LIVE VIDEO+TEXT Ana Hotels Europa Eforie își redeschide porțile, după un proces de modernizare! (GALERIE FOTO+VIDEO)

Procesul de modernizare al Hotelului Ana Hotels Europa din Eforie Nord a fost finalizat. Astăzi, 29 martie 2024 are loc redeschiderea hotelului, simbol al litoralului românesc. 

Cu această ocazie are loc o conferință de presă în cadrul căreia sunt prezentate cele mai importante aspect din cadrul procesului de modernizare al hotelului.

La eveniment participă George Copos - președinte director general, Iuliana Tasie - director general și Simona Constantinescu - director general operațional. 

„Lucrăm cu oamnei pentru oameni. Depindem de repiutațâia pe care o avem. Ca un client să plece mulțumit. Ce avem în plus față de comperitori este că prin cultura organizatorică impusă facem excelență în calitate. Când am demarat proiectul am avut oportunitatea să apelăm la un proiect POIM, am aplicat pentru reabilitatea clădirii pe exterior. Așa am făcut proiectul mai amplu și când s-a apelat finanțarea de 400.000 de euro, în final proiectul a fost de 14 milioane de euro. Acum, după mult efort și dedicare, ne aflăm într-o clădire pregătită să primească oaspeți. Clienții nu vin doar să vadă un pat ci să aibă un somn bun. Suntem atenți la oameni. Ne dorim să oferim servicii bune și de calitate pentru clienții noștri“ - a precizat Simona Constantinescu. 

„Îmi aduc aminte perioada anilor 2020, luna mai, când eram în pandemie, când eram închiși în case. După 2 săptămâni de spălat parchetul acasă, m-am gândit să merg la BRD să cer un credit mare pentru a reface hotelul Athene Palace. Nu a fost închis de războaie, de revoluție, dar de pandemie da. Am avut un curaj fantastic, cu aceeași echipă de la Europa, care în 5 luni și 25 de zile.Am avut un curaj fantastic când cu aceleași echipe pe care le-am avut la Europa în aceste cinci luni, am început procesul de renovare la Athene Palace în 2020, și în scurt timp am terminat mai multe camere. În total avem 280 de camere, Athene Palace a ieșit perfect. Aveam nevoie de o nouă promovare și am început la Hotelul Europa, ce are o locație unică. Aveam o ofertă de vânzare, dar m-am gândit la echipa hotelului, oameni unici. A fost o provocare ca în 5 luni și 25 de zile am finalizat 25.000 mp de la roșu, În Eforie s-au făcut multe investiții. Apreciez eforturile realizate în infrastructură“ - a precizat George Copos. 

„După participarea la târgurile internaționale, simțim impactul de la tur-operatori, de la participanți de a veni să vadă România. Strategia noastră este să avem turiști străini. Există interes, se vor organiza info-trip-uri pentru a promova pe destinațiile în care am fost. La sfârșitul lunii aprilie avem un târg în Kazahstan. Se va face și zbor direct Almatî (Kazahstan) - Mihail Kogălniceanu“ - a menționat Simona Constantinescu - director general operațional.

„Este o filozofie de viață - Să dăm calitate. Sunt foarte mândru de ce am reușit să facem în această stațiune. Ce am reușit în 5 luni și 25 de zile să facem. Dacă veți veni peste 10 zile, hotelul va fi perfect. Este motivul pentru care noi dăm trofee pentru oameni fenomenali, speciali, unici. Nu vă spun ce înseamnnă să creezi, să vezi o echipă de 250 de oameni ce merg în aceeași direcție“ - a menționat George Palas. 

George Copos a oferit un premiu pentru BRD Societe General. 

„Acest hotel  afost finanțat de două ori de BRD și sperăm să fie și a treia oară. BRD Rămâne. Hotelul Europa rămâne. Cunosc foarte mulți oameni de afaceri din România, dar aveți aici un om special, de excelență pe care îl prețuim“ - a precizat reprezentantul BRD Societe General. 


Primesc premiu Romică și Liviu Cristea.

„Un om cu care am lucrat în toate proiectele noastre“ - a precizat George Copos. 


Al treilea premiu este oferit pentru Princeps Deco&Home SRL, iar al patrulea Dorel Guțu, de la Igna Construct SRL

Mai primesc premii din partea lui George Copos Gheorghe Sterpu, Inegal Design SRL, Magnum Consulting SRL, Mihai Crețu, Olin S.R.L. Liviu Baciu, Mobimpex S.R.L., Optim Project Management SRL. 

Ana Hotels „Europa” dispune de 221 camere modernizate, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină luxuriantă de 30.000 mp, un centru de conferințe de 900 de mp, care poate găzdui până la 600 de oaspeți și renumitul centru de sănătate „Ana Health Spa”, care are în dotare o piscină exterioară cu apă dulce, una cu apă sărată, o piscină interioară cu apă sărată și săli de tratamente care oferă terapii wellness, de înfrumusețare și de relaxare și, cel mai important, renumitele terapii cu nămol sapropelic de Techirghiol.

Grupul hotelier „Ana Hotels” deține hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest” și „Crowne Plaza Bucharest” în capitală, hotelurile „Sport”, „Bradul” și „Poiana” din Poiana Brașov precum și hotelul „Europa” din Eforie Nord. Serviciile hoteliere sunt completate de cele ale companiei Ana Teleferic, operatorul instalațiilor de transport pe cablu și de schi din Brașov și Poiana Brașov și deținătorul restaurantului „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEO Ana Hotels „Europa” Eforie se redeschide pe 16 aprilie. „Investiția ne-a permis să reabilităm maxim această bijuterie”

31 Mar 2024 780

Neptun Olimp SA scoate la vânzare mai multe terenuri în județul Constanța. Cine sunt potențialii cumpărători

29 Sep 2022 3172

Societatea Astoria Eforie Nord SRL a fuzionat prin absorbție cu Ana Hotels SRL. Ce alte decizii au mai luat acționarii

28 Jan 2022 1771

Asociații societății Astoria Eforie Nord SRL, în ședință. Ce decizii s-au luat

15 Sep 2021 1270

A redevenit „marinar“! „E un sentiment frumos să văd din nou Farul în Liga 1“

26 Jun 2021 4074

Studenții Universității Ovidius din Constanța de la programele de licență și master în Geografie derulează un proiect pentru identificarea oportunităților de practică și angajare în turism

18 May 2021 1417

Firma Ana Yacht Club, care deţine hotel Europa din Eforie Nord, „înghiţită“ de Ana Hotels

30 Jan 2020 3594

Preşedintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, va participa azi la Congresul Societății Române de Rinologie

04 Sep 2019 1544

Ana Yacht Club SRL, firma care deţine hotelul Europa din Eforie Nord, a fuzionat cu Ana Hotels SA

26 Aug 2019 3105

Cine este noul director general al hotelului Europa și al Centrului de Sănătate Ana Health SPA Eforie Nord

08 Aug 2019 5940

Ministrul Turismului Bogdan Trif, la Constanţa. Deschiderea sezonului estival 2019, tema principală a conferinţei (galerie foto)

01 May 2019 2247

Ana Hotels, garant al societăţii Ana Tower Offices. Hotelul Europa din Eforie Nord, ipotecat imobiliar. Alte decizii ale acţionarilor

20 Aug 2018 2521

Imagini de la eveniment Athena Casino by Phoenicia Hotels, inaugurat în Mamaia. Primul cazinou cu piscină interioară din România (galerie foto)

14 Jul 2018 7522

Ana Yacht Club SRL, care deţine hotelul Europa din Eforie Nord, are un administrator unic nou

13 Jul 2018 5551

Schimbări în cadrul societăţii Astoria Eforie Nord. Ce asociat a fost cooptat și cum se împarte capitalul social al firmei

02 Mar 2018 2037