LIVE VIDEO Reacția USR Constanța, după revocarea din funcție a viceprimarului Florin Cocargeanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

Consilierii locali au votat astăzi în ședința ordinară a Consiliului Local Constanța pentru revocarea din funcția de viceprimar al lui Florin Cocargeanu, membru USR Constanța. 

Au fost înregistrate 19   voturi PENTRU și  7 voturi ÎMPOTRIVĂ. 

„Demisia ar trebui să și-o ceara domnul primar nu să mă revoce pe mine fără să aibă motive. În referat nu există motive care să se refere la activitatea mea de viceprimar“ - a precizat Florin Cocargeanu. 

„Constanța este într-o situație jalnică și lucrul acesta este cauzat de primarul Vergil Constanța. În loc să muncească pentru constănțeni se ține de combinații politice și a generat astăzi o petrecere la care ginerele este Ion Dumitrache, mireasa miri Vergil Chițac și nunul mare - Felix Stroe. la Constanța rotativa PNL-PSD merge ca unsă. Astăzi au oficializat alianța PSD-PNL este o clarificare  a unui lucru pe care l-am spus de la început. Această alianță a funcționat din 2000. Am văzutmulte manifestări ce nu mai puteau fi ascunse: vânzări dubioase de terenuri, jefuirea bugetului Constanței. Ceea ce critica la Decebal făgădău, face îmntocmai., Vinde la bucată terenuri din Constanța. pentru constăpnțeni ar trebui să fie de interes ce se întâmplă în oraș. Vedem cum Constanța este jefuită de la un capăt la altul. Vedem cu Vergil Chițac vinde terenuri de plajă către PSD. Și astăzi a fost un teren propus pentru vânzare în zona Reyna. Acest proiect s-a împiedicat de un vot, dar suntem convinși că acest proiect va reveni la vot. Din cauza primarului Chițac încercările noastre de a construi ceva cu PNL au fost sabotate de la început. Vergiul Chițac a ales calea păguboasă pentru constănțeni a aranjamentelro imobiliare. După 3 ani își schimbă discursul. proiectul pe care le critica le prezintă acum ca fiind bune și se laudă că s-a răzgândiut. Ceea ce s-a întâmplat la nivel naționa se replică și la Constanța. Acest triumvirat, tripleta toxică Vergil Chițac - Ion Dumitrache - Felix Stroe. Afectează interesele Constanței și dau dovadă de incompetență. Le-am cerut constănțenilor care sunt deranjați de lucrurile din Constanța să amendeze această administrație tălâmbă din Constanța și să caute petiție online prin care îi cerem demisia lui Vergil Chițac. Este clar că nu îl interesează orașul decât pentru a-l oferit pe tavă partenerilor de discursuri.În 2024 vom scăpa cel târziu.oamenii trebuie să își dea seamă că au fost trași pe sfoară de PNL și Vergil Chițac. Din acest moment protocolul dintre USR și PNL nu mai există. La Consiliul Județean până la o altă configurație a CJC rămâne structura pe care o avem acum. Din punct de vedere politic la nivel de Constanța nu mai există o alianță PNL-USR“ - a precizat Stelian Ion. 

Stelian Ion anunță că în toamnă USR va anunța candidatul la Primăria Constanța. 

„În realitate PSD dictează în Constanța. Mai exact Ion Dumitrache, Felix Stroe, iar acum și colegul lor de la Academie - Vergil Chițac. Fiecare partic este dator să își ofere capacitățile pentru a face bine. Florin Cocargeanu a fost eliberat din funcție pentru că și-a respectat jurământul și atribuțiile. Nu a căzut în capcana de a face combinații imobiliare și pentru asta a fost eliberat din funcție. În opinia mea Florin Cocargeanu este cel mai potrivit pentru funcția de viceprimar. Realist este că dacă ești sabotat de Consiliul Local nu faci decțât să te sacrifici și să ți se pună piedici în fiecare zi. Nu este o variantă să venitm cu o altă variantă de propunere pentru viceprimar. Am tras concluzia că nu se poate lucra cu Vergil Chițac. Nici nu vrea, nici nu poate, este incompetent. Ar trebui să își caute aliați la PSD. este potrivit pentru el să pună viceprimar un PSD“ - a menționat Stelian Ion. 

Florin Cocargeanu menționează că va merge în instanță și va ataca în contencios-administrativ revocarea deoarece nu este motivată temeinic. 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri locale 2024 Trei primării din Constanța vor avea primar de la USR

11 Jun 2024 872

LIVE Prima conferință de presă a USR Constanța după alegeri -„ Vom face opoziție cu toată forța!” (FOTO)

10 Jun 2024 915

#Alegerile locale 2024 Rezultate parțiale la alegerile pentru Consiliul Local Constanța. PSD se află în topul listei

10 Jun 2024 1945

#Alegerilocale2024 Rezultate parțiale. AUR are primar la Negru Vodă și USR la Ghindărești. PNL pierde Peștera și câștigă comuna Tortoman. Mulți primari din județul Constanța și-au păstrat mandatele!

10 Jun 2024 10159

LIVE VIDEO+TEXT Stelian Ion, candidatul Alianței Dreptei Unite la Primăria Constanța, declarații după închiderea urnelor (FOTO+VIDEO)

09 Jun 2024 3795

Alegeri locale 2024 Nereguli la Constanța. Mai multe buletine pentru funcția de primar, înmânate de membrii unei secții de votare

09 Jun 2024 1141

PSD și USR, plângeri penale pentru primarul municipiului Constanței

08 Jun 2024 1188