Primul club de noapte din Constanța care anunță închiderea temporară, din cauza coronavirusului


În timp ce multe localuri și cluburi încearcă să atragă oamenii pentru a avea câștiguri financiare, un club din Constanța a decis să pună accent pe sănătate și dorește să fie un exemplu și pentru celelalte localuri din municipiu și nu numai.
 
Înainte ca autoritățile să anunțe măsuri drastice, conducerea clubului a luat decizia să închidă temporar localul pentru a evita șansele de răspândire a unei posibile infecții cu coronavirus la nivelul municipiului. Este vorba de clubul Goblin din Constanța, iar Costin Beizadea a precizat pentru ZIUA de Constanța că echipa de manageri a luat decizia ca acest local să fie primul care își suspendă temporar activitatea, pentru a evita un risc mai mare și a trage astfel un semnal de alarmă și către alții din breaslă - sănătatea este mai importantă decât orice.
 
„Dragi prieteni & Goblin people all around Constangeles & the world, am luat decizia grea de a ne întrerupe momentan activitatea și de a amâna toate evenimentele, începând chiar cu acest weekend, până la soluționarea crizei actuale provocate de coronavirus. Chiar dacă nu a apărut până în momentul acestui comunicat o decizie guvernamentală sau locală clară privind activitatea cluburilor de gen și chiar dacă nu a fost confirmat cu certitudine până la această oră un caz de infecție cu COVID-19 la nivel local, considerăm că sănătatea și binele general al clienților noștri, pe care îi considerăm deja prieteni, primează în mod absolut și nu ne putem permite niciun fel de risc.
 
Între timp, nu uitați să vă păstrați calmul, să nu dați crezare surselor numeroase de fake news, să încercați să aplicați măsurile de prevenție sugerate de autorități și să depășim cu toții, cât mai repede, împreună, cu echilibru și atitudine pozitivă, această perioadă de nesiguranță și incertitudine.
 
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și țineți aproape - primul eveniment pe care îl vom organiza imediat după depășirea acestei perioade dificile pentru întreaga lume va fi chiar cea de-a opta aniversare a Goblin Constanța (care ar fi trebuit să aibă loc chiar în acest weekend), eveniment la care vom participa cu toții cu bucurie, ușurare și chef nebun de party.  It’s a promise!  
 
Meanwhile, Keep Calm, Keep Cool, Keep Healthy!!”, este anunțul managerilor clubului din Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 731

Contracte publice Cerna Pro Construct SRL, din Cernavodă, cere să intre în insolvență!

25 Apr 2024 345

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 706

CSM Constanța box Cu patru titluri continentale în palmares, „Amalia Niță are Europa la picioare!“

17 Apr 2024 645

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 621

Amânare de pronunțare în procesul dintre Holiday Club Olimp SRL, din Constanța și Consiliul Local al Comunei Chilia Veche prin primar, comuna Chilia Veche prin primar și primarul comunei Chilia Veche

14 Apr 2024 277

Un imobil din stațiunea Venus crește pe verticală. Firma Club Razelm SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanța

11 Apr 2024 463

Achiziții Constanța De unde cumpără Primăria Poarta Albă sandwichuri pentru instituții de învățământ?

03 Apr 2024 1025

UPDATE. Farul Constanța Comunicat al lui Gheorghe Hagi, după ce s-a vorbit despre un interes pentru el al unui club din străinătate

29 Mar 2024 1699

Firme Constanța Acționarii Hotel Club Estival 2002 SA, convocați în ședință. Iată ce se va discuta

27 Mar 2024 457

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 696

Primăria Constanța va concesiona Șantierului Naval Constanța SA un imobil situat pe bulevardul Tomis (DOCUMENT)

26 Mar 2024 745

Clubul de Volei Municipal Tomis Constanţa, în faliment! Dosarul, amânat la tribunalul Constanța

25 Mar 2024 602

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1954

Firme Constanța La Cucaracha Club SRL deschide un punct de lucru nou. Deciziile asociatului unic

22 Mar 2024 816