Primăria Constanța Noi titluri de călătorie disponibile pe cardul CTBus. Biletul de 7 zile este unul dintre ele

Sursa foto: Facebook 
  • CTBus a pus în vanzare încă de anul trecut toată gama de abonamente, în format card, ceea ce permite o mai mare libertate de achiziție pentru călători, iar sistemul actual de taxare a unei călătorii va fi modificat treptat.

„Astfel, avantajele sistemului de tip E-ticketing accound based (ABT) sunt la îndemâna călătorilor, alături de deja consacratele metode de achiziție titluri de călătorie” precizează Primăria Constanța.
 

Călătorii pot cumpăra un număr nelimitat de titluri de călătorie, iar pentru acest lucru au la îndemână  numeroase variante de achiziționare a titlurilor de călătorie: portal online, aplicație mobilă, punct de vânzare, automat de vânzare. În etape, CTBus va renunța la eliberarea titlurilor de călătorie (bilete/abonamente) pe suport de hârtie.
 
Pe portalul pentru călători, https://info.ctbus.ro/constanta//auth,  care simplifică procesul de achiziție pentru utilizatori,  o persoană poate gestiona un portofoliu de conturi (contul propriu și conturile membrilor familiei), își poate prelungi abonamentul sau reîncărca portofelele electronice, mai adaugă sursa.
 
Urmare a implementării noului sistem, va apărea ca obligativitate validarea acestui card de călătorie, la urcarea în mijlocul de transport. Călătorii care dețin conturi înregistrate în aplicația CTBUS pot efectua validarea de pe dispozitivele mobile, fără a mai fi necesară deplasarea în mijlocul de transport până la validator.
 
Pe site-ul CTBus, regăsiți toate informațiile necesare, mai specifică sursa.

Citește și
Se pot depune cererile pentru permisele de călătorie gratuite. Cine ar putea beneficia

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 23 de milioane de euro Bulevardul Madrid din Constanța se scumpește înainte de începerea lucrărilor propriu-zise! (DOCUMENT)

28 Feb 2024 233

Noi repartiții de locuințe din patrimoniul Administrația Fondului Imobiliar SRL. Cine sunt beneficiarii? (DOCUMENT)

28 Feb 2024 207

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 275

Licitații publice Două firme de consultanță cu lipici la bani publici și-au împărțit un contract de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)

28 Feb 2024 318

Primăria Hârșova, județul Constanța cumpără servicii de elaborare documentații tehnico-economice (DOCUMENT)

28 Feb 2024 256

În Constanța Polițiștii locali au depistat patru indivizi care dețineau substanțe interzise

28 Feb 2024 205

Primăria Constanța Mărțișoare create de seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice (FOTO)

28 Feb 2024 209

Pe modelul Bazarului „Gorbaciov” Târgul de la Obor din Constanța va fi demolat. Este invocat riscul seismic ridicat

28 Feb 2024 533

Ședință CLM Constanța Proiectul privind solicitarea diferenței de preț pentru un teren din zona Satul de Vacanță, pe masa consilierilor locali. Investitorul vrea bloc de trei etaje

28 Feb 2024 302

Paradis Com Tur SRL pierde procesul cu Primăria Mangalia! Decizia judecătorilor

28 Feb 2024 290

Ședință CLM Constanța Proiectul de hotărâre privind preluarea terenurilor în domeniul privat al orașului, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

27 Feb 2024 716

Firma unui apropiat al afaceristului Comănescu și fost secretar de stat la Mediu a bătut palma cu Primăria Constanța pentru servicii de management (DOCUMENT)

27 Feb 2024 2795

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD a primit autorizație de construire pentru supraetajarea unui bloc

27 Feb 2024 571

Știri Constanța Nereguli în administrarea deșeurilor la Cogealac. Amenzi pentru autorități și firma implicată (FOTO)

27 Feb 2024 457

Primăria Constanța Constănțenii, invitați să planteze o nouă pădure urbană în orașul lor

27 Feb 2024 527