Actualitate

Schimbarea la faţă a zonei Casa de Cultură din municipiul Constanţa

Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură“ (SF, avize, altele: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare). Serviciul constă în elaborare studiu de fezabilitate şi documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în CU, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic şi plan de reutilizare.
 
Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură şi în prezent este o platformă betonată aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie se vor obţine refuncționalizarea unei suprafețe de cca 18.000 mp (inclusiv căi de acces către spaţiul verde) și transformarea acestuia în parc/grădină publică.
 
Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activități: realizare alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare; amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene /gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori și arbuști);crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul alei, foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spatii pentru întreţinere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spațiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spațiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, etc); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenției; înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investiției; realizare sistem de irigații/sistem de iluminat pentru spațiile amenajate prin proiect.
 
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea determinării valorii acestei achiziţii. Valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidenţiat distinct. Data limită transmitere propuneri este 05.12.2018. Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa va participa la Târgul de Turism al României

18 Jan 2019 258

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală

10 Dec 2018 1425

Consultare publică pentru expertiza tehnică de reabilitare a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa

03 Dec 2018 639

Primăria Constanţa va organiza un concurs de proiecte pentru punerea în valoare a parcării din zona Poarta 1 - Poarta 1 bis (document)

19 Nov 2018 878

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

17 Nov 2018 307

Municipiul Constanţa va avea sistem de supraveghere video. Unde vor fi amplasate camerele de luat vederi?

14 Nov 2018 1765

Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru organizarea Revelionului 2019

08 Nov 2018 713

Primăria Constanța achiziționează cabine de pază pentru agenții de securitate

27 Oct 2018 395

Documentaţii. Municipalitatea vrea să amenajeze bazinul de înot al Liceului Teoretic „George Călinescu“ din Constanţa

22 Oct 2018 373

Primăria vrea să acceseze fonduri europene pentru revitalizarea zonei Casei de Cultură din Constanța

15 Oct 2018 2060

Primăria Constanţa urmăreşte actualizarea paginii web şi aşteaptă oferte în acest sens

22 Sep 2018 318

Cele şase adăposturi de protecţie civilă din Constanţa vor fi igienizate şi reparate

22 Sep 2018 1794

Primăria cumpără servicii de promovare a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”

18 Sep 2018 416

Primăria Constanța pregătește achiziția urnelor și a cabinelor de vot

11 Sep 2018 514

Mii de români mor din cauza anumitor probleme cauzate de aerul poluat Primăria Constanţa vrea să elaboreze un studiu privind calitatea aerului

01 Sep 2018 458