Prinși cu droguri de jandarmi, în Constanța! Unul din cei depistați avea o cagulă pe cap


Sursa foto: Jandarmeria Constanța


 
  • În acest weekend, în timpul unei misiuni de patrulare, jandarmii constănțeni au observat, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, un bărbat care avea o cagulă pe cap, potrivit Jandarmeriei Constanța.
 
Deoarece li s-a părut suspect acest lucru, jandarmii l-au legitimat pe bărbat și au descoperit că acesta are domiciliul in comuna Topalu și locuiește fără forme legale în Constanța.
 
Atât comportamentul bărbatului cât și cele relatate de el le-au stârnit suspiciuni jandarmilor, care au efectuat control corporal preventiv asupra sa.
 

„În urma efectuării controlului, asupra bărbatului a fost găsit un recipient din material plastic care conținea o substanță vegetală (de culoare verde-oliv, cu miros înțepător) si un pachet de filtre si foițe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor”, transmite sursa citată.
 

Tot în acest weekend, jandarmii constănțeni aflați în misiune au observat un alt bărbat care se sprijinea cu capul de o mașină și ținea în mână o țigaretă de tip ,,joint”, care emana un miros înțepător. Bărbatul a fost legitimat și în urma controlului corporal efectuat asupra sa s-au descoperit doua pachețele din staniol care conțineau aceeași substanță vegetală cu miros înțepător, ca și cea din ”joint”. Și acestei persoane i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și consum de substanțe interzise, iar substanțele descoperite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție, declară jandarmii.

 
„Ținem să le reamintim și de această dată tuturor cetățenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept” , este INFRACȚIUNE și ”se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani”, conchid jandarmii.
 

 
Citește și
DIICOT „lovește“ la Constanța! Percheziții pentru droguri. Cu cât se vindea un gram de „Cristial“
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Jandarmii prezenți la Mănăstirea “Peştera Sf. Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin

29 Nov 2023 331

Știri Constanța Jandarmii, prezenți la evenimentele din acest final de săptămână de la Constanța

10 Nov 2023 469

Știri Constanța Incident în timpul patrulării jandarmilor la Cernavodă! Doi bărbați au ajuns la sediul Jandarmeriei

01 Nov 2023 539

Anunț important de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, pentru tinerii care doresc să devină jandarmi

19 Oct 2023 726

130 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale! La mulți ani!

01 Sep 2023 545

Știri Constanța Tineri din Mureș, prinși cu droguri în Vama Veche (FOTO)

13 Aug 2023 829

Jandarmii din Constanța, prezenți la evenimentele din mini-vacanță. Va fi sărbătorită și „Ziua romilor ialomițeni“

11 Aug 2023 634

Jandarmeria Constanța, prezentă la meciul echipei de fotbal Farul Constanța din Conference League. Când se va putea face accesul pe stadion

09 Aug 2023 741

Cifră record de vizitatori la Constanța Black Sea Air Show! Peste 20.000 de spectatori au participat la spectacolul aviatic de la Mihail Kogălniceanu(GALERIE FOTO)

06 Aug 2023 904

Un bărbat drogat din Cernavodă le-a spus jandarmilor în față ce avea de gând să facă

03 Aug 2023 714

Jandarmeria Mobilă Constanța Un ofițer și 27 de subofițeri, avansați în gradul următor la termen (GALERIE FOTO)

01 Aug 2023 608

Zeci de tineri din Constanța, depistați cu droguri asupra lor! Toate descoperirile, făcute doar în ultimul weekend (GALERIE FOTO)

31 Jul 2023 705

Un bărbat din Cernavodă păstra o jumătate de țigaretă cu droguri „pentru mai târziu“

28 Jul 2023 975

Tineri din Constanța, reținuti cu droguri asupra lor! Activitatea jandarmilor în ultimele 24 de ore (GALERIE FOTO)

26 Jul 2023 620

Festivalul Neversea 2023 s-a încheiat fără evenimente negative

10 Jul 2023 890