PDL, dragostea mea Astazi, Constantin Chirila

cap_4.jpgNumerologul Milena analizează şansele unora dintre pedeliştii de frunte ai judeţului de a ajunge în fruntea organizaţiei

Data naşterii - 30 aprilie 1961

Cifra destinului 6 - dascălul, din 2 - diplomatul şi 4 - constructorul, ni-l dezvăluie pe Constantin Chirilă ca fiind permanent îngrijorat pentru ceea ce are de îndeplinit.

Capabil de implicare totală, îşi va îndeplini cu abnegaţie îndatoririle ce îi revin, călăuzind, îndrumând, povăţuind, uneori excesiv.

Câteotată dă impresia că ar fi certăreţ, alteori tânjind după linguşiri, Chirilă poate deveni partener de nădejde dacă simte că afacerea este serioasă, oamenii de încredere, iar efectele eforturilor sale pot fi răsplătite corespunzător. Poate colabora cu uşurinţă, în felul său: uneori diplomat, alteori sever, întotdeauna implicat. Are suficientă răbdare, poate uneori aşteaptă prea mult pentru a acţiona. Alteori, când simte că nu-i musai a se cenzura, explodează efectiv. Eficient şi raţional, Chirilă îşi face păreri de neclintit. Ştie ce vrea, pe cine admiră, pe cine susţine. Poate înţelege mai multe puncte de vedere, se hotărăşte greu, dar totul ulterior va deveni sigur.

constantin_chirila_02.jpgNu se ascunde, nu ştie să mintă convingător.

Când încearcă, toată lumea zâmbeşte, îşi dă coate, se simte. Detestă prefăcătoriile şi momentele în care trebuie să tacă pentru a masca adevărul. Chiar şi atunci chipul său grăieşte. Practic şi organizat, disciplinat, oscilând între pragmatism excesiv, aproape lipsit de simţul umorului şi drăgălăşenia oferită de cifra zilei de naştere, Constantin Chirilă poate avea toane, poate deveni impulsiv, intolerant şi gelos. Nicicând nu va duce lipsă de idei, întotdeauna va simţi nevoia să fie admirat. Uneori timid, alteori vulcanic. Privind către datele lui Chirilă constat că de fapt, nu are nicio legătură cu finanţele. Talentele lui ar fi putut atinge cote maxime în cu totul alte domenii, umaniste.

E bine să ai temele făcute atunci când vrei să îi vorbeşti.

Linia inteligenţei 369, din numerograma zilei de naştere, ne arată că trece orice informaţie prin filtrul raţiunii şi orice acţiune va purta amprenta seriozităţii. Este capabil de efort îndelungat. Lipsa liniei 258 din numerograma zilei de naştere subliniază sensibilitatea excesivă. Orice vorbă, cuvânt, gest îl pot pune pe gânduri, îl pot atinge. Cifra obiectivelor 7 dezvăluie că a fost lăsat pe această lume pentru cunoaşterea de sine. Ce îşi doreşte Constantin Chirilă? Mai multă acţiune, mai multă raţiune, mai multă motivare, mai multă luptă, mai mult din orice se poate pentru ca lucrurile să decurgă bine - cifra vocalelor 8. Cum este perceput Chirilă? Ca un şef - cifra consoanelor 1. Comportamentul lui Chirilă este acela al omului generos, bun, uneori împovărat de griji, alteori morocănos şi posesiv - cifra numelui complet 9. atunci când este apelat Titi, prima sa reacţie este de atenţie, diplomată, comportamentul ulterior este pragmatic.

milena_farcas_02.jpgÎn perioada cuprinsă între 30 şi 57 ani, o vibraţie 3 îi aduce lui Chirilă şi mai mult noroc, mai multe idei, mai mult consum fizic şi psihic şi călătorii pline de secrete. Între 46 şi 50 ani trece printr-un moment crucial al cărui maxim a fost atins la 48 ani şi care emite efecte până la 50 ani. Acum are 49 ani. Vibraţia acestui moment este 9. O poveste a luat sfârşit, s-au petrecut finaluri neaşteptate, s-a debarasat (şi continuă acest proces) de tot ceea ce i s-a părut a deveni inutil, necorespunzător. Momentul se caracterizează prin dramatism şi idealism. Anul 2010 are o vibraţie 1. A trecut peste hopul anului trecut, acum devenind mai sigur, mai raţional. Se îngrijeşte mai mult de propria persoană, îşi cunoaşte priorităţile şi îi este clar drumul pe care urmează a porni. Importanţa numelui complet este evidentă. Numele influenţează evenimentele care se produc în viaţa noastră. Calculând, descoperim că în perioada cuprinsă între 48 şi 53 ani, Constantin Chirilă va deveni exesiv de sever.

Va realiza lucruri serioase, da dovadă de putere de muncă, va deveni aproape insensibil în dorinţa de a face totul bine. Poate investi în bunuri de natură materială: casă, maşină, teren. Luna mai este a responsabilităţii, a implicării, a faptelor recunoscute, asumate, a muncii asidue. Zile încărcate de dramatism: 3, 12, 21. Zile în care doreşte singurătatea: 1, 10, 19, 28. În luna iunie se hotărăşte a ieşi la scenă deschisă, pregătit pentru înfruntări serioase. Va deveni ambiţios, se va contrazice, va fi eficient, raţional, insistent, intolerant, irascibil. Zile încărcate cu emoţii de tot felul: 1 iunie, 10 iunie, 19 şi 28 iunie. Departe de toţi, punând în balanţă realizările şi efectele lor, va fi în zilele de 8, 17, 26 iunie. Luna iulie nu este nici pe departe cea mai bună. Numele complet însă cu o vibraţie 9 (aceeaşi cu vibraţia lunii iulie) îl apără, atât cât poate, de efectele negative ale unei astfel de vibraţii. Poate avea realizări şi mulţumiri în zile ca 3, 21, 12 iulie. Destul de supărat şi pornit în a se îndepărta de mulţi în zilele de 9, 18, 27. Morocănos, ciufut, distant se va dovedi în zilele de 7, 16, 25 iulie.

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

un analist

07 May, 2010 09:13

Constantin Chirila are o evolutie exceptionala si ca om si ca politician.A razbatut prin vremuri si mai bune si mai rele alaturi de lideri ai PD-ului constantean si mai buni si mai prosti.Poate obtine rezultate acolo unde nu te astepti.Fara sa se bata cu caramida in piept fara sa se tavaleasca pe jos de durere fara sa ceara functii de conducere pentru recompensa eforturilor politice.De aceea il vor unii impaiat ca sa il pastreze ca model.

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2712

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3219

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3407

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3454

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3794

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6202

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2671

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5222

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2993

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 3022

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 3019

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2668

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2776

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2765

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2761