Transformă ieșirile la grătar în experiențe culinare desăvârștite, cu aceste două concepte unice de gătit în aer liber!


 
Dacă te-ai săturat să ratezi întreaga distracție alături de cei dragi, pentru că tu erai prea ocupat cu grija grătarului pe cărbuni din curtea ta sau poate vrei să gătești o pizza la tine în grădină, mai bună decât cea din restaurant, atunci, în rândurile următoare, vei descoperi două concepte unice de gătit, care vor răspunde perfect nevoilor tale.
 
Cu peste 20 de ani de experiență în industria de șeminee premium, dar și de modele de șemineu ieftin pe curent, modele inedite de focar șemineu deschis sau coșuri de fum profesionale, alături de o întreagă gamă de produse și soluții termice alternative, prietenii noștri de la Pefoc, ne fac cunoștință astăzi, cu două unități de gătit speciale, care îți vor transforma întâlnirile cu cei dragi, în experiențe culinare desăvârșite!
 

Vatra de foc cu plită din oțel OFYR

Plita de grădină OFYR este un grătar cu disc special, care s-a născut din dorința de a transforma gătitul pe plită în aer liber, dintr-o activitate solitară, într-una comună, alături de cei dragi și amintirile minunate. Vândut în peste 80 de țări, conceptul vetrei cu plita Ofyr propune și o linie de mobilier pentru exterior, ustensile pentru gătit, dar și o colecție de accesorii premium, transformând grătarul clasic într-o experiență socială de gătit în aer liber!
 
Întreg conceptul a fost primit cu mare deschidere de bucătarii casnici, dar și de către cei profesioniști, gătind împreună cu prietenii, familia, la show-uri culinare sau evenimente corporate. Simplicitatea sa unică, versatilitate și designul atractiv din oțel corten sau negru, creează un nou concept de a găti împreună și în același timp, de a petrece momente remarcabile în aer liber sau pe terasă, în compania plăcută a celor dragi.
 
Așadar, bucură-te de statisfacția și entuziasmul pe care grill-ul pe lemne OFYR ți-l poate oferi! Acest grill circular îți va permite să gătești o mulțime de rețete, atât pe plită, cât și în foc sau pe grătar. În plus, îți oferă și posibilitatea de a-l folosi pe post de pit fire, adunându-i pe cei dragi în jurul focului, fiind foarte atractiv comparativ cu modelele de grătare rustice sau tradiționale.
 

Cuptoarele profesionale de curte ALFA FORNI

Cuptoarele Alfa Forni pentru grădină și curte sunt alegerea perfectă, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii cuptoarelor rustice din întreaga lume. Acestea sunt unități de gătit premium de calitate înaltă și ușor de utilizat, ce îmbină perfect tehnologia cu tradiția.
 
Cuptoarele metalice Afla sunt concepute ca modele moderne, gândite după un proiect special, menit să îmbunătățească modul în care te bucuri de preparate gătite perfect, utilizând un cuptor cu aprindere rapidă și de înaltă precizie. Fiecare cuptor pizza grădină italian din gama Alfa Forni de la Pefoc, dispune de aceeași tehnologie, inclusiv cele casnice sau pentru amatori, oferind tuturor pasionaților, șansa de a-și coace propriul sortiment, la fel de gustos ca într-o pizzerie autentică.
 
Fiind cea mai inovatoare marcă ce propune cuptoare cu temperaturi care ajung până la 500°C, Alfa Forni conservă întreaga creativitate și tradiție italiană prin care s-au remarcat de-a lungul celor peste 40 de ani, într-o unitate de gătit în aer liber, perfecționată până în cele mai mici detalii. 
 

Așadar, dacă vrei doar ce e mai bun pentru familia și prietenii tăi dragi, intră chiar acum în magazinul oficial www.pefoc.ro, vizualizează întreaga gama de grill-uri și comandă-ți una dintre cele mai speciale unități de gătit ale verii! În plus, tranpsortul este gratuit pentru comenzi de cel puțin 1300 lei, ajungând la tine rapid, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Savoare fără carne. Rețete vegetariene pentru un grătar reușit

27 Apr 2024 142

Descoperă cum să faci micii la grătar care să îți lase toți invitații cu gura apă!

27 Apr 2024 213

Deliciile grătarului de 1 Mai. Rețete pentru o petrecere reușită

27 Apr 2024 231

Caz halucinant la un liceu din București. Trei elevi au încins un grătar în timpul orelor de curs

19 Apr 2024 558

Cum să reușești un grătar perfect de fiecare dată?

13 Apr 2024 745

Descoperă bucătăria în aer liber. Ghidul simplu al grătarului tradițional

13 Apr 2024 544

1 Mai cu tradiționalii mici. Unde poți face grătar în Constanța? (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 876

Avantajele de a găti la un grătar pe gaz

26 Oct 2023 821

5 avantaje pe care ți le aduce un grătar electric

21 Jul 2023 1346

Căldură mare, mon cher! Grătar pe caniculă, ideea ingenioasă a mai multor bărbați din Eforie (FOTO+VIDEO)

16 Jul 2023 2663

Rețetă de mici delicioasă pentru 1 Mai tradițional!

30 Apr 2023 1054

Constanța Unde puteți merge la grătar de 1 Mai fără să riscați o amendă? Cum arată Parcul de la Doraly (GALERIE FOTO)

29 Apr 2023 5559

Descoperă întreaga gamă de grătare și cuptoare superbe pentru grădină de la PEFOC!

07 Jul 2022 1452

Marea dilemă a verii Grătar pe cărbuni vs grătar pe gaz!

06 Jun 2022 1997

Editorial Distracție pe litoral, fără mască și frică de coronavirus. Mai e Vama ce a fost?

02 May 2022 3102