Lucrări RAJA la Medgidia! Se oprește furnizarea apei în localitatea Castelu și în Cartier Partizanu din Medgidia!

Foto: PexelsÎn vederea executării lucrărilor de branșare la sistemul centralizat a conductelor de la nivelul forajelor din Frontul de Captare Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, miercuri – 07 iunie 2023.
 
Astfel, în intervalul orar 08:00 - 16:00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitatea Castelu, utilizatorii din Cartierul Partizanu și cei de pe Șos. Constanței din mun. Medgidia.
         
Potrivit SC RAJA SA, investiția face parte din Contractul de Lucrări 36 – “Sistemul Regional Constanța –Reabilitare sursă Medgidia; Aducțiune Medgidia” în valoare de aproximativ 180 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
        

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
        
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
 
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

Se oprește apa în localitățile Costinești și Schitu pentru efectuarea unor lucrări RAJA

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție! Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia pentru efectuarea unor lucrări RAJA!

26 May 2023 763

Avarie RAJA în Medgidia. Consumatorii unui cartier, fără apă la robinete

14 Feb 2023 936

LIVE TEXT+VIDEO RAJA SA semnează astăzi contractul de lucrări „Rețele apă și aducțiuni Medgidia. Rețele de canalizare Medgidia”

26 Nov 2021 2491

UPDATE. Avarie RAJA la Medgidia

26 Oct 2018 1280

Anunţ important de la RAJA SA Lucrarea ce trebuia efectuată la Medgidia, amânată de Codul Galben

06 Jul 2015 1873

RAJA amână lucrările de la Medgidia

10 Nov 2014 1444

Litoral Tv Lucrări de amploare la Cernavodă

26 Sep 2014 1877