Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța


 
  • Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

După audiere, acesta a plecat de la Parchet, iar, potrivit informațiilor noastre, acesta este așteptat la ora 12.00 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Reamintim că ieri, Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. 

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 - ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro, potrivit IPJ.

„În urma extinderii cercetărilor, în cauză se efectuează verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune participă și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul de Investigare a Criminalității Economico – Financiare și Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București“, se mai arată în informarea IPJ Constanța


IPJ Constanța au anunțat marți, 12 martie 2024, că „polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pun în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală“.
 
Perchezițiile au fost efectuate - mai spun polițiștii - în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.


Citește și:
Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Bărbat arestat preventiv pentru distrugere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

16 May 2024 500

Instanța constatat „neregularitatea rechizitoriului“ Tribunalul Constanța restituie la parchet dosarul angajatelor de la Oficiul Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanţa! (DOCUMENT+MINUTĂ)

15 May 2024 411

Procuror nou la DNA Constanța! Un alt magistrat se alătură „armatei“ Anticorupție începând cu 1 iunie 2024

12 May 2024 8118

Parchetul Tribunalului Constanța pune la bătaie patru posturi de execuție pentru promovarea procurorilor (DOCUMENT)

29 Apr 2024 564

UPDATE. Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică cercetat, a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 1350

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1581

Fănel Rusu, delegat adjunct al Parchetului Tribunalului Tulcea

29 Feb 2024 656

Situație fără precedent la DNA Constanța! Cinci procurori vor să părăsescă structura teritorială

28 Feb 2024 1429

Oficial și definitiv! Dosarul Vioricăi Fănica Bîscă, fost guvernator al Deltei Dunării, se întoarce la Parchetul Curții de Apel Constanța! (DOCUMENT)

27 Nov 2023 1138

Justiție Constanța Anca Ramona Micu, noul prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

24 Nov 2023 1517

Știri Constanța Bărbat din Negru Vodă reținut după ce și-a ucis sora

23 Nov 2023 874

Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Mocioi și Tudor Iulian Vasile Trei procurori ai PJ Constanța, promovați la Parchetul Tribunalului Constanța

19 Oct 2023 1368

Județul Constanța Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a atacat o persoană cu o macetă. Iată ce s-a întâmplat

06 Oct 2023 836

Percheziție la locuința unei persoane bănuite de furt calificat efectuat în Constanța. Constatările polițiștilor

14 Sep 2023 955

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor Comunicat de presă trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală

01 Sep 2023 538