LIVE VIDEO+TEXT AUR vrea reînființarea Teatrului de Revistă „Fantasio“ din Constanța (VIDEO)

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi 14.12.2023, o conferință de presă la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10, începând cu ora 14.00.

Vor fi dezbătute probleme de interes local și național, la conferință participând Dănuț Aelenei - deputat AUR Constanța,  Stelică Murariu - coordonator grup inițiativă AUR Corbu și Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

Deputatul Dănuț Aelenei  face un exercițiu de imaginație și se întoarce cu 3 ani in urma, in campanie pentru a vedea cate dintre promisiunile electorale ale partidelor politice au fost respectate. 

„Pe scurt, nicio formațiune politică nu s-a ținut de cuvânt. AUR a venit cu sloganul „Dreptate pentru România" , dar cu 10% nu aveam cu să facem un spital fix așa cum ne-am propus, dar am făcut unul mobil care umblă prin toată țara. Mâine la Parlament, AUR va organiza un summit al antreprenorilor romani ,unde vor fi prezenți 2000 de antreprenori. Scopul summitulului este de a afla cum pot fi sprijiniți antreprenorii romani in fata atacurilor pornite impotriva lor' spune parlamentarul AUR de Constanța.

Dumitru Badragan, purtator de cuvânt AUR Constanța spune că acest forum este foarte important și pentru transportatori care sunt condiționați de așa-zisa aderare la Schengen. 

Badragan spune că pierderile din vămi se ridică la 10 miliarde de euro, atât în rândul transportatorilor cât și a românilor care vin acasă și pierd timp prețios în vămi. 

„În ceea ce privește învățământul, AUR consideră că actualul Guvern continuă să își bată joc de profesori cărora nu le majorează salariile decât cu 13% din luna ianuarie,cu toate că promisiunile erau de 40%“ - a precizat Dumitru Bădrăgan.


Ia cuvântul Stelică Murariu - coordonator grup inițiativă AUR Corbu, care este agent economic la Corbu, dar și actor. Acesta vorbește despre cultură. 

"Viitorul primar al Constanței trebuie să aibă grijă de actori. Îmi doresc să se reînființeze teatrul Fantasio din Constanța. Colegii mei vor sa muncească dar din păcate nu au unde. Toți vrem cultura, dar nimeni nu face nimic concret. Sperăm că acest obiect sa se regăsească pe ordinea de priorități a viitorului primar care sperăm noi sa fie de la AUR​", spune Stelică Murariu.

Murariu mai precizează că satele perscărești cum este și cazul comunei Corbu nu sunt ajutate, cu toate că există fonduri europene pentru acest domeniu. 

„De aceea au rămas 2-3 agenți economici care pot tine pasul. Restul au renunțat pentru că nu au bani“  - a precizat Stelică Murariu

„Fantasio ar putea funcționa în teatrul Soveja din parcul Tăbăcărie“, spune Murariu, întrebat fiind unde ar putea funcționa teatrul. 




Citește și: 

LIVE VIDEOClaudiu Terziu - Candidatul AUR la Primăria Constanța îl avem și îl vom anunța la momentul potrivit“ (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 694

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 556

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 615

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 911

LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

28 Mar 2024 912

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

21 Mar 2024 885

LIVE Text Teme naționale și locale, dezbătute de reprezentanții AUR Constanța (FOTO)

07 Mar 2024 764

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se dezbat probleme de interes național (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 913

LIVE TEXT Probleme de interes local și național la filiala Constanța a partidului AUR (FOTO)

22 Feb 2024 753

LIVE VIDEO-TEXT- conferință de presă a AUR Constanța Murad ar putea candida la președinția Consiliului Județean Constanța (FOTO)

15 Feb 2024 1241

Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

08 Feb 2024 832

Iată cine sunt cei trei potențiali candidați din partea AUR Constanța la Consiliul Județean

02 Feb 2024 2189

Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

02 Feb 2024 1067

Candidatul la Primăria Constanța va fi anunțat pe 27 ianuarie Probleme de interes local și național dezbătute la AUR Constanța în prezența liderului George Simion (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jan 2024 1530

Conferință de presă AUR Constanța, la sediul nou. George Simion prezent la eveniment

13 Jan 2024 1652