LIVE VIDEO Reacția USR Constanța, după revocarea din funcție a viceprimarului Florin Cocargeanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

Consilierii locali au votat astăzi în ședința ordinară a Consiliului Local Constanța pentru revocarea din funcția de viceprimar al lui Florin Cocargeanu, membru USR Constanța. 

Au fost înregistrate 19   voturi PENTRU și  7 voturi ÎMPOTRIVĂ. 

„Demisia ar trebui să și-o ceara domnul primar nu să mă revoce pe mine fără să aibă motive. În referat nu există motive care să se refere la activitatea mea de viceprimar“ - a precizat Florin Cocargeanu. 

„Constanța este într-o situație jalnică și lucrul acesta este cauzat de primarul Vergil Constanța. În loc să muncească pentru constănțeni se ține de combinații politice și a generat astăzi o petrecere la care ginerele este Ion Dumitrache, mireasa miri Vergil Chițac și nunul mare - Felix Stroe. la Constanța rotativa PNL-PSD merge ca unsă. Astăzi au oficializat alianța PSD-PNL este o clarificare  a unui lucru pe care l-am spus de la început. Această alianță a funcționat din 2000. Am văzutmulte manifestări ce nu mai puteau fi ascunse: vânzări dubioase de terenuri, jefuirea bugetului Constanței. Ceea ce critica la Decebal făgădău, face îmntocmai., Vinde la bucată terenuri din Constanța. pentru constăpnțeni ar trebui să fie de interes ce se întâmplă în oraș. Vedem cum Constanța este jefuită de la un capăt la altul. Vedem cu Vergil Chițac vinde terenuri de plajă către PSD. Și astăzi a fost un teren propus pentru vânzare în zona Reyna. Acest proiect s-a împiedicat de un vot, dar suntem convinși că acest proiect va reveni la vot. Din cauza primarului Chițac încercările noastre de a construi ceva cu PNL au fost sabotate de la început. Vergiul Chițac a ales calea păguboasă pentru constănțeni a aranjamentelro imobiliare. După 3 ani își schimbă discursul. proiectul pe care le critica le prezintă acum ca fiind bune și se laudă că s-a răzgândiut. Ceea ce s-a întâmplat la nivel naționa se replică și la Constanța. Acest triumvirat, tripleta toxică Vergil Chițac - Ion Dumitrache - Felix Stroe. Afectează interesele Constanței și dau dovadă de incompetență. Le-am cerut constănțenilor care sunt deranjați de lucrurile din Constanța să amendeze această administrație tălâmbă din Constanța și să caute petiție online prin care îi cerem demisia lui Vergil Chițac. Este clar că nu îl interesează orașul decât pentru a-l oferit pe tavă partenerilor de discursuri.În 2024 vom scăpa cel târziu.oamenii trebuie să își dea seamă că au fost trași pe sfoară de PNL și Vergil Chițac. Din acest moment protocolul dintre USR și PNL nu mai există. La Consiliul Județean până la o altă configurație a CJC rămâne structura pe care o avem acum. Din punct de vedere politic la nivel de Constanța nu mai există o alianță PNL-USR“ - a precizat Stelian Ion. 

Stelian Ion anunță că în toamnă USR va anunța candidatul la Primăria Constanța. 

„În realitate PSD dictează în Constanța. Mai exact Ion Dumitrache, Felix Stroe, iar acum și colegul lor de la Academie - Vergil Chițac. Fiecare partic este dator să își ofere capacitățile pentru a face bine. Florin Cocargeanu a fost eliberat din funcție pentru că și-a respectat jurământul și atribuțiile. Nu a căzut în capcana de a face combinații imobiliare și pentru asta a fost eliberat din funcție. În opinia mea Florin Cocargeanu este cel mai potrivit pentru funcția de viceprimar. Realist este că dacă ești sabotat de Consiliul Local nu faci decțât să te sacrifici și să ți se pună piedici în fiecare zi. Nu este o variantă să venitm cu o altă variantă de propunere pentru viceprimar. Am tras concluzia că nu se poate lucra cu Vergil Chițac. Nici nu vrea, nici nu poate, este incompetent. Ar trebui să își caute aliați la PSD. este potrivit pentru el să pună viceprimar un PSD“ - a menționat Stelian Ion. 

Florin Cocargeanu menționează că va merge în instanță și va ataca în contencios-administrativ revocarea deoarece nu este motivată temeinic. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iniţiativă legislativă pentru înființarea Registrului Electronic al monumentelor istorice propuse spre clasare

04 Jun 2023 429

Constănțeanul supărat Stațiunea Mamaia, bombardată cu documentații de urbanism!

02 Jun 2023 716

Consilierii locali au votat pentru revocarea lui Florin Cocargeanu din funcția de viceprimar al municipiului Constanța

26 May 2023 874

ZIUA LIVE. Stelian Ion, deputat USR „Chițac este un primar neasumat și incompetent"(VIDEO)

26 May 2023 1268

UPDATE 3. A încălcat principiile de „Buna-credință și fidelitate“ Primarul Chițac propune eliberarea din funcție a viceprimarului USR, Florin Cocargeanu

25 May 2023 1282

ZIUA LIVE Stelian Ion, despre petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului Chițac (VIDEO)

25 May 2023 677

ZIUA LIVE. Câți constănțeni au semnat petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului, Vergil Chițac?

24 May 2023 979

Alegeri pentru preşedinţia USR Constanța. Deputatul Stelian Ion își depune candidatura

20 May 2023 1414

USR Constanța susține greva din învățământ (VIDEO)

18 May 2023 532

LIVE VIDEO+TEXT USR Constanța invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2023 744

USR Constanța are un nou lider de grup în Consiliul Local Municipal!

17 May 2023 1122

LIVE VIDEO+TEXT Conferință la USR Constanța. Teme economice, atât din perspectivă naţională, dar şi locală, abordate (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 May 2023 1093

UPDATE Incredibil! Dalele montate pe strada Ștefan cel Mare din Constanța sunt scoase după ce s-a constatat că ar fi fost puse greșit (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 May 2023 2944

LIVE VIDEO. USR Constanța„Provocarea noastră este să venim cu alternative în administrațiile publice locale pentru a atrage cât mai multe fonduri europene“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 May 2023 1209

Cotizații partide Ce partid din Constanța a avut cotizație 0 pe anul 2022?

02 May 2023 774