Protocolul pentru furnizarea de echipamente medicale Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia (galerie foto)


Primăria Municipiului Medgidia în parteneriat cu Președinția Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA) a semnat astăzi protocolul privind furnizarea de echipamente medicale și dotări necesare Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia.
 
Astăzi, 06 martie 2020, a avut loc în cadrul Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia semnarea protocolului între Primăria Municipiului Medgidia, Președinția Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA) și Spitalul Municipal Medgidia, care are ca obiect stabilirea procedurilor care urmează a fi aplicate în vederea implementării proiectului „Furnizare Echipamente Medicale și Dotări Necesare Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia”.

Proiectul presupune furnizarea de echipamente medicale de ultimă generație, necesare desfășurării unor servicii medicale calitative, printre care: computer tomograf, RMN, linie endoscopie-colonoscopie, doppler vascular, electromiograf, electroencefalograf, ecograf cardiovascular.

După finalizarea proiectului în valoare de aproximativ 2.500.000 euro care a vizat „Renovarea Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia”, ca dovadă a prieteniei strașnice dintre cele două popoare și a dorinței de a dezvolta relațiile bilaterale,Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA) continuă colaborarea cu Municipiul Medgidia prin acest nou proiect.

Protocolul a fost semnat pentru Municipiului Medgidia de primarul Valentin Vrabie, pentru Președinția Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA) de doamna Coordonator Yasemin Melez Bicer iar pentru Spitalul  Municipal Medgidia de managerul Eugen Aglițoiu.

„Mulțumesc Republicii Turcia pentru finanțarea celor două proiecte atât de importante pentru sectorul sanitar din municipiul Medgidia!Reabilitarea și dotarea ambulatoriului Medgidia cu aparatură medicală ultraperformantăvine de fapt în întâmpinarea nevoilor cetățenilor din centrul Dobrogei, având în vedere faptul că această unitate medicală deservește peste un sfert din populația județului Constanța” a declarat edilul Valentin Vrabie.

Sursă foto: Primăria Municipiului Medgidia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Date din proiect Ce lucrări se vor face în vederea extinderii Spitalului Municipal Medgidia? (DOCUMENT)

18 Mar 2024 525

Primăria Medgidia a cumpărat direct servicii de consultanță pentru „Cresterea eficientei energetice a Spitalului Municipal"

20 Feb 2024 599

Spitalul Municipal Medgidia, județul Constanța angajează! Ce post este scos la concurs și cine poate participa

15 Jan 2024 1676

Proiect depus la Mediu Extindere, dotare, împrejmuire și amenajare incintă Spital Municipal Medgidia

24 Dec 2023 863

Licitația de modernizare și extindere a Spitalului din Medgidia a fost anulată (DOCUMENT)

01 Dec 2023 781

Licitația pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului municipal Medgidia a fost anulată. Vezi de ce

01 Nov 2023 797

Contract încheiat între Spitalul Municipal Medgidia și Clini Lab SRL. Ce presupune acesta? (DOCUMENT)

08 Apr 2023 1245

Primăria Medgidia investește în spitalul din localitate! Iată câți bani sunt alocați pentru lucrări (DOCUMENT)

30 Mar 2023 1803

Tribunalul Constanţa analizează o „intervenție chirurgicală efectuată defectuos, ca urmare a neglijenței culpabile a medicului“. Daune

10 Oct 2022 3877

Primarul Vrabie nu i-a mai prelungit mandatul. De ce a plecat Eugen Aglițoiu de la conducerea Spitalului Municipal Medgidia?

12 Jul 2022 5991

Proces la Tribunalul Constanța! Daune morale de 70.000 de euro în urma unei intervenții chirurgicale. Dosarul, în apel

20 Jun 2022 3234

Declarații de avere Rodica Paulis, membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)

03 May 2022 1641

Declarații de avere Nicolae Tutungiu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia, nu deține terenuri, apartamente sau autoturisme (DOCUMENT)

03 May 2022 2115

Declarații de avere Alexandru Cozma Zaharia, medic specialist la Spitalul Municipal Medgidia, deține o casă în Murfatlar. Ce autoturism conduce (DOCUMENT)

15 Apr 2022 2511

O femeie a murit de covid19, la Spitalul Municipal Medgidia

25 Mar 2022 2027