Actualitate

Schimbarea la faţă a zonei Casa de Cultură din municipiul Constanţa

Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură“ (SF, avize, altele: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare). Serviciul constă în elaborare studiu de fezabilitate şi documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în CU, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic şi plan de reutilizare.
 
Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură şi în prezent este o platformă betonată aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie se vor obţine refuncționalizarea unei suprafețe de cca 18.000 mp (inclusiv căi de acces către spaţiul verde) și transformarea acestuia în parc/grădină publică.
 
Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activități: realizare alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare; amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene /gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori și arbuști);crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul alei, foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spatii pentru întreţinere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spațiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spațiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, etc); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenției; înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investiției; realizare sistem de irigații/sistem de iluminat pentru spațiile amenajate prin proiect.
 
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea determinării valorii acestei achiziţii. Valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidenţiat distinct. Data limită transmitere propuneri este 05.12.2018. Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria demarează achiziţia de produse pentru iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă în municipiul Constanţa

20 Mar 2019 404

Lista trecerilor de pietoni unde Primăria Constanţa va monta sisteme de iluminat pentru evitarea accidentelor (document+galerie foto)

20 Mar 2019 1953

Pentru ce achiziţionează Primăria Constanţa garduri de protecţie şi delimitare tip jandarmerie?

02 Mar 2019 548

Primăria cumpără servicii de restaurare, reamplasare şi punere în valoare a unor statui şi monumente din municipiul Constanţa

27 Feb 2019 561

Primăria intenţionează să revitalizeze zona CET - Medeea din municipiul Constanţa

11 Feb 2019 1188

Primăria pregăteşte licitaţia pentru contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa

08 Feb 2019 568

Primăria Constanţa pregăteşte revitalizarea zonei Gară - şoseaua Mangaliei - Abator

06 Feb 2019 1036

Creşa nr. 5 din municipiul Constanţa intră anul acesta în proces de reabilitare şi modernizare

04 Feb 2019 448

Punct de atracție Ce se preconizează a se face în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța

02 Feb 2019 4305

Cursuri de integritate. Funcţionarii Primăriei Constanţa, instruiţi în domeniul anticorupţiei

29 Jan 2019 360

Primăria Constanţa va participa la Târgul de Turism al României

18 Jan 2019 444

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală

10 Dec 2018 1875

Consultare publică pentru expertiza tehnică de reabilitare a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa

03 Dec 2018 733

Primăria Constanţa va organiza un concurs de proiecte pentru punerea în valoare a parcării din zona Poarta 1 - Poarta 1 bis (document)

19 Nov 2018 986

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

17 Nov 2018 374