a contestat licitația, TPF Inginerie SRL câștigă un contract important la noul terminal al Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

18 Nov 2023 1589

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatul administratorului Gabriel Monea

25 Oct 2023 1037

Firme din Constanța Consiliul de Administrație a decis. Bogdan Artagea, rămâne director general provizoriu al Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu

23 Oct 2023 1300

Firme din Constanța Mandatele administratorilor Artagea şi Acatrinei în CA-ul Aeroportului de la „Mihail Kogălniceanu", prelungite până în februarie 2024

02 Oct 2023 1169

Numărul locurilor de parcare din incinta Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța s-a redus considerabil

18 Aug 2023 1950

Știri din Constanța Prelungiri de mandate pentru directorii și administratorii Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu

01 Aug 2023 1084

Horia Acatrinei, repus în funcția de director economic provizoriu la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

17 Jul 2023 2339