Primăria Constanţa comandă un studiu pentru Regulamentul local de panotaj stradal

Primăria municipiului Constanţa vrea să achiziţioneze un serviciu de consultanţă în vederea realizării unui studiu cu privire la modul de aplicare a prevederilor Legii nr. 185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare, ce va sta la baza elaborării Regulamentului local de publicitate.
 
Obiectivul general al contractului de servicii de consultanţă îl reprezintă realizarea unui studiu referitor la potenţialul activităţii de publicitate stradală în municipiul Constanţa în vederea corectei şi eficientei puneri în aplicare a prevederilor Legii nr. 185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare; stabilirea posibilelor viitoare amplasamente şi inserţia volumetrica a mijloacelor publicitare; stabilirea şi fundamentarea tipului de contract pentru atribuirea amplasamentelor; condiţiile tehnico-economice de selecţie a ofertanţilor. 
 
Studiul va trebui să stabilească cea mai eficientă soluţie din punctul de vedere al municipalităţii în raport cu realităţile economice ale industriei de publicitate. Aspecte supuse consultării: în vederea determinării valorii estimate, se solicită opinia operatorilor economici cu privire la tariful studiului cu privire la modul de aplicare a prevederilor Legii nr.185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare, exprimat în lei, la care se adaugă TVA. 
 
Data limită de transmitere a propunerilor este  17.01.2020. Propunerile se vor trimite în sistem electronic la adresa de email: contracte@primaria-constanta.ro, sau prin posta la sediul din municipiul Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
UPDATE Stelian Ion - „Se fac presiuni ca noul contract de panotaj să fie atribuit aceleiaşi firme care a deţinut monopolul în oraş. Făgădău să nu accepte compromisuri!“ (document)
 
Au fost emise certificatele de urbanism Seaview Media începe degajarea domeniului public de panouri publicitare şi mesh-uri

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa s-a încheiat. Prietenul lui Mazăre, nevoit să-şi desfiinţeze cele 647 de panouri publicitare (galerie foto)
 
Ce prevede regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanţa

USR Constanţa cere primarului Făgădău să adopte de urgenţă regulamentul privind panotajul strada

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se modifică Regulamentul local de publicitate pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță (DOCUMENT)

08 Apr 2024 642

„E foame de bani, băieți. Lumea tre' să știe ce fel de băieți sunteți!” Administrația Chițac vrea să transforme și stațiile de autobuz în panouri publicitare (DOCUMENTE)

31 Jan 2023 5101

Se scoate la licitație pe o perioadă de 5 ani, publicitatea stradală din municipiul Constanța

28 Jan 2022 1775

Solicitarea lui Gheorghe Ungureanu tratată cu dispreț, postmortem. Se interzice amplasarea de mijloace de publicitate pe clădirea Casei de Cultură din Constanța

27 Apr 2021 2833

Care sunt solicitările industriei de publicitate în contextul adoptării unui nou regulament privind panotajul în municipiul Constanța

22 Apr 2021 2445

Un consilier USR PLUS vrea interzicerea panourilor publicitare pe clădirea Casei de Cultură din Constanța. Directorul instituției spune că reclamele asigură 10% din venituri

10 Feb 2021 2840

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. Ce prevede noul regulament local de publicitate? (documente)

28 Jan 2021 2859

Când va fi lansat în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afişaj şi reclamă de la nivelul municipiului Constanța?

09 Jan 2021 1755

Viceprimarul Ionuț Rusu, desemnat să conducă Comisia de elaborare a regulamentului privind panotajul în municipiul Constanța

04 Dec 2020 2345

Activităţi de publicitate doar în relaţie directă cu Primăria Constanţa PMP spune NU panotajului stradal din municipiu

04 Jul 2019 2392