Luna Plină în Săgetător și influența sa astrală








Pe 23 mai, ora 16:53, ora Romaniei, avem o Luna Plina pe gradul 2:55 Sagetator si care este apogeul semintelor plantate odata cu Luna Noua in Sagetator din 12 decembrie 2023. Energiile unei Luni pline pot aduce schimbari si transformari extraordinare. Este cel mai bun moment sa eliberam ceea ce nu ne mai serveste. Multi pot primi vesti semnificative sau pot vedea punctul culminant al eforturilor din trecut.

Acuma, Luna pe gradul 2:55 Sagetator este luminata in totalitate de  Soarele pe gradul 2:55 Gemeni.

Sagetatorul este misticul care rataceste in necunoscut pentru a afla adevarul despre existenta. Cu semnul Sagetator, cautarea Adevarului si a Legii Cosmice este primordiala. Gemenii guverneaza comunicarea locala, procesul nostru de gandire si modul in care percepem lumea. Gemenii sunt preocupati de familia noastra imediata si de cercul nostru interior de prieteni. Sagetatorul este retragerea linistita si semnul Gemeni este orasul plin de viata, diversificat si plin de ramificatii, zgomotul ambiental al traficului si al masinilor, agitatia nesfarsita care se revarsa din mass-media.

In sensul sau vibrational cel mai inalt, Sagetatorul este despre increderea incredibila, deschiderea si curajul care vin de la a avea credinta neclintita in sursa noastra spirituala generoasa –Dumnezeu. Dar, in cea mai joasa vibratie, Sagetatorul este lacom, fricos, risipitor si excesiv si, de asemenea, este plin de aroganta cu sistemul lor de credinta,  Dumnezeul lor. Modul lor de viata este singurul si cel „corect”.  Acest tip de comportament blocheaza intrarea noilor cunostinte si evolutia. In sensul sau vibrational cel mai inalt, Gemenii ne invata sa oferim spatiu pentru ca ideile fiecaruia sa infloreasca. Partea vibrationala joasa a semnului Gemeni poate include barfa, fixarea pe detalii inutile, dualitate, denaturarea adevarului, comportament imatur, imprastierea energiei in prea multe directii.

Lectia importanta a acestui moment este gasirea unui echilibru intre cele doua energii care trag de noi in directii diferite, sa facem diferenta dintre ceea ce este util si informatiile care creeaza conflicte, care ne inseala. Aceasta Luna Plina in Sagetator poate sa ne ajute sa vedem imaginea de ansamblu a unei experiente, taie iluziile, smecheriile, minciunile, ne conecteaza cu adevarul gol, golut.


Luna Plina in Sagetator va aduce in lumina si informatii pretioase legate de strainatate, calatorii in strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii. Focul semnului Sagetator este legat de focul spiritual al sufletului, de intelepciunea eterna si divina a subcontientului de care trebuie sa invatam sa ne folosim. Subconstientul nostru este asemeni unui soldat ascultator care executa ordinele pe care i le dam, si tocmai de aceea trebuie sa invatam sa fim foarte atenti la gandurile si cuvintele noastre. Nu spuneti niciodata: “nu pot, ma simt rau, etc”. Putem depasi aceste temeri prin inlocuireaa acestor  vorbe cu urmatoarele cuvinte: “Totul imi sta in putere datorita giganticei forte a subconstientului.” Detinem mereu puterea de a alege. Sa alegem deci, sanatatea si fericirea.

Aceasta energie ne ajuta sa ne concentram asupra binelui si sa cultivam increderea in divinitatea care locuieste in noi. Luna plina in Sagetator are puterea de a ne ajuta sa intelegem ce frici trebuie sa ramana si care ar trebui sa dispara. De asemenea, deschide usa pentru a crede ca totul se poate intampla mai bine. Ingrijorarea pentru viitor nu ne ajuta in nici un  fel, indiferent de scenariile pe care le facem si indiferent de dorinta de a controla rezultatele. Asa doar ne epuizam energia. Nu vom rezolva problemele de maine daca ne facem griji astazi. Adesea, lucrurile pentru care ne ingrijoram nu se intampla niciodata sau nu sunt atat de dramatice pe cat ne imaginam.
„Nu va ingrijorati deci pentru ziua de maine; caci ziua de maine se va ingriji de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei.” Matei 6:34
Cuvintele lui Isus ne spun ca ingrijorarile exagerate nu ne imbunatatesc viata si nici nu prelungesc viata. Dar daca avem credinta in Dumnezeu, nu trebuie sa ne ingrijoram peste masura pentru viitor.

Sa ne legam de vibratia superioara a acestei lunatii in Sagetator si sa cultivam optimismul, sa avem incredere ca totul va functiona cum trebuie. Chiar daca ne impiedicam, trebuie sa avem incredere ca viata este o experienta in evolutie in care nu exista esecuri, intoarceri gresite. Chiar daca lucrurile pot fi infricosatoare si nesigure, daca credem in noi, in cele din urma vom gasi calea de urmat.

Luna Plina in Sagetator face un aspect de sextil exact cu Pluto retrograd in Varsator, luminand noile perspective pe care le-am dobandit recent. Un nou sistem de credinte s-ar putea consolida in sfarsit in interiorul si in jurul nostru. Cu aceasta lunatie sprijinita de Pluto, invatam ca viata ne ofera intotdeauna intelepciune sub diferite forme dar si puterea de regenerare a pasarii Phoenix. Crestem si evoluam continuu.

Jupiter, conducatorul acestei lunatii, este de mana cu Venus pe gradul 29 Taur si poate fi o zi a miracolelor.  Este un moment propice pentru a face lucrurile sa se intample. Avem o oportunitate unica de a ne manifesta visele si dorintele cu mai multa usurinta. Spuneti-va dorintele cu voce tare, incepeti ceva nou, Acesta este un aspect spectaculos, fiind special pentru intalniri romantice pentru unii, iar pentru altii va aduce bani sau alte binecuvantari.

Cu Luna Plina in Sagetator gradul 3, cei nascuti in jurul datei de 23 mai, 25 noiembrie, 22 februarie, 25 august (semnele mutabile : Gemeni, Sagetator, Pesti, Fecioara ), vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie, sau orice planeta personala in apropierea gradului  3 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.
 
Sursa și foto: Adriana-astro

Citește și
 
 Horoscop pentru miercuri, 22 mai 2024. Relațiile parteneriale provoacă mult astăzi pe unii nativi
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstantaEsteBine Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 10, 16 iunie 2024. Azi este o zi liniștită pe cer, fără niciun eveniment astral notabil

16 Jun 2024 308

Influența Lunii pline din iunie din punct de vedere astrologic

16 Jun 2024 330

Influența Lunii Pline în Săgetător pentru fiecare zodie în parte

23 May 2024 676

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 14 21 mai 2024 Puțin înainte de luna plină în Săgetător

21 May 2024 590

Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 12. În plin tranzit de lună plină, se simte din plin energia haotică mentală

19 May 2024 566

#ConstantaEste bine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 1, 26 martie 2024, a trecut luna plină în Balanță

26 Mar 2024 975

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024, „Lună plină cu lumină”

25 Mar 2024 740

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 712

Horoscopul pentru luna plină în leu din 25 ianuarie 2024, ora 19.54, ora României

24 Jan 2024 4842

Lună plină în Rac din 27 decembrie 2023, ora 2.33, ora României-”Cred doamne! Ajută necredinței mele”

27 Dec 2023 920

#ConstanțaEsteBine 27 noiembrie 2023. Lună plină în Gemeni

27 Nov 2023 1334

#ConstanțaEsteBine 25 noiembrie 2023 Sâmbătă seara, în furtună de luna plina

25 Nov 2023 1422

#ConstanțaEsteBine Luna continuă să crească și să ne intensifice pofta de mâncare

24 Nov 2023 870

#ConstanțaEsteBine 21 noiembrie 2023. Luna continuă să crească

21 Nov 2023 1556

#ConstanțaEsteBine 29 octombrie 2023. A trecut luna plina, a trecut eclipsa

29 Oct 2023 1945