Actualitate

Primăria vrea să acceseze fonduri europene pentru revitalizarea zonei Casei de Cultură din Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene, Serviciul Pregătire și Implementare Proiecte POR, consultă piața cu privire la achiziția serviciului de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură” (SF, avize, altele: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare).
 
Serviciul constă în: elaborare studii de specialitate: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic și plan de reutilizare; elaborare studiu de fezabilitate și documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate.
 
Terenul pe care urmează a se realiza investiția este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură, și în prezent este o platformă betonată aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie, se va obține refuncționalizarea unei suprafețe de cca 18.000 mp (inclusiv căi de acces către spațiul verde) și transformarea acesteia în parc/grădină publică.
 
Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activități: realizare alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare; amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene/gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori și arbuști); crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii etc.); achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul alei, foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spații pentru întreținere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spațiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spațiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete etc); modernizarea
străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenției; înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investiției; realizare sistem de irigații/sistem de iluminat pentru spațiile amenajate prin proiect.
 
Aspecte supuse consultării: ofertă de preț în vederea determinării valorii estimate a
serviciului de elaborare documentație tehnico-economică (SF, avize, altele: studiu topografic,
studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare), inclusiv detaliere a prețului estimat pe fiecare componentă în parte. Valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidențiat distinct. Data-limită de transmitere a propunerilor: 17.10.2018. Orice persoană/organizație interesată are posibilitatea de a transmite ofertă de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului, la adresa de e-mail: programe@primaria-constanta.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa va participa la Târgul de Turism al României

18 Jan 2019 295

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală

10 Dec 2018 1440

Consultare publică pentru expertiza tehnică de reabilitare a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa

03 Dec 2018 647

Schimbarea la faţă a zonei Casa de Cultură din municipiul Constanţa

01 Dec 2018 435

Primăria Constanţa va organiza un concurs de proiecte pentru punerea în valoare a parcării din zona Poarta 1 - Poarta 1 bis (document)

19 Nov 2018 883

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

17 Nov 2018 307

Municipiul Constanţa va avea sistem de supraveghere video. Unde vor fi amplasate camerele de luat vederi?

14 Nov 2018 1768

Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru organizarea Revelionului 2019

08 Nov 2018 718

Primăria Constanța achiziționează cabine de pază pentru agenții de securitate

27 Oct 2018 396

Documentaţii. Municipalitatea vrea să amenajeze bazinul de înot al Liceului Teoretic „George Călinescu“ din Constanţa

22 Oct 2018 376

Primăria Constanţa urmăreşte actualizarea paginii web şi aşteaptă oferte în acest sens

22 Sep 2018 320

Cele şase adăposturi de protecţie civilă din Constanţa vor fi igienizate şi reparate

22 Sep 2018 1795

Primăria cumpără servicii de promovare a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”

18 Sep 2018 418

Primăria Constanța pregătește achiziția urnelor și a cabinelor de vot

11 Sep 2018 515

Mii de români mor din cauza anumitor probleme cauzate de aerul poluat Primăria Constanţa vrea să elaboreze un studiu privind calitatea aerului

01 Sep 2018 458