PEFOC oferă clienților din Constanța șeminee economice pe toate gusturile și buzunarele



 
Iarna bate la ușă, iar dacă ești o persoană conștiincioasă, ar trebui să te gândești și la identificarea unei soluții inedite de încălzire pentru acest sezon rece. Având în vedere contextul actual cu costuri tot mai mari la gaz și energie, o alegere potrivită o reprezintă șemineul pe lemne, soba clasică sau una dintre modelele de sobe pe peleti în stil modern cu finisaj minimalist și consum ecologic.
 
In aces sens, mesterii sibieni de la PEFOC ne sar în ajutor cu câteva propuneri și stiluri de șeminee ideale pentru proiectul tău, care sperăm noi, să vă inspire în alegerea corectă. Aceste modele reușesc să înnobileze cu stil, spațiile mari din locuință. Un living încăpător se va transforma sub ochii tăi într-un refugiu cu încărcătură magică, romantică sau familială, în funcție de stilul personal și preferințele fiecăruia.
 
Șeminee cu televizor integrat în construcție
Noile modele de șeminee îți permit montajul pe același perete cu televiorul, oferindu-ți o soluție confortabilă și eficientă din punct de vedere al spațiului economisit. Locul destinat televizorului va putea fi integrat direct în ansamblul structural al șemineului cu respectarea unor anumiți parametri tehnici. În spațiile mici sau apartmante, televizorul poate fi amplasat deasupra unui semineu electric de perete iar în camerele generoase, aceste două elemente importante se pot așeza pe orizontală.
 
Șeminee cu bibliotecă în living
Pentru o persoană pasionată de cărți, perspectiva unei seri de iarnă petrecute citind o carte la gura unui șemineu călduros este idilică. Aceste tipuri de șemineu devin și o veritabilă bibliotecă din care îți poți alege să citești după bunul tău plac, romanul preferat, în timp ce așezi lemnele pe foc și te bucuri de confortul maxim. Senzația va fi amplificată de jocul flăcărilor care îți vor învălui living-ul într-o atmosfera de intimitate ce te va purta parcă, în lumea eroilor romanelor tale preferate.
 
Șeminee în livinguri moderne open-space           
Imaginează-ți o cină alături de persoanele dragi ție în feerica atmosferă creată de arderea focului în șemineu. Livingurile open-space oferă avantajul de a avea șemineul pe lemne și în spațiul camerei de zi, dar și în zona de luat masa. Creându-se un spațiu generos, în aceste livinguri moderne se pot folosi și modele de semineu decorativ fara incalzire doar pentru ambianță.
 
Șeminee moderne cu sticlă pe colț

Optarea pentru un astfel de model îți va oferi mai multă vizibilitate asupra imaginii cu focul care arde, grație a două laturi din sticlă, ideale pentru construcțiile pe colț. Iar dacă îți faci griji cu privire la aspectul inestetic legat de afumarea sticlei, o faci degeaba. Majoritatea focarelor acestor șeminee, sunt căptușite cu șamotă - un material special ce determină autocurățarea sticlei prin temperaturile foarte ridicate din interior.
 
Chiar dacă, în principal, cei care doresc construcția unui șemineu sunt interesați de designul și aspectul acestuia, nu trebuie să ignorăm că e foarte important și din ce materiale este confecționat. Pentru o durată lungă de viață și funcționare eficientă este necesar ca materialele să fie de cea mai bună calitate și montajul să fie realizat de persoane calificate și avizate în acest domeniu.
 
Dacă nu cunoști un meseriaș cu experiență în construcția de șeminee în Constanța, intră în magazinul oline www.pefoc.ro, alege-ți modelul de șemineu preferat, iar specialiștii Pefoc te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie, alături de cele mai bune servicii de montaj profesional. În plus, transportul este gratuit, produsele voluminoase ajungând până la tine acasă în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cauți un șemineu în Constanța? Alege calitatea premium a meșterilor sibieni de la PEFOC!

18 Nov 2022 1070

Descoperă noua gamă de șeminee decorative cu beneficii terapeutice!

15 Nov 2022 1135

Păreri Pefoc - meșterii ne explică de ce fel de accesorii avem nevoie pentru întreținerea corectă a coșurilor de fum

18 Oct 2022 1236

Casele din Constanța sunt readuse la viață cu un concept modern de șemineu compact

18 Oct 2022 2463

Profită de ultimele weekenduri cu soare și încinge un grătar alături de prieteni pe un grill American 100% autentic!

23 Sep 2022 1681

Din Sibiu la Constanța, românii au decis - iată topul celor mai îndrăgite șeminee PEFOC din țară!

11 Aug 2022 1167

Cei din Constanța față în față cu avantajele financiare ale încălzirii la soba tip șemineu

10 Aug 2022 1648

Transformă ieșirile la grătar în experiențe culinare desăvârștite, cu aceste două concepte unice de gătit în aer liber!

02 Aug 2022 1312

Descoperă întreaga gamă de grătare și cuptoare superbe pentru grădină de la PEFOC!

07 Jul 2022 1464

Marea dilemă a verii Grătar pe cărbuni vs grătar pe gaz!

06 Jun 2022 2041

Păreri Pefoc - cum putem amenaja curtea sau terasa de afară cu ajutorul unui șemineu elegant de exterior?

04 May 2022 1580

Păreri PEFOC - cauzele fumului excesiv evacuat din soba sau șemineul pe lemne

23 Mar 2022 1803

Sobele premium cu design rustic sau modern au ajuns și la Constanța!

30 Nov 2021 1467

Renumitele șeminee PEFOC aduc celor din Constanța, căldura și confortul absolut!

15 Nov 2021 1301

Cei din Constanța descoperă șemineul decorativ la prețuri incredibil de mici!

03 Nov 2021 1644