Serviciul Instalare şi întreţinere cabine de toaletă ecologice în municipiul Constanţa „de vânzare“

Municipalitatea caută agenți economici care să preia serviciul „Instalare şi întreţinere cabine de toaletă ecologice în municipiul Constanţa”. Până pe 20 octombrie, reprezentații administrației publice locale așteaptă oferte financiare în vederea achiziției serviciului respectiv.

Potrivit anunțului postat pe site-ul instituției, firmele care sunt tentate ar urma să se ocupe de „instalarea şi întreţinerea zilnică a cabinelor de toaletă ecologice în scopul asigurării şi menţinerii igienei parcurilor şi a zonelor aglomerate pe tot  parcursul anului, cu precădere în sezonul cald şi  în perioadele cu festivităţi în municipiul Constanţa“. Numai că, pentru a asigura şi menţine igiena în zonele menționate se impune instalarea și punerea în funcțiune a cel puțin „50 de cabine de toalete ecologice/zi şi un număr maxim de 220 cabine de toaletă ecologice/zi, precum și un număr minim de șase și maxim 10 cabine de toaletă ecologică  pentru persoane cu dizabilități/zi“. 

Obligații contractuale 

Firma care va fi desemnată câștigătoare va trebui îndeplinească, pe lângă aspectele menționate anterior, și alte sarcini ce vor fi stipulate în contract. Astfel, aceasta va avea obligația ca, anual, să reînnoiască minimum jumătate din numărul total de cabine instalate, să  asigure  zilnic: vidanjarea,  întreţinerea, spălarea şi  dezinfectarea  fiecărei  cabine  de  toaletă  pe  întreaga  perioadă  contractată. De asemenea, pe cheltuiala sa, va asigura mascarea toaletelor ecologice prin rasteluri de lemn sau grilaje ornamentale în zonele verzi, iar la solicitarea Primăriei Constanța, în sezonul  cald, precum şi în zilele cu festivităţi pentru o perioadă  cumulată  estimată la  90 de  zile /an (sezon estival), „efectuarea  suplimentară  a  două  servicii  zilnice (de  vidanjare,  întreţinere, spălare  şi  dezinfectare)  pentru  un  număr  de  100  de  cabine  de  toaletă  ecologice  (la stabilirea  şi prezentarea tarifului unic, ofertanţii vor avea în vedere şi aceasta cerinţă obligatorie)“.

Municipalitatea vrea și promptitudine din partea agentului economic ce va prelua serviciul în sensul că, va trebui să intervină în maximum o oră de la primirea  unei  reclamaţii  sau sesizări, telefonice sau scrise, pentru remedierea oricărei avarii, defecţiuni sau vandalizări survenite la toaletele ecologice.
Acordul cadru privind serviciul de Instalare şi întreţinere cabine de toaletă ecologice în municipiul Constanţa urmează să fie încheiat pentru o perioadă de patru ani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța la judecată cu o firmă din Medgidia! Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

29 Apr 2024 293

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Oltina investește în asfaltarea străzii Pelinului din localitatea Răzoarele (DOCUMENT)

29 Apr 2024 261

Licitații publice Real Data Solutions SRL furnizează servicii de mentenanță pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Apr 2024 253

Un imobil de pe strada Arhiepiscopiei din Constanța crește pe verticală. Datatur SRL a obținut un act de urbanism de la Minicipalitate

29 Apr 2024 332

Cumpărări directe Constanța Studiu de fezabilitate pentru construire și dotare bază sportivă la Corbu (DOCUMENT)

29 Apr 2024 333

Declarații de avere Constanța Camelia Velicică, secretarul general al comunei Târgușor, avere și interese (DOCUMENTE)

29 Apr 2024 288

Primăria Techirghiol, județul Constanța, investește aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a 11 străzi din oraș (DOCUMENT)

29 Apr 2024 317

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 430

Hală, pe strada Celulozei din Constanța. Moc Fabrication SRL are acordul Municipalității

29 Apr 2024 305

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL - „Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 523

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 530

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 666

Declarații de Avere Constanța Cosmin Bujor, secretar general la UAT Negru Vodă deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 409

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Solomon, secretar general UAT la Municipiul Medgidia (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 456

Licitația pentru continuarea lucrărilor, lansată abia zilele trecute Reabilitarea imobilului Teatrului de Stat Contanța, departe de a se termina în 2024!

28 Apr 2024 517