Actualitate

MasterJob Consultanţă SA devine acţionar majoritar în societatea Follow Me SRL, controlată de apropiaţii fostului primar, Radu Mazăre

Potrivit Monitorului Oficial, asociaţii firmei Follow Me SRL, reprezentată de Sorin Ionuţ Barbu şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, reprezentată de Valentin Gheorghe Ionescu, s-au întrunit în Adunarea Generală în luna mai a.c.
  
De comun acord, asociaţii au decis următoarele: cesionarea părţilor sociale deţinute la societate de către Sisteme Internaţionale de Afaceri SA către MasterJob Consultanţă SA, cu sediul în Bucureşti, Sectorul 1, reprezentată legal prin acelaşi Valentin Gheorghe Ionescu în calitate de administrator, care va deveni astfel asociat în cadrul Follow Me SRL.
 
Părţile au mai decis ca cesiunea să se facă la valoarea nominală a părţilor sociale. Astfel, ca urmare a cesiunii capitalului social, în valoare de 200 de lei, divizat în 20 de părţi sociale la valoarea nominală de 10 lei fiecare, Ionuţ Sorin Barbu va deţine trei părţi sociale a 10 lei fiecare, 30 de lei din capitalul social, reprezentând 15% din valoarea acestuia, MasterJob Consultanţă SA va deţine 17 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, reprezentând 170 de lei şi 85% din capitalul social al societăţii. Participarea asociaţilor la profit şi pierdere va fi următoarea: Sorin Ionuţ Barbu - 15%, MasterJob Consultanţă SA - 85%. Prezenta hotărâre a fost redactată pe 8.05.2018. Cei doi oameni de afaceri sunt cunoscuţi ca apropiaţi ai fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Follow Me, Sisteme Internaţionale de Afaceri şi MasterJob Consultanţă, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, firma Follow Me SRL a fost înfiinţată în 2006, în Constanţa, şi are sediul pe strada Maior Gheorghe Şonţu nr. 10, camera 1. Capitalul social, de 200 de lei, este deţinut de SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, cu sediul social în Bucureşti, care are un aport de 170 de lei, respectiv 85%, şi Sorin Ionuţ Barbu, născut pe 6.11.1974, care deţine 15% din capitalul social, respectiv 30 de lei. Societatea, care, potrivit codificării CAEN, se ocupă cu „servicii de reprezentare media“, este administrată de Sorin Ionuţ Barbu.
 
La rândul său, firma Sisteme Internaţionale de Afaceri SA a fost înfiinţată în 2003 şi are sediul social în Bucureşti. Societatea are un capital social de 90.000 de lei, integral vărsat, împărţit în 60 de acţiuni nominative, a 1.500 de lei fiecare. Acţionari sunt societatea Masterjob Limited, înregistrată în Cipru, Nicosia, care deţine 84.000 de lei, adică 93,3333% din capital, şi Valentin Gheorghe Ionescu, născut pe 28.03.1967, care deţine 6.000 de lei din capital, adică 6,6666%, cel din urmă deţinând şi funcţia de administrator al societăţii. Firma se ocupă, potrivit codificării CAEN, de „servicii de reprezentare media“.
 
MasterJob Consultanţă SA a fost înfiinţată în anul 2003, avându-i ca acţionari pe Florin Dorobanţu şi pe Valentin Gheorghe Ionescu, care are şi calitatea de fondator şi administrator. Cenzorii societăţii sunt: Mihaela Dana Burlacu, Marius Bogdan Paşa şi Gabriela Porancea. Obiectul de activitate este comerţul cu amănuntul în magazine de produse nealimentare. În 2017, societatea nu avea niciun angajat şi a înregistrat pierderi de 80 de lei.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu și Valentin Ionescu, a obținut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

08 Nov 2018 731