Stelian Ion (USR) „Ceea ce se întâmplă acum în Parcul Tăbăcărie este un real dezastru ecologic"!





Ceea ce se întâmplă acum în Parcul Tăbăcărie este un real dezastru ecologic, iar principalul responsabil este Vergil Chițac, susține președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.

Parlamentarul susține faptul că : „Deși în maratonul de răspunsuri video prin care mimează interacțiunea cu cetățenii, primarul susține despre Tăbăcărie că „împreună cu operatorii vom îngriji spațiile verzi“ și că „există deja un proiect peisagistic“. Realitate este, însă, alta!
Proiectul nu a fost văzut de nimeni, pentru că nu a existat nicio consultare cu cetățenii. Pur și simplu, Chițac a băgat buldozerele în parc într-un demers electoral grosolan și fără scrupule. Treaba nu doar că este făcută prost, cu lipsă de profesionalism, ci reprezintă chiar o crimă asupra tot ceea ce însemna spațiu verde în zonă.
Până acum au fost extrase aproximativ 200 de rădăcini și s-a lucrat cu utilaje pentru construcții de clădiri - solul a fost tasat, fiind întreruptă oxigenarea de care plantele au nevoie. Arbuștii au fost smulși cu excavatorul, fiind distrusă chiar și fauna. Zeci de arbori au fost măcelăriți pentru că aveau iederă pe tulpini - planta putea fi îndepărtată fără probleme, însă n-au fost în stare de asta și au decis că mai bine taie pomii. Pomii care au scăpat cu o „toaletare“ au fost, în schimb, otrăviți cu vopsea pe bază de ulei"., a scris pe Facebook, Stelian Ion.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 467

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 752

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 719

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 494

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 690

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1020

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 498

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 515

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 601

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 583

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 649

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 783

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 546

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 700

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 852