MApN Emoționantă declarație a unui tânăr militar către mama sa- „Ești cea mai importantă persoană din viața mea, te iubesc!"

foto: Facebook MApN Răzvan Migiu, fost elev din Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu" Craiova și actual student la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu", a transmis un mesaj plin de emoție și recunoștință către mama sa într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale. În mesajul său, Răzvan își exprimă regretul că nu i-a spus niciodată cu adevărat cât de mult înseamnă pentru el și cât de mult o iubește.

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, tânărul își propune să recupereze toate momentele pierdute și să îi arate cât de mult o apreciază. Răzvan subliniază faptul că mama sa este cea mai importantă persoană din viața sa, alături de tatăl lor, cu care au reușit să creeze o familie frumoasă.

El le mulțumește pentru sacrificiile făcute și pentru familia minunată pe care o au.


Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a MApN:

"Dragă mamă, în timp ce m-am așezat să îți scriu acest mesaj, inima, gândul îmi erau îngreunate de cuvintele pe care nu ți le-am spus niciodată.
Îmi dau seama că nu am exprimat niciodată cu adevărat cât de mult însemni pentru mine și cât de mult te iubesc, poate că nu am avut curajul. Astăzi, de ziua ta, vreau să recuperez toate acele momente pierdute.

Vreau să profit de ocazie și să-ți spun că ești cea mai importantă persoană din viața mea, în mod egal cu bărbatul alături de care, ați reușit să creați o familie frumoasă, și vă mulțumesc, pentru sacrificiile făcute, pentru familia minunată pe care o avem. Timpul trece ușor ușor și îmi dau seama că petrec tot mai puțin timp alături de voi.

Știu că ai fost mereu alături de mine, la bine și la rău, și că ai sacrificat atât de multe pentru fericirea mea. Vreau să știi că apreciez tot ceea ce faci pentru mine și că te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele. Îți mulțumesc că ești cea mai bună mamă pe care cineva și-ar putea dori-o vreodată. La mulți ani, mami! Cu toată dragostea, al tău copil! "

Acestea sunt cuvintele lui Răzvan Migiu, fost elev din Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu" Craiova , actual student la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" și viitorul nostru coleg. În imagini este și sora lui care i-a luat-o pe urme. Andreea Migiu a absolvit în acest an același colegiu militar cu fratele ei, iar acum este studentă în anul I la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" .

La mulți ani draga noastră doamnă Sorica! Ați crescut doi copii minunați și asta arată ce înseamnă că educația și iubirea se învață în familie.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 628

Centrul Militar Zonal Constanța continuă activitățile de promovare a colegiilor militare

02 Apr 2024 504

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" organizează sâmbătă, Ziua Porților Deschise

26 Sep 2023 838

MApN anunță Încep înscrierile la Colegiile Naționale Militare! Iată câte locuri sunt disponibile la Constanța

20 Jul 2023 1095

Au fost publicate rezultatele repartizării în colegiile militare! Lista candidaților admiși la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța (DOCUMENT)

07 Jul 2023 1070

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța a primit titlul de Școală Europeană 2023-2026

27 May 2023 1362

Ceremonie de avansare în grad pentru elevii Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța (GALERIE FOTO)

31 Mar 2023 2002

Ministrul apărării naționale, prezent la sărbătorirea a 110 ani de existență a colegiului militar de la Breaza

02 Jun 2022 1038

Cine este singurul elev militar român premiat internațional la AcadNet 2022

22 May 2022 2318

Începe școala! MapN, detalii despre colegiile naţionale militare şi şcolile de maiştri militari şi subofiţeri. Situația de la Constanța

13 Sep 2021 1826

Li se va prezenta profesia de marinar militar Tabără de instrucție la mare, pentru mai mulți elevi de la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova

29 Jun 2021 1725

Elevă a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța, despre începuturi și viața la un colegiu militar

14 Apr 2021 3797

A început vaccinarea cadrelor didactice ale Colegiului Militar Constanța

08 Mar 2021 1294

„Întotdeauna, în această instituție a avut loc pregătirea de elită a societății“ 97 de ani de la punerea pietrei de temelie a Colegiului Mircea cel Bătrân, din Constanța

13 Oct 2020 7763

Colegiu Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constața cumpără prelungitoare (document)

04 Sep 2020 2161