Prima întâlnire între patronatele de turism și autorități locale. Turiștii care vor ajunge pe litoral, în această vară ar putea fi testați!


Patronatele din turismul constănțean au avut ieri o întâlnire cu reprezentatul Guvernului în teritoriu. În cadrul discuțiilor care au avut loc la sediul instituției Prefectului, au fost abordate teme de interes, care vizează turismul de litoral și senzonul estival, pus sub semnul întrebării. “Urmare a discuțiilor avem o imagine asupra măsurilor care trebuie luate în viitorul apropiat. În următoarele zile, voi primi propuneri concrete de la cei care au participat la ședință, propuneri pe care le voi direcționa către ministerele de resort, inclusiv Ministerul Sănătății. Am discutat despre posibilitatea de a testa turiștii care ajung în localitățile turistice, despre acordarea unor facilități fiscale operatorilor din domeniu și multe altele.

Consider că este important să avem astfel de întâlniri, pentru că, pe lângă lupta împotriva COVID-19, trebuie să găsim soluții pentru economia locală. Iar economia locală depinde, într-o măsură importantă, de turism. Astfel de întâlniri, constructive și cu noțiuni bine punctate, ne pot aduce mai aproape de deschiderea unui sezon estival, în condiții de siguranță și sănătate”, susține prefectul județului, George Niculescu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect de modificare a Codului Fiscal, blocat în Parlament Senatoarea USR Ramona Dinu afirmă că industria turismului riscă să se prăbuşească sub propria greutate

15 Apr 2019 1682

Trebuie retras imediat Proiectului de Lege a Turismului este incoerent

06 Jul 2015 1730

Știripesurse.ro. Demitere în Guvern Victor Ponta a dat-o afară

29 Apr 2015 2082

Pescarii şi patronatele din turism din Delta Dunării se pregătesc de proteste

30 Mar 2015 1627

Patronatele din turism cer TVA de 9% în domeniu

09 Jul 2014 1571

Începând de mâine Tarifele la cazare pot creşte doar la recepţie

30 Jun 2014 1816

Ziarul Timpul. Patronatele din Turism sar la gâtul lui Mazăre “Încetaţi cu construcţiile de 1 Mai! Românii nu vin în vacanţă pe… şantier!”

28 Apr 2014 2193