Primăria Dumbrăveni din județul Constanța, lansează licitație pentru implementarea sistemului digital „Funcționarul public virtual” (DOCUMENT)

foto: Pexels Primăria comunei Dumbrăveni, județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind achiziția unui pachet compus din licențe pentru aplicații informatice și din construcția unui site web, pentru realizarea unui sistem digital integrat, care sa automatizeze prin informatizare o parte dintre activitățile instituției publice precum și relația cu cetățenii, denumit generic: Funcționarul public virtual.

Potrivit datelor oficiale, valoarea estimată este de 442. 000 lei.

Obiectivul general la care contribuie prezenta achiziție este asigurarea infrastructurii TIC, respectiv creșterea calității și transparenței procesului administrativ la nivelul comunei, prin continuarea implementării de măsuri de simplificare a procedurilor administrative și reducere a birocrației pentru cetățeni, atât din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor), cât și front-office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor partajate ale administrației publice locale.

Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor/prestarea serviciilor îl reprezintă: Implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni, în corespondență cu Planul integrat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile cetățenilor din perspectiva front-office, dar si back-office prin introducerea unor soluții aplicative noi și integrarea cu cele existente, în scopul digitalizării fluxurilor de lucru, pentru reducerea timpului de procesare a cererilor cetățenilor și asigurarea accesului online la serviciile publice gestionate de comună din domeniile de interes. Se dorește achiziționarea de licențe pentru următoarele aplicații informatice, cu funcționalitățile generale descrise în Caietul de sarcini:

1. „Aplicație informatică pentru transferarea și desfășurarea procesului de audiențe în mediul on-line”
2. „Aplicație informatică pentru digitalizarea procesului de consultare publică/ referendum local, prin utilizarea votului electronic”
3. „Aplicație informatică pentru digitalizarea procesului de petiționare prin completarea, depunerea, urmărirea și înregistrarea formularelor în format electronic”
4. „Aplicație informatică pentru gestionarea digitală a Sistemului de Control Intern Managerial”
5. „Aplicație pentru digitalizarea proceselor de emitere și adoptare a actelor administrative, în speță Hotărârile Consiliului Local și Dispozițiile primarului, de la inițiativă până la publicarea în Monitorul Oficial Local, inclusiv posibilitatea efectuării direct în aplicație a controlului de legalitate exercitat de către Instituția Prefectului”
6. „Aplicație informatică pentru Registratura electronică care să conțină, integreze și gestioneze registrele de evidență prevăzute în diversele acte normative privind activitatea administrației publice locale”
7. „Aplicație informatică pentru comunicarea cu cetățenii prin intermediul SMS și E-mail”
8. „Aplicație informatică pentru gestionarea trasabilității și termenelor certificatelor informative de urbanism și al autorizației de construire”

9. Sistem de planificare online – tip site web care permite programarea on-line a cetățenilor la diverse ghișee
10. Ghișeu unic pentru mediul de afaceri
11. Site-web Aceste activități vor include: instalare, testare, punere in functiune; instruire personal și suport tehnic pentru fiecare an din perioada de garanție.


Modulele si componentele back-office vor asigura interfațarea cu fluxurile deja existente la nivelul Primăriei si cu componentele front-office, prin utilizarea unor nomenclatoare comune, integrarea programatica pe baza de webservice, integrarea privind mecanismele de securitate, la nivel de autentificare (SSO), drepturi si mecanisme de acces.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 10 zile. Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări in a patra zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17.04.2024, ora 15:00.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul în integralitate. 




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:


Primăria Dumbrăveni, din județul Constanța, instalează stație de încărcare vehicule!


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Cine va întocmi documentația tehnică pentru parcurile fotovoltaice ce vor fi construite la Castelu și Dumbrăveni?

22 Apr 2024 630

Declarații de avere Alexandrina Elena Șocarici, secretar la Primăria Dumbrăveni, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 553

Cu acordul Primăriei Constanța Imobilul ridicat de firma Popescu Intermed SRL pe strada Dumbrăveni va fi modificat

16 Apr 2024 490

Primăria Dumbrăveni, din județul Constanța, instalează stație de încărcare vehicule!

24 Feb 2024 620

Cumpărări directe Constanța Top Geocad SRL, două contracte în aceeași zi cu Primăria Dumbrăveni

16 Feb 2024 759

Licitații Constanța Primăria Dumbrăveni anunță licitație pentru construcția unui centru de colectare prin aport voluntar (DOCUMENT)

12 Feb 2024 1135

Afaceri Constanța Primăria Dumbrăveni a vândut mai multe terenuri către 14 persoane fizice

08 Feb 2024 947

Primăria comunei Dumbrăveni, județul Constanța vinde mai multe terenuri. Unde sunt situate

03 Jan 2024 1038

Licitații Constanța Centru de monitorizare în Dumbrăveni! Ce firmă și-a adjudecat contractul pentru tehnică și echipamente (DOCUMENT)

11 Oct 2023 902

Știri Constanța azi Noi treceri de pietoni pe strada Dumbrăveni din municipiu

01 Aug 2023 986

Mai multe străzi din comuna Dumbrăveni, județul Constanța, vor fi asfaltate

18 May 2022 1133

Cortes Inox SRL, firma controlată de Tiberiu Curt, a obținut un nou document de urbanism pentru o investiție imobiliară

02 Feb 2022 2085

Asfalt Dobrogea SRL va moderniza două străzi din comuna Dumbrăveni, județul Constanța

03 Dec 2021 2798

Tiberiu Cristian Curt continuă investițiile imobiliare din Constanța. Vicepreședintele Farul Constanța ridică alte cinci imobile

11 Nov 2021 1704

Smart Engineering Team SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța

09 Oct 2021 2163