Mâncare dezgustătoare într-un spital din Baia Mare. O femeie a primit la masa de prânz o supă de pui cu tot cu pene (VIDEO)

  • O femeie , proaspăt mămică de băiat, internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, secția Nou Născuți Prematuri, a primit la masa de prânz o supă de pui cu tot cu pene. Femeia a fotografiat și a filmat mâncarea care i-a fost adusă.


„Când am văzut mi s-a făcut instant rău și am vomitat”  a transmis mămica.


Imaginile au fost publicate de Vasile Dale.


Imediat managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, George Oros, a fost informat despre incident și a dispus de urgență o anchetă. L-a trimis pe directorul de la achiziții pe secție pentru a afla cum a fost posibil așa ceva.


”Pacienții și sănătatea lor sunt prioriatea noastră. Mâncarea care o primesc trebuie să fie de calitate. Cei responsabili vor fi trași la răspundere” a spus managerul unității medicale.

„Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului. Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă.

Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă și din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial și care, prin neglijența muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil.


Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”, a declarat Alexandru Oros, managerul unității medicale.








Foto Facebook/ Spitalul Judetean de Urgenta "Dr Constantin Opris" Baia -Mare


Sursa: vasiledale.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cazul de la Spitalul Murgeni. Bacterii periculoase, găsite în ciorba de pește

08 Dec 2023 849

Trei pelerini și două măicuțe, intoxicați cu ciuperci la o mânăstire din Vâlcea. Au ajuns la spital

13 Jun 2022 1407

"Sunt nefondate"Directorul Spitalului Județean Constanța Cătălin Grasa, despre acuzaţiile aduse firmei care prepară mâncarea pacienţilor (galerie foto)

07 Jun 2019 3837

Aveţi grijă unde mâncaţi! Cum intervin judecătorii de la Curtea Supremă în cazul constănţenilor despăgubiţi după ce ar fi fost infectaţi cu Salmonella

04 Sep 2018 2019

Constănţeni, aveţi grijă unde mâncaţi! Povestea unei tinere care a ajuns la spital după o masă în oraş

06 Jul 2018 6266

Sărbători în spital Hipermarket din Constanţa, chemat la judecată de 16 constănţeni. Ce daune morale au fost solicitate

07 Mar 2018 5409

Arimex Comexim 2000 SRL a solicitat un control din partea DSVSA Constanţa, după ce un pacient a găsit un vierme în mâncare

13 Dec 2017 2708

Arimex Comexim 2000 SRL, la judecată cu ANPC. Reprezentanţii societăţii, despre control. Ce au solicitat magistraţilor

18 Sep 2017 3831