OMD Mamaia – Constanța Pregătiri intense, cu o zi înainte de târgul de turism de la Londra (FOTO)

La Londra pregătirile pentru deschiderea unuia dintre cele mai mari târguri de turism din lume sunt pe ultima sută de metri. Delegația Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța a ajuns în capitala Marii Britanii și s-a pregătit intens în ultimele două zile pentru ca fiecare detaliu al desk-ului destinației Mamaia Constanța din cadrul standului României, să cuprindă toate elementele esențiale promovării cât mai bune a destinației:

“Am pregătit ieri și astăzi toate materialele de promovare care vor fi înmânate mai departe tour-operatorilor străini, iar cele două desk-uri – cel al destinației Mamaia – Constanța BLACK SEA COAST, respectiv al Primăriei municipiului Constanța au fost finalizate cu succes.

În spatele desk-urilor toți vizitatorii târgului de turism vor putea viziona 4 filme de prezentare cu stațiunea Mamaia, respectiv orașul Constanța, dar și 2 clipuri de promovare a câte 2 minute fiecare.

Prima zi va fi dedicată câtorva întâlniri stabilite cu tour-operatori străini din Asia, respectiv Europa, dar și câtorva întâlniri cu reprezentanți ai liniilor aeriene low-cost, care au prezentat interes pentru destinația Mamaia Constanța. Tot în prima zi a târgului de turism vom susține o prezentare a destinației noastre la standul României. Pe durata celor 3 zile ale evenimentului, vor exista degustări de vinuri românești din zona Dobrogei, diverse întâlniri de tip networking cu tour-operatori și companii pe diverse teme”*, susține George Măndilă, Președinte Organizația de Management al destinației Mamaia Constanța.

Pe durata celor 3 zile ale târgului de turism de la Londra, reprezentanții organizației vor transmite în timp real informații și imagini cu ceea ce se întâmplă la târg. Litoralul românesc este reprezentat de o delegație formată din: Sebastian Ionuț Puznava, vice președinte OMD Mamaia Constanța, Laurențiu Oprescu – reprezentant al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Enache Bucovală – președinte OMD Județul Constanța, George Măndilă, Președinte OMD Mamaia- Constanța, Diana Tătaru și Alina Bădilă – din cadrul Biroului Relații Internaționale, Comunitare și Turism al Primăriei municipiului Constanța și Oana Silviana Crăciun din partea echipei de comunicare a Organizației, transmit reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Participarea asociației noastre la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia- Constanța.

Înființată în primăvara acestui an, asociația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Citește și:

OMD Mamaia – Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia, pe masa discuțiilor cu autoritățile din Constanța

10 May 2024 575

OMD Mamaia Constanța Sărbători Pascale vibrante, cu artiști de excepție pe litoralul românesc

07 May 2024 540

OMD Mamaia Concertul din această seară cu Lidia Buble și Misha a fost anulat – Iată noul program

02 May 2024 828

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 472

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 738

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 525

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 954

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 428

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 617

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 756

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 539

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 811

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 800

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 479

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 498