Actualitate

Schimbarea la faţă a zonei Casa de Cultură din municipiul Constanţa

Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură“ (SF, avize, altele: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare). Serviciul constă în elaborare studiu de fezabilitate şi documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în CU, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic şi plan de reutilizare.
 
Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură şi în prezent este o platformă betonată aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie se vor obţine refuncționalizarea unei suprafețe de cca 18.000 mp (inclusiv căi de acces către spaţiul verde) și transformarea acestuia în parc/grădină publică.
 
Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activități: realizare alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare; amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene /gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori și arbuști);crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul alei, foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spatii pentru întreţinere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spațiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spațiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, etc); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenției; înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investiției; realizare sistem de irigații/sistem de iluminat pentru spațiile amenajate prin proiect.
 
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea determinării valorii acestei achiziţii. Valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidenţiat distinct. Data limită transmitere propuneri este 05.12.2018. Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa vrea să repună în funcţiune supravegherea video în Parcul Arheologic şi zona Vraja Mării - Cazino - Port Tomis

29 Aug 2019 437

Municipalitatea așteaptă oferte pentru repararea pistei de atletism de pe stadionul „Gheorghe Hagi”

28 Aug 2019 321

Primăria Constanţa cumpără servicii de expertiză extrajudiciară pentru două imobile din oraş

22 Aug 2019 422

Primăria Constanţa vrea maşini electrice pentru Direcția Generală Poliția Locală

10 Aug 2019 724

Municipalitatea Constanța pregăteşte o nouă achiziţie din bugetul local

06 Aug 2019 402

Municipalitatea se pregăteşte, din nou, să investească masiv în sistemul de iluminat stradal

30 Jul 2019 237

Consultare de piaţă. Primăria municipiului Constanţa actualizează PUZ Peninsulă

18 Jul 2019 399

Primăria Constanţa cumpără servicii pentru reactualizarea PUZ-ului peninsulei

03 Jul 2019 700

Cum plănuieşte Primăria Constanţa să arate stadionul Gheorghe Hagi după reabilitare!

13 Jun 2019 2883

Cum se pregăteşte Primăria Constanţa pentru terenurile din Dosarul Retrocedărilor

05 Jun 2019 1163

Mai multe grupuri statuare din municipiul Constanţa vor intra într-un proces de restaurare

01 May 2019 711

Primăria Constanţa caută parteneri pentru organizarea spectacolelor estivale din Piaţa Ovidiu

25 Apr 2019 823

Podeţele pietonale de traversare a minicanalelor din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă, reabilitate

20 Apr 2019 690

Porţiunea dintre Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din nordul promenadei Balustrada de la Cazinoul din Constanţa intră în reparaţii

17 Apr 2019 736

Primăria Constanţa cumpără cabine de vot pentru alegerile europarlamentare

14 Apr 2019 589